23. jun. 2008

St.Hans.........

Hei ! Først av alt vil jeg ønske alle sammen en super St.Hans-feiring,håper været innbyr til grilling og kos :) Hører på nyhetene at det regner her hos oss,men det stemmer jo overhodet ikke !!! Lurer på hvem som har sovet i timen......kan det være Vær-Siri......???
Ettersom man lider av et stadig tilbakevendende problem,nemlig hukommelsestap....,er det veldig praktisk å merke buske-vekstene.......

Linselusa dukket opp på mange bilder,så han får være med å ønske dere en fin kveld :)


Litt mere fransk har det blitt........lurer litt på og gi etter for dere som ønsker en egen blogg,for mine "til salgs-ting"...... Men er litt usikker,siden jeg allerede føler at denne bloggen blir dårlig fulgt opp......er jo langt ifra god å kommentere til dere som er innom og legger igjen koselige ord. Dårlig samvittighet....... JA !


En stor fjøl fra fjæra,akkurat passe slitt.......måtte bli svart,med grå skrift.......nå er det dårlig med veggplass her i gården,så jeg måtte arrangere litt.........skulle ønske jeg kunne vise dette,hengende under en hylle,ved en spiseplass,som gikk i hvitt og grått......drømme,drømme.......men dette får duge,dere får nå et lite inntrykk :) Ellers går det bra med "vått-bad-prosjektet",siden vi oppdaget det med en gang,ble skadene små....og heldigvis for det !! Veggene er tørre,så det er bare taket som må repareres,jippi ...... :) Nå skal det vaskes klær,og hus.......så får vi se om go'været holder seg til ikveld !! Da ligger det an til tur i fjæra,med grill og masse god mat !!! Idag har vi altså bare tre uker igjen,med midnattsol...... Stor sommerklem fra meg !!

1 kommentar:

Hulda sa...

Skiltene dine er så nydelige! Virkelig vakkert arbeid du gjør med de. :)