29. mai 2008

En motvekt til griseværet......

Hei damer ! Håper dere har sol og godt vær,kansje dere til og med står med nesen i blomsterbedet,og rompa til værs.....? Det gjør desverre ikke jeg......Han der oppe vanner enda,han......... Tror dere at pussingen av bordet mitt,gikk som det skulle, da....??? Nix.......
Så da trøster man seg med å titte litt inn i diverse nettbutikker...men jeg bare ser !!! Idag har jeg vært innom http://www.lobelia.no/ ........som har uendelig mye som frister !

Sjablong til speil eller vindu.......veldig dekorativ og sjarmerende.


Min gamle furu-kjøpmannsdisk blir nok hvit,når jeg en dag får plass til å ha den i bruk......og da vil jeg ha sånne rustikke knotter på ! Så skal den pusses på "slitte" steder,og da blir den heelt i min smak !



Og på disse hylleknektene,kan det bli fint med noen grove ,hvitmalte planker til hyller,som kan henge over....




På disken blir det koselig med en sånn lampe....tror du ikke det ?





Denne hyllen var også fin,jeg likte fargen utrolig godt ! Og så er den jo i tillegg slitt i kantene......og det liker man jo : )






Hvor er jordbærene.....? Mmmmmmm..... Syns det er så søtt med sånne,til koppene. Det minner meg om gamle dager........hihii,begynner man å bli gammel........? Dagens unge går glipp av de tidene,som vi husker så godt.........alle bestemor/bestefar-tingene.........rart å tenke på.....


Likte så godt ordene på veggen.......


Og selvsagt må denne få stå på mitt fremtidige drømmekjøkken.......gjerne med en kurv,med blomster i.......
Det var dagens drømmerunde,nå ser det faktisk ut som det skal lyse opp her,så da må jeg vel skride til verket,jo fortere,jo bedre.......ser for meg de himmelfalne blikkene til naboene,allerede........men,men...de vet jo at skrotnissen når som helst kommer drassende på nok et prosjekt,som egentlig var dømt til et liv hos Østbø eller Iris,og ikke på Tverlandet......men bare vent,jeg skal vise dem,jeg....... Kos deg så lenge : )

5 kommentarer:

Randi sa...

Velkommen hjem!
Du får trøste deg med at det ser ut som om det skal snu for dere også...go været kommer.
Du finner masse fint, fristende og shoppe over evne her ja. Nå har jeg unnet meg to Tilda dukker de er bare helt nydelige! Blir nok flere av den sorten.
Her er det klart for vin og kos i teltet.

Ha en fin kveld.
Klem

Merethe sa...

Hei!
Og velkommen hjem.
Her har det vært steikende sol i dag, æddabædda! Men har ikke stått med rompa til værs fordi da!
Håper du får fikset bordet snart, vil gjerne se:)

Ha en fin kveld!
Klem...

Min Verden sa...

Stakkars deg som har regn ennå. Det kommer nok finvær snart - helt sikkert :) Håper det iallfall. Liker også disse vindusmerkene godt. Har et vindu i gangen som kunne kledd disse veldig godt. Lykke til med været. hanne

Anonym sa...

endelig livstegn! JIPPI! Gleder meg til nye innlegg hos deg!

MODERN COUNTRY sa...

Hei hei Mona,

Lenge siden sist!
Har lurt på hvor du ble av, var savnet i bloggen!

Så surt det må være med dårlig vær nå, men det kan jo snu seg fort. I mellomtiden er det hyggelig med ny inspirasjon og både lese og titte på. Lampa likte jeg veldig godt!

Håper været har endret seg så du kan få en solrik helg!
klem Aina