26. sep. 2008

Da var julepynten fremme........!!!

Er bare innom i all hast,for å ønske dere alle en fin helg ! Inatt......har jeg sortert julepynt,....eh.....sånn ca 14 esker,for å være nøyaktig.....med stort og smått !
Antall nisser er sterkt redusert,og glorete juleduker fra 25 år tilbake,er kassert !! Nissene flytter til et gamlehjem i Steigen.........der skal de få bo,og glede de gamle med sitt nærvær :) Ja,jeg har jo noen igjen da,har ikke gitt bort alle..... men jeg hadde noen å ta av,for å si det sånn........

Så nå er det bare 6! esker igjen......og der er gjennomgangsfargen,hvitt.....sink....og sølv,og littegranne rødt ! Bombe...? Blir nok ikke bare hvitt,jeg har mange ting som bare må frem,for å få julefølelsen,og de er røde :) Men ikke så rødt som ifjor........ !
--------------------------------------------------------
Igår kveld så jeg at en anonym hadde kommentert allt vissvasset!,jeg viser frem her inne.....og allt FJASET jeg har......Ja,ANONYM,det har jeg,- og jeg stortrives med det,så jeg gir katta i din smak,bare så det er sagt !! Skal du komme med konstruktiv kritikk,send meg heller en mail,så jeg får svart deg !!!!!!!! Hvorfor du gidder å kaste bort din dyrebare tid,på min blogg,kan man jo bare spekulere i........
--------------------------------------------------------------
Nå er bilen pakket full av allt "fjaset" mitt....hihiiiii......og turen går over fjellet,med nissene på lasset . Ha en super helg da,alle som en !


23 kommentarer:

Nikoline sa...

Uff...at folk får seg til å vera så vemmelege som du skriv om anonym som snakkar om vissvass...
Forstår det slik at du hevar deg over slike,heldigvis.Nydeleg julepynt du visar fram, og så fin tanke du kom på då du gje nissane til eldresenter! Flott!
Ha ei riktig god helg!

Hespe sa...

Er det ikke utrolig hva folk gidder å bry seg med?? Som du sier selv - kan ikke fatte at noen gidder å bruke tid og energi på ting som de i utgangspunktet syns er vissvass... Hi, hi, kan ikke være mye mellom øra der gitt... :o)Oi, oi, var ikke småtteri med julepynt du har. Kan forstå at du velger å "kvitte" deg med litt...

Ha en superflott høsthelg - kooos deg masse!

Klem fra Hildegunn :o)

*Hege*-mine små skatter sa...

Så nydelige de sandformene er!!! De skal jeg få karret til meg på et vis;)

Hulda sa...

Skjønn julepynt du viser. :) Gleder meg til advent, da kan man ta fram litt.

Helt utrolig frekt at noen skriver slikt!! Jeg tror at det er pga sjalusi at noen får seg til å si noe sånt. Er bedre å la være å skrive, dersom man ikke liker det man ser på bloggene. Kommentarer skal jo så absolutt ikke inneholde negativ kritikk. Da er noe av poenget med blogginga borte.

Villblomsten sa...

Hei :-)

Så kjekt å se julepynt :-)

jeg gleder meg til å pynte :-)
hvert eneste år gleder jeg meg fra nå - og frem til 1 desember - datoen min mor har bestemt at jeg får lov å pynte :-)

jada - jeg er 38 år , men hun har jo egentlig litt rett da :-)
( min mor altså )

nei , nå maser jeg :-)

ha en fin helg :-)
ble så glad over å se all julepynten :-)

Nunne sa...

Stikk innom i Vikveine og si hei, du! DET hadde vært GØY!
Englene minner meg om mine egne esker. Tror ikke det finnes EN nisse, men engler, 80 hvertfall!

GOD HELG! og god tur over fjellet..

ENGEL sa...

herlighet!!!!nå får jeg panikk av effektivitet!!!julepynt sortert....ugh...min ligger i hultert i bultert i kjelleren,og jeg aner ikke hva jeg har!!!hehe.teit at anonyme får kommentere,da kan de i alllefall skrive under med navn!!!!god helg til deg!

Nr. 5 sa...

Så tidlig ute du er da :) Men kjenner at jeg begynner å glede meg til jul alt ja...
Og kjenner meg igjen i det du skriver under om alle detaljene som må passe inn...godt at jeg har en mann som stepper inn av og til når ting blir vel detaljert, hehe.

Ha en fin fredagskveld

Lena sa...

Hvis man syns det er vissvass, så kan man vel la være å lese da vel?!
Helt utrolig, og rimelig frekt...
Syns bloggen din er super jeg, og du har det så trivelig at!
Ha en fin helg!!

Shabby Charm sa...

Så mye vakker julepynt du har! Gleder meg til å starte julepyntingen til advent.

Liker så godt bloggen din. Gir masse inspirasjon!

Gog helg klem

Fru Langtind sa...

Hei
Så gøy å høre at du allerede har begynt med julepynten...hehe...
Pleier å være tidlig jeg også, men i år har jeg ikke kommet så langt enda.. Første året med barn for meg, og da tar ting plutselig mye lenger tid...hmm...merkelig :-) Jeg skal vel klare å finne den frem tidsnok:-)
Klem

Kerstin sa...

Ikke dum ide og rydde i julepynten, men tror jeg venter litt. Veldig kjedelig med de anonyme som må være så negative. Ja de mangler vel en annen hobby da tenker jeg. Håper du klarer å heve deg over det og fortsette på samme måte0)
Nyt helgen Klem

Turid sa...

Hei på deg !
Det er nettopp på grunn av fjaset og vissvasset at vi ser innom her....qg alle de flotte maler arbeidene dine, rækveden , loppisene...ja , alt det er Mona!
Ei super fjasat hælg te dæ!!

Min verden sa...

Deilig fjas ;) Kos deg med fjaset ditt du og takk for at du deler med oss! 12 esker - det er skikkelig mye julepynt. Jeg gleder meg til å se huset julepyntet hos deg. God helg. Hanne

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Jaja, vissvasset var det den anonyme som kom med... At noen kan få seg til å gjøre noe sånt! Lekker julepynt du har :0) Det kan lett bli litt for mye ja ;0) Hvert år så sier jeg til meg selv at i år skal jeg ikke kjøpe noe julepynt, jeg har nok fra før. Men tror du jeg klarer å dy meg da? Nei..

Tina sa...

Synes fjaset ditt er toppers jeg fotsett med det du også, synes det er helt uhørt at folk legger igjen disse komentarene, minner meg litt om misunnelse... ikke vet jeg men... Ha en fin fin kveld, mvh Tina

Moderncountry sa...

Hei Mona!
Guri, holdt på å falle av stolen her. 14 esker?!!! Du er gal!!! Jeg har en liten eske jeg, og jeg synes jeg har mye juleynt :) Der kan du se hvor forskjellig vi er..Ja,det blir kanskje noe mer nå som jeg bor i Norge? Har faktisk tenkt litt å Julen, men det er jo et godt stykke igjen. Selvom oktober og November alltid går rykende fort unna..

Håer du har en god helg, savnet deg!

Klem Aina

Besta sa...

Hei.. så mye fint, elsker julepynt.Skal prøve å lage slike sandk.former. Ha en fin dag.

Therese sa...

Hei. Jeg må bare få si meg enig det de andre har kommentert vedr. den annonyme kommentaren du har fått - skjønner ikke at enkelte gidder å skrive slike kommentarter, kan de ikke bare holde seg unna hvis de ikke liker det de ser og leser!!

Ha en deilig søndags kveld og glem den annonyme kommentaren !

Magny sa...

åååhhh, skulle så gjerne komt og hjelpe til.....

Mona sa...

Akkurat hva jeg trengte - en tur innom en fin og positiv blogg som din! Har en dårlig start på uka (har fått en uforutsett utgift på grunn av noe som ikke er min feil, på gud vet hvor mange tusen det blir. Og det akkurat no, når vi faktisk har brukt alle våre penger på husprosjektet vårt). Ja ja, ble liksom litt glad av å se alt det koselig "fjaset" ditt jeg da. Men ble jo litt irritert over å høre at sånne sure dumme kommentarer ramler inn da - hva er vitsen med det da? Og i tillegg være så feig at man er anonym da-flau på anonyms vegne.
Gleder meg til mer ting og tang og "fjas" på bloggen din!

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Du er sannelig tidelig ute med jula...jeg skulle så absolutt ha ryddet i min egen julepynt, det er nok mye der som har gått ut på dato.
Englene i sandkakeformer var fine de er noe å tenke på å lage for flere...
Takk for inspirasjonen.
Klem...Ellen

Sanna sa...

HURRA for all verdens "fjas" ..!! Gi blanke i sånne "surpomper" som faktisk tar seg tid til å legge igjen kommentar på noe de overhode ikke synes noe om. Forstå det den som kan...!! Jeg er helt på din side min venn ;o)