20. jun. 2008

Litt inspirasjon...........

Da er det jammen tid for enda en helgevask !!

Stilige kluter.......

Lett og lage selv ?


Disse var jo bare så nydelige......Nå har ikke vi bar-løsning,men litt søt var den jo.....! Da vi lette etter leilighet her på Tverlandet,ble vi tilbudt en ,litt lenger oppi sentrum....... Da vi kom dit,ble vi vist ned i en svart kjeller,inn i en kjellerstue,og innerst i kroken var det en bar........det var kjøkkenet,fikk vi beskjed om !!!! Et bittelite vegghengt vitrineskap,var all skapplassen........hahahahaaaaa,da måtte vi bare le......var jo ikke plass til mixmasteren,engang !!! Dette sa vi rett ut.........og dere kan ikke tenke dere svaret vi fikk.........!!!!???? TA MED DERE EN KJØKKENINNREDNING,OM DERE HAR !!!! ..... Er det mulig.........vi holdt jo på å le oss ihjel.........men mannen i huset sto bare som verdens største spørsmålstegn......og lo ikke i det hele tatt ! Jeg samler alltids på mye og mangt,men der går grensen,selv for sånne som meg........man har vel ikke to-tre innredninger på lager,liksom....... ??? Og om vi ikke likte tapeten og fargene,gjorde det ingenting,for når vi var flyttet inn,skulle de pusse opp hele leiligheten..........jommen sa jeg smør..... !!!


Har aldri sett sånne før,men fine var de jo....

Tror neimen ikke jeg hadde villet smakt på melk som har stått til pynt,bare fordi den oppbevares i nydelige flasker......

Vakre skåler til saltet...


Nå setter ikke jeg stangsellerien til pynt i blomstervaser,men dekorativt var det.........mange gode grunner til å skaffe seg lekre vaser i pressglass.......!!!! Husker desverre ikke navnet på butikken som selger dette,men med litt arbeid a'la Kripos,så skal jeg nok finne det ut,om noen lurer :)
Nå har jeg lakket de to bestillingene som gikk "åt skogen",forrige helg....så nå er det bare å krysse fingre !! Kaster noen lange blikk på dem,av og til...... Vi har faktisk sommertemperatur idag,men ingen sol...... Kos dere da,og ha en toppers helg alle sammen : )

10 kommentarer:

Randi sa...

Nydelige bilder du har funnet. Jeg er så glad i glass vaser og krystall. Alt som blinker og skinner litt ekstra...hihihi
Ja det er vakkert rundt her jeg bor. Idyllisk vil noen kalle det. Så er vi heldig som bor midt i smørøyet, 10 min til stranden, 5 min til butikk, post og apotek. Resten må vi få tak i byen.

Ønsker deg en fin Midtsommerhelg

Klem

Living White sa...

FOR en flott leilighet du hadde funnet, den så liten ut, men syns den var FLOTT utnyttet og alle tingene der elsker jeg. Så superkoselig ut. Skulle gjerne bodd i den, for å si det slik. Kjekt å se slike bilder, så får man innspirasjon..."hvordan få det slik, hmmm"

Ja nå er det bare noen dager igjen til avreise og jeg tenkte dra frem kofferten i kveld og begynne pakkingen. Da man skal pakke til to og huske mye, er det kanskje greit:)

Merethe sa...

Den leiligheten på innlegget under var jo knallfin! Å så mange fine bilder du har funnet! Hvor finner du de? Syns jeg leter og leter, mne finner sldri noe som er fine..

Ha ei superduper helg!
Her er det kulturfestival for alle penga!;)

GundaM sa...

Ojjj, så masse fint du viser her nå da. Og det fatet med pariserloffen ligna litt på det jeg netopp la ut i bloggen med sjokolade på;)

Ha ei flott helg der oppe i nord;)

GryNoKa sa...

Så masse fint og inspirerende du viser oss, og de morsomme kommentarene, de får meg i godt humør...
Ha ei super helg og en fin Santhans.
Klem Gry : )

Kerstin sa...

Hei:=)
En ny koselig og inspirerende blogg:=)

Nydelige bilder du viser!!Leligheten var jo bare rålekker:=)

Mange loppis funn også:=)
Ja denne bloggen likte jeg, har allerede lagt deg til linke listen min:=):=) Håper det er greit:=)

Ha en fin dag:=)

Ida sa...

Herlige bilder!
Mye inspirasjon her.
Supert.
Er innom for å ønske deg en god sommer, for nå tar jeg en bloggpasue. ;)
Klem.

naturglede sa...

Så mye vakkert! Likte de klutene med bestikk. Det så jo ut som om bestikket var sydd på! Ha en fin søndag.)

chatrine sa...

Heihei!
Så masse flotte bilder til inspirasjon!
Og den leiligheten kunne jeg godt tenke meg ja...

Her har det ikke vært husvask til helgen, men det skal det bli i morra, for her har det vært feriefolk i over en uke nå. Da blir det jo litt rusk i krokene.

Ha en finfin søndagskveld!
Klem fra chatrine:)

Bodil,hjem,hobby,hage sa...

Flotte bilder du har funnet !!
Og DEN leiligheten i innlegget under, ja den som hadde 4 mill, og alt det inventaret... Håper det gikk bra med badet ditt !!
Ha en fin Mandag!!