17. jun. 2008

Loppis,og enda mer frustrasjon......

Her ser dere mine siste funn ! Bollen fra Egersund må vel trygt kan kalles shabby.......? Godt brukt,kort og godt......fra Fretex !! 29 ,- cash kontant ! Gafflene og serviettene er fra et tidligere besøk,på bruktbutikken til Røde Kors.

Var innom Bondens Marked på lørdag,og der fikk jeg øye på denne bittelille skåla........jada,den ble med hjem......

Et lite tefat,med nydelig rosemønster,fra Fretex det også.


Og en liten dyp tallerken,fra Egersund...likte så godt det fine mønsteret.En til,liten skål........


Og tre dype tallerkener,fra Egersund,de også.....

Fine ? Var iallefall veldig fornøyd,jeg :) Nå har jeg et skrikende behov for en ledig vegg, fine tallerkener fortjener å stå i en tallerkenhylle !!
Så et lite hjertesukk........vi har fått oss hengekøye......!!! Og den består av taket på badet..... :( .... Idag våknet jeg av at de som bor over oss,begynte å rive badet sitt......vel,tenkte jeg,bare det er proffe folk,som vet hva de driver med,så......... Men der tok jeg så mye feil,som det over hodet er mulig å gjøre......!!! Da jeg utpå ettermiddagen skulle innom badet,hørte jeg : drypp - drypp - drypp,og det gikk VELDIG fort mellom disse dryppene........og taket ble bare tykkere og tykkere !! Skal si rørleggeren fikk fart på legemet......opp trappa,og resten egner seg ikke på trykk !!!!!!!! Men da han kom ned igjen,sto det nok to karer og holdt pusten en stund,der oppe i krateret......... Så måtte vi jo ringe henne som eier leiligheten,og da fikk de vel en runde til,med litt lærdom........ !! Så imorgen kommer forsikringsselskapet,så får vi se da......nytt tak må vi jo ha,så dette kan bli en hyggelig sommerferie.....hvem vil bruke ferien til å passe på bygningsarbeidere ?????? IKKE VI !!!!! Jaja,det er jo bare materielle ting,så man skal vel egentlig ikke klage.......det er bare så forbasket kjedelig,og unødvendig :) Klem fra meg,for at dere er så flittige å skrive,jeg har vært helt elendig på blogging, lenge nå......


11 kommentarer:

Gjersvik & Johansen sa...

Uff uff uff.. KJenner hvordan frustrasjonsfølelsen kommer snikende--på dine vegne. Nei slike opplevelser er jammen ikke noe morsomt! MEN som du sier. Det er materialistiske ting. Det hjelper lite og bli frustrert. Så du får bare prøve å ta det med et smil....om mulig:) Lykke til! Jeg føler med deg!!

Therese sa...

Så skjønne ting du har funnet på loppemarked .... De dype tallerknene var spesielt nydelige (i mine øyne) :o)

Himmel - skjønner at du blir frustrert når det gjelder badet. Det hadde jeg også blitt. Veldig dumt at folk begynner på sånt når de ikke har noe greie på det og når det atpå til kan "gå utover" andre. Håper det blir fikset fòrt og greit, uten fler frustrasjoner for deres del.

LISBETH---<-@ sa...

Neiiii, så kjedelig. Vann på feile steder er pyton. Håper dere får fikset det fort slik at ikke hele sommeren går med til snekkerarbeid.
Sommerklem

naturglede sa...

Stakkars deg! Jeg tror du ville ha godt av å finne fram malesakene dine og male ut all frustrasjon. Kanskje det blir de beste bildene du noen gang har malt? Føler med dere,og håper dere får til en god løsning dere kan leve med i sommer:)

Anne-Berit sa...

Noe så irriterende for dere at dere må plages med sånt nå på sommeren,og så på grunn av andres inkompetanse,huff.Ellers var det koselig å høre fra deg,det er lenge siden jeg var innom deg nå,men nå fikk jeg jo et puff.Så mye fint du har funnet på "loppis",og så mye flott det var å se på bloggen din,nydelige naturbilder bl.a.Nå skal jeg linke deg,så blir det nok oftere besøk hos deg.Ha det fint,klem fra meg:o)

Blå-hvit samlemani sa...

Det er når sånne ting skjer at jeg priser meg lykkelig over å bo i enebolig. Ikke rart du blir frustrert, kjedelig når ting går ut over uskyldige.

Så flotte loppe funn du har. Jeg må nok holde meg unna Fretex på en stund. Jeg er hektet....

Min verden sa...

Du det taket hørtes ikke morsomt ut! Fy! Lykke til. Ellers må jeg si at frustrasjonsturen i fjæra resulterte i noen vanvittig flotte bilder. Lykke til med alt. Hanne

Synnøve sa...

Æsj så kjedelig, en venninne av meg hadde en lignende episode hjemme hos seg for en stund siden, men da var det vannsenga til naboen over som fant det for godt å sprekke, og ødela taket over soverommet hennes! Føles nok litt unødvendig ja... Får håpe de får fikset det fort da :)

Så morsomt, det lille fatet med blomstermønster er helt likt to fat jeg fant i kjelleren til mormor i julen! Hvis du har lyst til å se, kan du gå inn under Etiketter - Snurrepiperier til høyre på bloggen min, og se dem under innlegget som heter Skattejakt :) Synnøve

Lena sa...

Åhh håper det går bra med lekkasjen fra naboen!!
Det er ingenting som er så tragisk... har vært dårlig på å legge igjen kommentarer og nye innlegg en stund nå, men håper å få litt bedre tid fremover:)
Ferie snart!
Ha en fin dag:)
Klem fra Lena

Merethe sa...

Kjempenydelige loppefunn!:)
Irriterer meg grønn for at det ikke r noen slags loppemarked/bruktbutikk her.. Har dilla på skåler;)

Å jeg føler med deg i "frustrasjons-sorgen". Du er jo bare maks uheldig for tiden! Men alt blir vel til slutt!:)

Klem..

Tove sa...

Fy søren så utrolig irriterende!!!

Men flotte ting du har funnet da