25. apr. 2008

Atter en fredag........
Tjoooohooooooo.......endelig er det solskinn !!! Utrolig for en virkning det har for arbeidslyst og humør......rett og slett deilig,og attpåtil er det fredag !!! Og helgevasken ble unnagjort igår,så idag er det bare kos.........oppe kl 06.00,for og sende pappa og rørleggeren avgårde,og bolledeigen står til heving....her gjelder det å utnytte den fine dagen :O) Viser noen inspirasjonsbilder fra nettet,husker ikke hvor jeg fant dem,men er det deres,så i ifra ,så fjerner jeg dem.


Tenk og ha en slik bakgård.....helt skjermet,til hygge og kos !! Litt morsomt med den vindunken rett ved sitteplassen,riktig så praktisk,vil jeg tro.......selv om jeg ikke drikker vin..... ! Liksom ikke så sjarmerende med cola-light.........Før vi dro til Oslo,var jeg i skogen og sanket litt materiale,som jeg har tenkt å bruke til forskjellige ting ! Blandt annet til noe lignende,som dette.....er ikke særlig glad i disse ferdigkjøpte løsningene (som gjerne lages i det grønneste av det grønne)- i plast !!! Ikke videre lekkert........er man sær,så er man...!!! Håper og få tatt en tur til Plantasjen i helgen,må jo snoke litt rundt.......får bare lyst å sette ut både planter og stasj,selv om man dagen etter kan få seg en på trynet........hihiii,byr stadig vekk på overraskelser å bo her i nord !!! Igår var vi innom bruktbutikken igjen,på tur til flyplassen,og der så jeg to VELDIG fine ting,som ikke slipper taket i tankene mine......en diger suppeterrrin med et nydelig blått mønster,og et madonnabilde........skulle nesten tatt bilde der inne,så dere kunne fått sett,men hvem tar med seg kameraet dit.......? Fikk nå med meg litt annet,da......så det kommer nok bilder snart !! Inntil da,kos deg,og ha en fin-fin helg,nå skal jeg ut en liten tur....... I SOLA !!!!!! Klem fra meg !!

20 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Vilka härliga trädgårdsbilder!

Kram Maud

My little footprints sa...

Hei!
Godt å høre fra deg ;)))
Inspirerende bilder du viser! Tenk å ha det sånn? Først så jeg bare bildene, og da tenkte jeg; Herlighet så flott hun har det.. hihi.. ;) Tenkte ikke på at så grønt var det kanskje ikke hos deg enda ;)
Jeg er jo helt grønn når det gjelder hage.. Altså.. Ikke sånn positiv grønn med grønne fingre.. haha.. Håper jeg får masse ideer og tips av alle bloggerne så jeg kan få litt skikk på denne hagen etterhvert! ;)
SKulle GJERNE ha kommet og spist boller sammen med deg! Det hadde nok smakt nydelig! Får helt vann i munn her, makan, friste meg sånn da? Skal sette meg på første fly jeg.. haha.. Husk å ha brunost da ;) *ler*
I dag skal jeg på besøk til mine gamle huseiere, og vet du hva jeg tenkte på i natt, og fikk nærmest ikke sove av den grunn? Jo, de har nemlig en hel HAUG med MASSE gamle ting stående på loft og i kjellere, lurte kanskje å spørre om jeg fikk snoke, kanskje de har noe jeg kunne kjøpe? ;)De har bare så UTROLIG mye! De har et hus som er over 100 år gammel, og veldig stort, loftet er enormt, og man kommer seg nesten ikke gjennom loftet ford de har så masse saker! Så i dag skal jeg på skattejakt ;) Håper de har et gammelt kjøkkenbord stående ;)
Ønsker deg en kjempefin helg vennen ;) Kos deg masse og nyt hver eneste solstråle!
Klemmer fra Beth
Ps: Selvfølgelig var det jeg som sendte solstålene av gårde! Jeg sendte visst ALLE sammen ;))

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilka fina uterum du visar! Ett sånt skulle man ha...
Kram
Marie

Tonje sa...

ojojooj oppe så tidlig og ikke gråter som min bestefar pleier å si=)
Det er godt når man har fått vasket huset og gjordt alt klart for helgen,her skal det leses i interiørblader...min kjære kom hjem med det siste lantliv,drømhem & tredgård og magasinet Tove...så de skal jeg kose meg med.

Så flott det blir med slike blomsterstøtter som man lager selv...så i det siste nummeret av Bolig Pluss slike som var ferdig produserte i bast de var virkelig flotte...er ikke glad i de plast materialene jeg heller=)

HA en fin helg=)

tinemor sa...

Nei , ikke så glad i denne grønne plasten jeg heller. Men det er mye man kan få til selv, med litt grener og kreativitet!
Solen gir meg å energi, men ikke i nærheten av din!
Bollebaking og jeg vet ikke hva.... Kommer en tur jeg.....he,he... Elsker gjærbakst, men får det liksom ikke helt til. Kaker er min greie....
Du må ha riktig god hælg da! -Her er det meldt overskyet i hælga og til og med regn på søndag....bu-hu...

Annettenett sa...

Åja, sånn bakgård ønsker jeg meg også:) Ønsker deg en fin helg!

Anonym sa...

Takk for hilsen! Med slike sandaler så er vi alle prinsesser vettu :) Hyggelig å høre at dere endelig har fått litt sol dere også. Nyt den og ha en riktig god helg!

Hespe sa...

Oi, oi, oi for en lekker bakgård... Den som hadde hatt en slik en du..!

Øsnker deg en herlig helg, forhåpentlig med deilig vårsol :o)

Fredagsklem fra meg :o)

prinsessa1976 sa...

Jeg har alltid ønsket meg en slik bakhage. Sånne som de har i Danmark. De er så herlige. Ønsker deg en fin fin dag. Klem fra ELIN:o)

Nunne sa...

Du Mona du Mona....jeg lurer så fælt på det bildet du har til heading.... ? Fra Meløy, eller? Likner veldig på Torsvik!! Men jeg kan jo ta feil. Hadde jeg hatt en sånn hage"huk" hadde jeg laga all maten ute, enten det regna eller sola skinte... Men, jeg har ikke! Men du er flink å friste oss til å drømme!! Og DET er gratis heldigvis! Idag skinner sola, stakk seg inn vinduet og rett i fleisen på meg kl seks idag! HURRA!

Hem & Lyckas Mia sa...

Underbara trädgårdsbilder, tänk om man hade det så.. Trevlig helg, kram!

Randi sa...

Så fine bilder du har funnet frem... den plasseringen av vin dunken var da en fortreffelig idee....for her konsumeres det noen liter vin iløpet av en sommer....perfekt!!:))

Her er det akkurat no 14!! ja 14 grader...er i sjokk selv jeg. Da er det deilig og være menneske på jorda!!
ha en koselig helg

Lene sa...

Hei, Mona :)

Åååå, nå ble jeg i fyr og flamme her. Driver og diller og gjør istand ute på terrassen, og disse bildene dine var virkelig til inspirasjon. Trodde først det var hjemme hos deg, og ble grønn av misunnelse. Skulle vel tatt turen og hjulpet deg med den vindunken da, ja :)

Ellers var det utrolig flott effekt av decoupage på rekved. Har jo massevis av både rekved og fine servietter, så kanskje jeg skulle sette meg ned en dag. Knallfint!

Og så har damen vært på Oslotur. Skulle jo kommet innom Drammen en tur og, på en kopp eller to :) Ikke glem neste gang :)

Ha en finfin lørdagskveld, Mona :)

Klem fra meg :)

GryNoKa sa...

Koselig bakgård,inspirerende bilder, ser ut som pilefletting på det ene. Kjenner ei som driver litt med det.
Den suppeterinen høres fin ut, tror du har veldig lyst på den!
Vi har fått ut hagemøblene på verandaen, men ellers er det alt for mye snø ennå, til å begynne å ruske i hagen.
Ha en fin søndag!
Klem Gry : )

Synnøve sa...

Nydelige bilder! Og ja, det er utrolig hvor mye man får gjort bare været er bra...! Min arbeidslyst øker i hvert fall betraktelig ;) Ønsker deg en fortsatt fin søndag! Synnøve :)

Ida sa...

Dette innlegget oser av inspirasjon Mona.
På så mange måter. Herlige bilder og herlige ord fra deg.
Såg på værmeldingen at dere har fint vær nord nå, så kos deg og ha ei fin fin uke. :)

Mette sa...

Hei
Så flotte skilt du lager, er det mulig å bestille det Franske?
Mitt hjem er der hvor hjertet er?
Hvordan kan jeg evt. gjøre det?

mvh Mette

Turid sa...

Der har æ lyst å sitte, nært den vindunken.
I dag har æ faktisk kjøpt ei bok som går på slik kurv fletting, pilefletting. Rart hvordan en kan utnytte matrialer som en har nok av til noe pent , isedet for disse grønne plast greiene, ikke fint i det hele tatt. Tenkte å få til noe av vidje kratt. En fin dag til deg , snart har vi våren her nord vet du , 10 -12 gr idag , deilig!

Mona. sa...

Mette : Send meg bare en mail,nr 3 og 4 er til salgs,og enda ikke solgt :)

filuri sa...

Vi kan godt si at det er mine bilder... Jeg kan godt bo der, jeg. Eeee, jeg mener, det er kjempefint å bo der, veldig koselig å sitte der inne i pergolan med et vinglass på kvelden og nyte.
klem fra Tone