20. aug. 2008

Lykken fantes på Rognan !

Er det rart jeg er fornøyd,med helgens fangst ??
Disse her har jeg sett på mange blogger,og bestandig hatt lyst på....endelig kom jeg over noen !! Blondene har jeg surret på selv,i mangel på egenheklede,hjemmelagde blonder.......


Vakkert gammelt kort,som er skrevet til " Frk Inga Swendsen".....Dekorative selv om de bare ligger til pynt......selv om ikke alle her i huset er enige......

Dette lokket kostet meg en svimlende sum.......ti kroner !! Syns jeg gjorde en super handel,om det ikke er spesiellt gammelt,- eller av stor verdi,så er det iallefall veldig fint.......for meg....
Ting med monogrammer elsker jeg,men finner det nesten aldri,tror faktisk det er første gang jeg kjøper noe slikt......og det sier litt ........hahhaa..... At dette kostet oss to turer til Rognan,tenker jeg ikke på........jeg var nemlig der to lørdager på rad !! Forrige gang fant jeg nemlig aldri butikken........og ingen av de jeg spurte,hadde noen gang hørt om den......??? !!!!! Er det mulig,tenkte jeg,Rognan er da ikke så stort....???? Så jeg gav opp,og tenkte at den kansje var nedlagt....... Men nå på fredagskvelden,etter mye god mat,skulle vi gå oss en tur,og hva dukket opp da.......joda,en bitteliten lapp,på et vindu,der det sto " ROGNAN BRUKT OG ANTIKK "..........så her var den altså,rett over gata,fra hotellet,men akk så anonym !!! Jeg ser rimelig godt,men ble ikke utstyrt med kikkertsyn,ved ankomst til denne verden,så her snakker vi FLAKS......... Og hvem tror dere sto i hotellvinduet da butikkdøren ble låst opp,fem på ti,dagen etter.......!? Her var ingen tid å miste.....på med sko,ut,og ned i butikken,med øyne som holdt på å sprette ut.........!! Innehaveren hadde aldri hatt så ivrige kunder,sa han........da måtte jeg bare fortelle han,at vi faktisk hadde vært her forrige helg også.......og nå måtte han kjenne sin besøkelsestid,og få opp et STORT skilt.......så jeg,og mange andre ,kunne finne ham.......!!! Ikke rart ingen hadde hørt om butikken,man har da ikke forstørrelsesglass i lomma,så man kunne se denne post-it lappen.......kremt,kremt......!!! Han takket for tipset,og innrømmet sin anonyme tilværelse,men nå skulle han ta hintet,så da er igrunnen jeg fornøyd !!! Min iver var nok veldig synlig,for neste gang jeg kom,måtte jeg komme hjem,til låven hans.......der var det mye og mangt,og dette var store ting,som ikke fikk plass i butikken.......kjære,vene han da,var det nødvendig å si det til meg........Nå må jeg jo dit,enda en gang........ :) Og tipset om butikken,kan jeg takke Vikveien for,så nå er hun skyld i at jeg sitter med verdens bredeste glis,og ser på mine herlige funn....... Tusen takk til deg :)


16 kommentarer:

LAPPEQURI sa...

Kjempe flotte skatter du har funnet: Jeg har også funnet noen skatter i løpet av sommeren:-)
Ha ei fin og kreativ uke

Elizabeth sa...

Så fine ting du fant :o) Snubla over en brukt butikk på vei for å handle for jobben her om dagen, ble ikke bare Juice og lunsj på meg heller :o)
Synes du burde tipsa mannen om at han kunne bestilt et fint dør skilt av deg! He he he

ENGEL sa...

for noen skatter!!!ojoj sier nå jeg!
disse mennene er ikke alltid enige,det er bare å kjøre over dem,eller finne en lur måte å overbevise dem på...

Nunne sa...

Du Mona, du Mona,du fikk meg virkelig til å le... jeg har vært der inne mange ganger, og enda visste ikke dem som bor der hvor den lå... Men det er just et steinkast fra Vikveien.

Måtte ringe Ellen (Vikveien) som er på hyttetur på Skarberget, og lese innlegget ditt... Ho fikk seg en god latter. Men ho sa jo det samme som du, at mannen burde satt opp skilt. Mal et du, an kjøper garantert dine produkter. Elizabeth gav deg et godt tips, må jeg si!
Jaja, du bør koste på deg en tur til TRÆNA, men husk å få meg degen tur i PETTER DASS kapellet. Det fikk nemlig ikke jeg. Karl Erik Harr som har smykket det ut og malt taket der...

God kveld. fra Nunne.

Hulda sa...

Skal si du var heldig på Rognan! Helt herlige de gamle snellene, har noen her jeg også. De er veldig dekorative. ;) Flott alt sammen!

Nikoline sa...

Hei,hei og tusen,tusen takk for all rosen av malinga mi! Verkeleg noko eg set pris på frå ei dame som er så flink å mala som deg!!
Veit du om andre bloggarar som malar dekormaling så gje meg eit hint...
Snellene du fekk kjøpt har eg også ønska meg leeenge,men har ingen...
Ja,den som ventar på noko godt ventar ikkje forgjeves er vel rett og seia i ditt tilfelle her..
Alt var fint!

My little footprints sa...

Hei Mona!
Jeg forstår godt at du er STOR fornøyd!!! Guri malla så heldig du har vært!! Ikke rart i det hele tatt at du sitter med smil fra øre til øre, det hadde jeg gjort også! hihi.. Du kjenner jo meg og disse gamle tingene ;) Det var et langt hjertesukk ahhhh.. når du fortalte om låven da! klart du må dra tilbake! Det er jo bare heeeelt klart! Tenk hvilke skatter den låven kan inneholde? Det tørr jeg nesten ikke tenke på en gang.. hihi! Heldiggrisen ;))
Ønsker deg en fortsatt herlig kveld.. kremt.. Bør kanskje skrive natt nå.. hihi ;)
Klemmer fra Beth

Nunne sa...

MÅ SI DET VAR ET FLOTT BILDE PÅ HEADINGEN! Igjen!
Huset står omtrent 18,2 km fra mitt hus! :))

God dag til deg, Monamor!

Kerstin sa...

Så flotte skatter du har funnet. De trådsnellene står på min ønske liste også. De er så sjarmerende vakre:O=)

Så fint at du endleig fant butikken da. Nå kan du ta flere turerO=)
Ønsker deg en fin dag videre=)
klem Kerstin

MOLLY sa...

Sånt liker vi finne vet du:)) Her var noen herlige kupp;)
Og jeg har hørt rykter om at jeg har Norges største låve med brukt og antikt i nærheten...hihi! Men må nok vente litt til noen kartonger har fått ny adresse;)

Anitas hus sa...

Så mye flott du fant. Skjønner godt at det var verdt dobbel tur;)
Har så lyst på slike spoler til å ha blonder på jeg også. Både praktiske og utrolig lekre;)
Ha en flott dag!
Klem:O)

Magny sa...

ånei.... har eg gått glipp av din blogg??!
må linke deg..
nå var du heldig som fikk tak i blonde/tråd sneeller...
har aldri funnet slikt på noe marked/loppemarked! heller ikke madinnafigurer...
heldige du!!!~~

liven sa...

Åh så heldig du har vært da!!
Så fine sneller........
Så kjekt å gå i brukthandlere:O)

Lovise sa...

Tjoho!!!! Du har jammen vært heldig. Jeg ble nesten misunnelig jeg,- de flotte spolene med blonder.
Jeg har masse blonder som skulle ha hatt sånne spoler.....uhu...

Kjempetur du har hatt til Rognan.Av og til har man flaks, vet du.
Koooos deg masse med de fine tingene:)

Klem.

christinasinteriør sa...

Hei og koselig å høre fra deg igjen! Har nesten aldri tid til å kommentere lengre jeg og det er synd!!
Men håper høsten blir bedre!!
Masse fint du har kjøpt!
Ha en nydelig dag!!

Gjersvik & Johansen sa...

Ja jeg må faktisk le litt ennå når jeg leser innlegget ditt.....;)
Ungene elsker også den butikken... da går det mest i brukte Donaldblad,gamle leker og ett og annet utblåst egg som "pryder" gamle eggeglass...