25. aug. 2008

En slapp helg,besøk og altfor mange vafler....

Hei !! Tror dere jammen ikke sommeren kom tilbake,både lørdag og søndag har vært nydelige dager,med fin temperatur.....og imorgen (mandag),skal det bli enda bedre...! Ikke mye maling som kommer på lerretene,her i huset....og ikke ble sommeren "ryddet bort",fra verandaen,heller.......her gjelder det å tviholde på de fine dagene !! Bildene er fra Ørnes,hvor vi var forrige søndag.....

Et mulig motiv...? Flott når solen treffer bladene på bringebærbuskene......elsker jo som dere vet,sånne gamle låver.......og TENK om jeg kunne gått inn.......da hadde jeg sikkert vært der enda.....

Her er det altså så flott,Bygdetunet på Ørnes.....ligger fint til,nede ved kaia,med DEN utsikten........!!


Er svak for sånne nordlandshus.....og stakittgjerde......trenger man mere da ?Når vi er på tur,må pappa bestandig inspisere båthavnene,også her......... Nydelige geitrams lyser opp,og flotte,steile fjell i bakgrunnen........Nord-Norge er da bare vakkert......?!
Vi hadde en kjempetur,flott vær og god mat !!
Denne helgen derimot,har stått i slaraffenlivets tegn......kost oss på verandaen,og nytt været. Hadde besøk av noen idag,som skulle hente et maleri,så nå har vi spist vafler så vi er helt stinne.....koselig med kundebesøk !! Og som ikke det var nok,så har man altså stappet i seg pizza til middag,etterpå......(joda,mamma......det går an med pizza på søndager,når man bor sammen med rørleggeren).......*fnis*............det var nemlig han,som satte menyen !! Men nå er det natta,ha en flott uke,alle som en :) Håper solen sender enda flere varme stråler,i dagene som kommer.....- klem fra meg :)
Må også få takke for alle awarder jeg har fått i sommer,men ettersom jeg har mistet heeelt oversikten i ferien,kan det bli litt tidkrevende å lete alle opp igjen..........så dere må unnskylde at de ikke sendes videre,tror nesten alle har fått dem nå........ikke rask til å reagere,denne damen,nei....... Men det er selvsagt veldig koselig at noen setter pris på bloggen min,når man selv føler at man gjentar seg selv,titusen ganger,både i ord og bilder...... :)

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Nydelige bilder fra et vakkert sted. Ja hvem som ikke kunne tenke seg å bo på et slikt iddylisk sted??

Ha en herlig uke-
Klem O=)

tinemor sa...

Skjønne bilder!
Her stråler solen i dag også.
Deilig.
Hørtes godt ut med vafler på verandaen.
Kanskje vi skal prøve det i dag...
Ha en super uke

Himmelblaa sa...

Hei! Vil bare si at du har en kjempefin blogg. Har stadig vært innom og kikka og blitt inspirert. Nå som jeg har blitt blogger selv, føler jeg liksom at jeg kan gi meg til kjenne og by på noe selv også, - ikke bare smugtitte på andre.
Klem fra Himmelblaa

ENGEL sa...

her er det også herlig vær!
mmm.hørtes ut som dere har kost dere!

Ann-Kristin sa...

Å så mye flott du har på bloggen din. Og jeg søkte på "antikke møbler" og du dukket opp. Kanskje du kan komme med tips til hvordan jeg best skal få tatt vare på de antikke/gamle møblene jeg har hentet ut av et hus vi har kjøpt. I tillegg restaurer vi et gammelt nordlandshus fra 1880-tallet som vi skal flytte inn i til neste sommer. Spennende prosjekt! :o)

http://www.vgb.no/20904/perma/311825

http://www.vgb.no/29707/

Forgjengelige ting sa...

Det var noen friske bilder her!! Nordlands huset og nordlandsnaturen er flott altså!!