23. apr. 2008

Funn på finn........

Heisann,er det bra med dere ? Håper det,at dere har litt koseligere vær,enn det som er her i Bodø.... tåke og regn.....! Rart å tenke på at over skyene er himmelen alltid blå...... ! Jaja,man får ikke gjort stort med dette været,så da gjelder det å finne noe positivt å fokusere på.. Derfor tenkte jeg å vise dere et funn jeg gjorde,på finn......og det er dette nydelige bildet !

Se de utrolige farvene,og ikke minst,den utrolig fine skriften !

Detaljene er virkelig skjønne....


Ser ut som det er tåke inne også,idag......haha...var heeeelt umulig å få fine bilder,men dere får nå et lite inntrykk. Damen jeg kjøpte dette av,har butikk,med mange nydelige ting......ta deg en tur innom : http://www.omorede.com/shabbychic.html Hun hadde pakket pakken nydelig inn,og oppi lå et nydelig kort,+ et lite madonnabilde. Sendte meg også mail underveis,og jeg måtte si fra når pakken kom frem,sånn at hun visste at allt var i orden ! Ikke verst,denne dama hadde virkelig skjønt ordet SERVICE :O) Så tusen takk JORUNN :) Nå står det i hylla mi på kjøkkenet,og til og med rørleggeren kommenterte hvor nydelig det var !!! Og det er ingen selvfølge at han ser sånne ting....jo,forresten,han ser egentlig potensialet i mye.......tror kansje han er påvirket av noen ???? Sist vi var innom bruktbutikken til Røde Kors,stod det et digert skrivebord der,et virkelig fint og gjennomført et......men som sagt,det var utrolig stort og plasskrevende. Da vi gikk forbi,så han selvfølgelig mine laaange blikk........og han vet at jeg gjerne vil ha et..........."du,tenk så fint dette hadde blitt,om du hadde malt det i hvitt...." !!!!! Måtte se to ganger på han da,han er nemlig ikke overbegeistret over hvite møbler..........aner jeg et lite stilskifte hos karen ?????
----------------------------------------------------------
Nå skal jeg rydde gjesterommet.....huff og huff,det tar tid,skjønner dere....... ! Det gjør faktisk nytten som bod også,ettersom vi ikke har noe av denslags.....men det skal sies,vi legger aldri gjestene der......da tar vi heller frem våre skjulte evner til slange-bevegelser....og smyger oss mellom både esker,dyner,puter,gardiner,et ukjent antall lerreter,et syskrin,en eske til.......og tilslutt aner man konturene av en seng,inni der.....bak en stabel med interiørblader ! Huff,det hørtes lite koselig ut........men sånn er det ! Imorgen kommer pappa på overnatting,så det er på tide med en skikkelig skippertak.......! Arbeider best under press,nemlig....... :O) Kos deg,og ha en flott (solrik ?) dag !16 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Egentlig skulle jeg gjerne byttet vær med dere - for her sitter jeg inne i det flotte været vi har, øyne og nese renner - det er VÅR...

Nydelige ting du har fått tak i, og den servicen da - helt topp...

Rart med gubber, de klarer å ta hintene - å det er jo bra da, en kan jammen få seg noen overraskelser...

De engle-lysestakene du lager er jo bare så nydelige...

Ha en koselig dag og uke...

Berit sa...

Det var et flott bilde du hadde kjøpt. Var inne og såg på alt det andre de solgt der,ÅÅÅÅ SÅ MYE FLOTT det var.

Ja her har vi hatt det flott en uke nå med temperatur opp mot 17 grader. Herlig, herlig. Håper dere også får noe av det samme. Men nå trengte vi å få tørke opp litt, hørte sankk om at det hadde vært dårlig vær her i bortimot 30 uker, det er lenge det.

Du har hatt en flott tur til storbyen ser jeg. herlig å gå gatelang så se på alt, og nyte!

Du får ha en fin dag, kose deg med rydding, og se fram til besøket.
Klem.

Min verden sa...

Fine bilder fra Oslo. Deilig vær var det vel iallefall. Det er ikke hyggelig for dere der i nord akkurat nå. Jeg føler med dere. Vi har litt mindre strålende vær i dag, men bra nok! Takk for Oslotitten. har ikke vært på Operaen ennå. Jeg er en halv time fra byen! :-) Snart... Hanne

EVA AGNES sa...

Det var en väldigt vacker tavla som du fyndat hos Finn.
Underbar!
Kramar Eva Agnes

borghild sa...

Det var et kjempefint bilde du hadde funnet! Og oppmerksomt av rørleggeren å se det! De blir nok påvirka etterhvert, ja, og godt er det!!;-)
Kjempesøte 'engle-ting' du hadde laget, og så så det ut som om dere hadde hatt en deilig tur til hovedstaden, alltid så gøy med slike turer, det blir jo vanligvis altfor sjelden...
Klem B:-)

Tone sa...

Hei!
Fant siden din på en link hos Hanne . veldig fine bilder du maler da!!
Liker måten du skriver på - - og vi har definitivt samme smak når det gjelder disse svenskehusene.
Jeg er mest i hagemodus for tida, så mitt hus, interiør og ikke minst støvsuger - har gått inn i dvale....men jeg innrømmer det i det minste...I går kom en venninde innom, og det så ikke ut her - veldig morsomt - har ikke vært inne siden sist fredag! - knallvær, vår, det spirer og gror, og jeg sitter på knærne foran bed og graver og skyver litt på jord for å se om peonene mine, ti i slaget, har tenkt å vise seg. Og det har de!!
Kan jeg linke deg til min side?
Ha en riktig fin dag!
*Tone

Forgjengelige ting sa...

Du har kosa deg med funn på finn! deilig aktivitet når været er dårlig ;)

My little footprints sa...

Hei vennen!
Nå savner jeg en liten "prat" med deg, godt du har kommet med et nytt innlegg ;) Endelig er jeg tilbake for fullt med bloggingen, veldig deilig! Hvordan står det til med deg da? Trist at dere ikke har noe god-vær om dagen da, men nå er det meldt dårlig vær her til helga, så da flyr det vel raskt nordover til deg kan jeg tenke meg ;)Da får resten av snøen straks smelte bort og så får det spire og gro litt hos deg også. Men snøen er kanskje borte nå? Det hjelper jo på med litt mildvær og regn også ;)
Det var et nydelig bilde du har kjøpt! Forstår godt at du falt for det! Skal jaggu en tur innom og se jeg også ;)
Måtte le av kommentaren om gubben ;) Du har sikkert på et finuerlig vis påvirket han uten at han nesten selv ikke har merket det hihi ;) Lær meg litt av det da? ;) Hvordan går det med skiltene og pussing av bordet da?
Ønsker deg en kjempefin uke min venn!
Mange klemmer til deg på en onsdagskveld fra Beth;)

tinemor sa...

Ser ut som det var deilig vær i Oslo, hvertfall på bildene.
Bra det er flere som har det slik at de jobber best under press... Utrolig hvor effektive vi blir da. Farer rundt som en virvelvinn ;-)
Ha en fortsatt strålende uke!

Hulda sa...

Bildet er nydelig! Du sendte meg jo mail om det, men det ble ikke til at jeg kjøpte det. Men, så fikk du det da. :)

Randi sa...

Det var ett helt nydelig kort...også på Finn da. Skjønner godt du falt for det ja.
Hun hadde mye fint den damen...er det den vasen som står der du kjøpte av henne....den var iallefall nydelig.

Jeg håper virkelig dere får smake vårsolen snart. Gleder meg til dere kan legge ut bilder av midnattssolen...jeg elsker midnattssolen og den spesielle atmosfæren som blir når solen skinner døgnet rundt....og for en energi man før.

Ha en flott dag.

Klem

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det var ett jättefint kort som du fyndat! Det hade jag också köpt!
Så synd att ni inte har solsken hos er. Här är vädret strålande och ca 15 grader varmt. Det är underbart... man får bara hoppas att det blir så ihelgen också.
Kram
Marie

GryNoKa sa...

Bildet var nydelig, med mange vakre detaljer både stemorsblomster og kalligrafi.
Ha en fin kveld!
Klem Gry. : )

Magny sa...

dette bildet var det vakreste av vakre....klem til deg!

Magny sa...

dette bildet var det vakreste av vakre....klem til deg!

Lena sa...

Nydelig bilde:)
Ser du har hatt deg en fin tur til Oslo...håper snart våren kommer til dere i nord også..vi har hatt det helt fantastisk her på vestlandet, men nå er regnet kommet tilbake, så da blir det vel mer tid innendørs..
Trenger vel det også etterhvert!
Ha en fortsatt fin helg:)
Klem fra Lena