19. aug. 2008

Snart jul...???? Nåå......?

Hei igjen,ja da var helgen over .....vi hadde en kjempekoselig tur,og været var jo helt fantastisk.......sommeren kom tilbake !! Men nok om det,tenkte dere skulle få se stigen min....som hjelper klematisen til å holde seg oppe....! Sist jeg var hjemme i Steigen,gikk jeg til bestefars fjøs,for å finne meg noen gamle "hesjestaur",sagde dem opp i passende lengder,og hamret løs med hammer og spiker......! Fikk selvsagt noen kommentarer fra naboen,da denne kom opp på verandaen........men bryr jeg meg ? ....neida........ :)


Vi har enda fint vær,og ikke er det kaldt heller,så da jeg fikk invitasjon til å ha juleutstilling,her om dagen,ble jeg litt satt ut.......man kommer ikke i julemodus av en mail.......når solen skinner,og tempen ute er 21 grader...!! Men har jo sett at Elin tenker på julen allerede,så her er det vel bare å følge på.....!? Holder på med noen maleri-bestillinger nå,men her er noen av fjorårets ting,som ble solgt på juleutstillingen...


Kom ikke i julemodus nå heller,jeg........!


Derimot er jeg veldig fornøyd med helgens funn,var nemlig innom en bruktbutikk,og der ble det stor jubel......for meg,og mamma........!! De to "ledsagerne" var litt mere passive.....om man kan si det slik.....kos deg,og ha en fin kveld :) Bilder kommer........


14 kommentarer:

Nikoline sa...

Hei,hei. Åjau då... kjenner "messefeberen" prikkar litt i eine foten iallefall når eg ser dei flotte julemotiva dine! sjelden å sjå denne typen dekormaling som me to driv med på bloggar synes eg,derfor er det spesielt moro kvar gong du har lagt ut bilder av malinga di.
Men... einig i at det er litt tidleg å tenka på julemesser endå sjølv om ein så absolutt treng tida.Ha ein fin kveld :0)

tinemor sa...

Råstilig stige!!
sånn en kunne jeg tenkt meg å.
Og så utrolig flott du maler!! Skikkelig imponert jeg!

Tina sa...

Litt tidlig med jul, syns jeg da, men utrolig fine bilder du lager.
Tina

prinsessa1976 sa...

HA HA til og med jeg har spiker, drill, sag og hammer. Jeg trodde jeg hadde løst mitt problem i sted nede på coop Mega da jeg fant en stige med 7 trinn...men nei da mannen hadde andre planer. Det er ikke det at mannen ikke vil hjelpe men jeg gidder ikke å vente til det passer han men når det passer meg å da gjør jeg det somregel selv.
Han jobber så det holder så han skal ikke få skylden for å være en latsabb for det er han deffinitivt ikke. Men jeg er kjappere i avtrekkeren enn han.

Her har jeg mala en av de største veggene etter all energi drikken. Skal si den drikken hjalp. Det gikk så det suste.

Må le av alle de herlige kommentarene....tydeligvis så har ikke alle malt panel før. Rulle på skaft....hulda er skjønn:O)

Nei her må det finnes en løsning som heter lenger stige og i morra den dag skal jeg skaffe meg en. Ha en herlig kveld:O)

Hespe sa...

Neida, det er ikke for tidlig å begynne å tenke på julen - den er der før du får "sukk for deg".... Spesielt er det greit å begynne tidlig dersom du skal produsere til messe. Er jo ikke noe gøy å stresse rett forut... Utrolig flotte ting du hadde malt til messen i fjor - virkelig nyyyydelige.... Kan tenke meg det er gøy å være med på slike julemesser - gøy å få selge produktene sine.

Duuu den stigen du har laget var utrolig stilig. Hi, hi - kan se det for meg, hvordan du hamret løs... Resultatet ble som sagt knall!!!

Nattinatt :o)

My little footprints sa...

Heisann!!
Lenge siden nå! Tror jaggu dette er den første kommentaren jeg skriver på laaaaang tid ;) hihi.. :) Håper alt står bra til med deg? ;)
Ble bra forbauset da jegså ordet "jul" i overskriften din, men det er jo som du sier, man må jo starte tidlig om man skal bli ferdig i tide! Nå er det faktisk bare snaue to uker igjen, så er vi i september! Helt utrolig! Hvor ble den sommeren av liksom?? ;) Stigen din var jo bare så utrolig sjarmerende! En kjempefin idè! Vi har en strand ikke så langt fra der jeg bor, der er det massevis av drivved, lurte på om jeg skulle ta meg en tur og hente litt, kanskje jeg kan lage noe ut av det? ;)) Håper alt står bra til med dere!! Har savnet å blogge, så nå er jeg glad for å være tilbake igjen ;)
Klemmer fra Beth

Kerstin sa...

Heisan :O=) Så koselig du har dte oå terassen din.O=)Hyllen og stigen din sammen ble så sjarmerende vakkert. Stigen .... utrolig flott!!!
Jeg og min søster lagde en slik stige hver oss i fjor. Forskjellen var at vi måtte gå i skogen å finne greiner selv.Vi snakket om hæsjestaurer, men jeg kjenner ingen som har. SÅ hvis noen kjenner noen ønsker jeg staurerO=)

Julen ja, hvis du selger på messe må du jo selvfølgelig starte tidlig hvis du skal rekke det. Helt nydelige bilder du maler:=) Du er kjempeflink er du=)=)

Klem Kerstin

Flower Power sa...

Hei Mona!

Takk for så koselig hilsen inne hos meg:))

Nei, julemodus er vanskelig å frambringe nå, det synes jeg også. I morgen skal vi på messe å ta ut bla. julevarer til butikken, og det er alltid så vanskelig når det er "feil" årstid. får liksom ikke hodet med meg på gull og glitter og nisser og slikt:)Men når det er sagt, så må jeg jo bare få si at de nissene dine er bare HELT herlige. Du er råflink til å male!! Jeg kan tenke meg du selger masser av disse på messe:)

Stigen din ble kjempekul, det ble noe annet enn disse kjedelige espalierene man får kjøpt. Klematisen din er sikkert også fornøyd:))

ENGEL sa...

stigen var flott altså!
nissene dine også!men jeg fikk ikke helt julemodus...

Anitas hus sa...

Hei, Mona!
Jul eller ikke jul, det du lager er utrolg flott. Skulle ønske jeg kunne male som deg.
Likte stigen din også veldig godt;)
Ha en god dag!
Klem:O)

Karia sa...

Før en fin blogg du har :D Nu både glæda æ mæ tel jul og har løst å fær tel Steigen ;)

Nr. 5 sa...

Knalltøff stige. Og kjempekoselige julebilder. Jeg vil ikke komme i julestemning helt anda, og bruke det opp før desember...så jeg lar være å tenke mer på de, hihi :)

Klem fra nr. 5

hvorfor ikke... sa...

Stigen du har snekret ble superkoselig!
...her regner det og er kaldt i dag, jeg har fyrt opp i vedovnen...og nå begynte jeg å glede meg til jul, hehe!
Veldig fine juleting du har laget, jeg tror jammen jeg må bestille noe av deg...nærmere jul...eller kanskje det er lurest nå?

Anonym sa...

kjempefine julemotiver du har laget, du burde gitt ut bok slik som Trude Myrvoll og Gerd Alfsen.

Kommer nok til å kikke innom bloggen din litt oftere ! Mona( maledillamamma.blogspot.com