23. jun. 2008

En trist dag......

Har akkurat mistet min kjære onkel,så fort forandret dagen seg....... så nå tenner jeg lys,og tenker på allt vi har gjort sammen,helt siden jeg var lita. Alt fra koselige fisketurer,til alle skøyerstrekene han har funnet på,med oss onkelungene........og da jeg som lita lå sammen med ham i senga,og kosa med ørene hans.....for at han ikke skulle fryse... huff,det blir mange tårer,men de gråtes i takknemmelighet.......han var snill og god,og hadde et utrolig humør,som smittet over på alle i hans nærhet. Takk ,kjære onkel,for at du var den du var,minnene om deg skal aldri glemmes.......
Vær glad for hver dag helsa holder,vær glad for hver dag du kan være i fullt og aktivt driv. Vær glad for hver dag dine kjære er med deg i ditt liv. For husk ,det gis ingen garantier,-det er ingen forunt å spå,om fremtidens mørke og lyse stier,- så gled deg,og gjør det nå.

27 kommentarer:

Anonym sa...

gud er glad i å plukke blomster
Han så seg rundt og sa:den vil jeg ha,og den.Jeg vet nok at det sårer,,for de som står igjen,men jeg har mine planer som bare jeg forstår,så kansje noen aner ettersom tiden går.At Gud er glad i blomster er både vist og sant,nå har han atter plukket den fineste han fant
Varme tanker fra B.K.F-L

Kerstin sa...

Så leit å høre:=)Tenker på deg i denne stunden!
Klem fra Kerstin

Charlotte sa...

Dette var utrolig trist å lese. Det du skriver minner meg så utrolig om min egen onkel som døde for snart 7 år siden. Viktig å tenke på de gode minnnene, det er en trøst.
Tenner et lys for din onkel i kveld, min egen onkel og andre der ute som desverre ikke er med oss lengre.

Varm klem fra Charlotte

Hespe sa...

Så leit å høre om onkelen din!! Selv mistet jeg "go'onkelen" min for to år siden. Hadde et spesielt godt forhold til han. Han var bare god og snill tvers igjennom. Det var virkelig vondt da han døde. Godt iallfall å sitte igjen med alle de gode minnene...

Nei, det er helt sikkert at vi må bli flinkere til å ta vare på dagen i dag, ikke utsette til i morgen det vi ka gjøre i dag... Selv om vi gjerne vil tro at vi har tiden foran oss, er det ingen som kjenner morgendagen....

Go' klem fra Hildegunn

Berit sa...

Så trist.... Det er vondt å miste den vi er glad i, det er sikkert og visst.

Det er et vers som sier: Vær ikke lei for at han er død, men vær glad for at han har levd!

Klem til deg.

Tulip sa...

Trist å miste noen man er glad i, og som har vært en viktig del av livet.

Du får ta vare på alle gode minnene du har om han.

Klem.

Hulda sa...

Nei, så trist.. Var han en gammel mann? Uansett alder er det trist når noen av våre nærmeste dør.

Therese sa...

Så trist....
Skal tenne et lys for onkelen din og deg. Godt å ha gode minner i slike stunner.
Veldig fint det du skriver på slutten.
Klem

....... sa...

Sender deg en god klem!
jeg mistet også min onkel for bare noen måneder, og kjenner enda på et savn. Jeg har også bare gode minner om min onkel, en kjær venn og veldig tilstedeværende person som ga mye. Slike minner vokser i hjertet og det gir styrke å ta vare på dem. Livet går videre..og takknemligheten over å ha kjent personen og fått slike minner å ta vare på er det som lever videre i hjertet.

Randi sa...

Gråter en tåre med deg.....gråter over min bror som var onkel, bror og sønn....han døde før jul 48 år gammel. Så alt for tidlig, så alt for brått.....vi sliter ennå med sorgen og smerten.
For en liten stund hver dag lar jeg meg dra en tur i sinnet mitt for å sørge. Ikke så voldsomt lenger men alltid smertefullt og vondt.
Det er viktig og la seg sørge uten og la sorgen ta overhånd.

Go klem til deg fra meg.

Heidi sa...

Så leit å lese om onkelen din. Det er vondt å miste noen som en er så glad i. Det er da godt at du har så mange fine minner om ham.

Varme tanker går til deg min venn.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så trist, å miste en kjær person slik... godt at du har så mange gode minner...
Ta vare på hverandre i denne tunge tiden...
Tenker på deg...

Klem Mita...

Min verden sa...

Ja. Sånn er livet. Noen ganger blir det bare trist og trist. Jeg er enig med deg om å ta vare på de dagene man har sammen, sette pris på livet og glede seg underveis. Livet er her og nå! Jeg sender en liten trøsteklem. Hanne

Anonym sa...

tenker på deg.
Tone

Hem & Lyckas Mia sa...

Jag beklagar verkligen saknaden efter din onkel. Stor kram!

Garden Angel sa...

Å så trist! Føler med deg!
Men du er heldig som har hatt en sånn go`onkel da og alle di fine minnene du sitter igjen med!
Jeg har mange onkler og tanter, men har aldri hatt et sånt koselig forhold til noen av de, sånn som du beskriver deres forhold:)
Men det er alltid vondt å miste noen man er glad i! Tenker på deg!
Klem fra meg:)

Nunne sa...

Kjære Mona...
Lett å forstå at onkelen din har betydd mye for deg! Sånne onkler kan aldri bli erstatta av andre! Det er vondt og det er trist. Likevel må livet fortsette, man må reise seg å gå videre...tungt eller ikke.
Du har laga et veldig flott innlegg om onkel, og jeg tenke rogså på deg disse dagene. Begravelse og alle følelser som bare må få utløp. Og alle tårer som er godt å felle for en man var glad i. Håper du kjenner på omsorgen fra oss bloggvenner.
God klem fra Nunne.

Forgjengelige ting sa...

Så trist å høre om onkelen din!! Men så godt at du har så mange gode minner om ham!! flott med fine minner!!

Tove sa...

Så trist å lese.. håper det står bra til med deg etter omstendighetene

klem

Lise sa...

Så trist. Men for å oppmuntre deg litt, så var det veldig mye fint på denne bloggen din! :-) Håper det er greit at jeg linker til deg?

GryNoKa sa...

Så trist med din onkel,det er så vondt å miste noen man er glad i, det vet jeg alt om. Tiden leger alle sår heter det...vet ikke om det er helt sant, men eter hvert blir man sterkere, og da er det godt å ta frem de gode minnene.
Klem Gry : )

EVA AGNES sa...

Så tråkigt med din käre onkel. Jag tänker på dig.
Kramar Eva Agnes

Christina sa...

fina ord du skriver och fint bild..
Kram

Lene sa...

Hei, Mona.

Varme tanker til deg og din familie. Tøffe tak å miste sånn brått, som jeg forstår dere har gjort. Men neimen om jeg vet, jeg... For åtte år siden kom mitt livs største sjokk da pappa plutselig døde. Jeg sa dengang at om vi bare hadde fått tid til å ta farvel... Likevel - min tante lever sine siste dager, helt utslitt av sykdom. Og DET har vært tøft å være vitne til. Vi har alle fått tid til å ta farvel med tante, men kanskje var det likevel best slik som pappa gikk... Pappa sa en gang at han håpet at han kom til å dø med støvlene på - og det gjorde han.

Håper dere i familien også har fått mange fine minnestunder sammen. Det er det rare - når man minnes sine kjære går de triste tårene til stadighet også over i latter og gledestårer over det livet som har vært - og de minnene man har igjen.

Ha en fin kveld, Mona - og ei god helg :)

Klem fra Lene :)

Turid sa...

Sender alle mine "bry seg om " tanker til deg!Klæm fra Turid.

tinemor sa...

SÅ utrolig trist for deg og de nærmeste!
Tenker på deg!
Stor , stor klem!

Anna Lisa sa...

Huff...så trist det var å lese dette...
Eg missta en gang min favoritt onkel. Han var altid så snill med alle, omsorgsfull og omtenksom og gavmild...Han var bare litt over 50 år...for altfor fort.
Eg føler med deg.
Håpar at du klarer å ha en fin sommar..
Klem