12. sep. 2008

DRØMMEHUSET.......er nr 15 !!!!!!

Ja,her er altså drømmehuset.....og drømmehagen ! Tror jeg må være født med hus/hageinteresse,for det har bestandig interessert meg,så lenge jeg kan huske....... Liker så godt når veien går rakt frem til inngangen,med plen på begge sider......og plenen kan gjerne være beplantet med både eple - og kirsebærtrær..... Så her er jo allt,og litt til.....ser til og med en bitteliten del av stakittgjerdet,nede i venstre hjørne....! Nå havner vi nok ikke i noe så fint,med det første.......vi har jo ikke all verdens med tid,og var og så på et igårkveld,men det ligger veldig langt unna,så rørleggeren får to timer ekstra i bil,hver dag...og det blir for mye ! Og ikke var det særlig sjarmerende heller,når sant skal sies.....badet bestod av et soverom!!!!!,der hadde de bare satt inn et dusjkabinett.........hahaaaaaaa,en drøm for en rørlegger.......nix ! Vi er jo forberedt på å være litt fleksibel på kvaliteten,siden dette må skje rimelig fort,men badet er et viktig rom.......det må se litt delikat ut,er dere ikke enig ? Eller er det bare vi som er kresne........? Vi takket iallefall nei,uten å ha gått inn,engang........det eieren fortalte i telefonen gav oss en dårlig mavefølelse......og vi kjørte forbi,bare for å snoke,to timer før vi skulle møte han.........heheeeeee,er man nysgjerrig....ja,så er man......håper det ikke var stygt gjort... Nok om det :)
Iallefall var det bare en vinner i konkurransen,og det ble Mor på Lierskogen !! GRATULERER TIL DEG,du kjenner meg nok bedre enn mange andre,det er helt tydelig ! Pakke kommer i posten til deg !

Du vet hva jeg liker,og setter pris på, - og hva jeg drømmer om,sammen med rørleggeren og pus :)

Ønsker alle sammen en super høst-helg,her er det knallblå himmel,og nydelig temperatur.......frister absolutt ikke å stå med hue nedi pappesker........mæn sånn går nu dagan :)

16 kommentarer:

Forgjengelige ting sa...

Det var jo også et kjempestilig hus!! Enig med deg i mange av de tingene du beskriver som drømmehuset og drømmehagen, men jeg tenkte nok likevel utfra mine egne drømmer.... Gratulerer til vinneren av denne morsomme konkurransen!!

Nikoline sa...

Er heilt einig med deg i det du beskriv som drømmehuset, og no sit eg her og ergrar meg over at eg ikkje fylgde magefølelsen og sa nr.15!! Men så var det det der med stakittgjerde og deg då, det fann eg ikkje på 15... Neidå,ergrar meg ikkje...det var tull (sjølv om det alltid er kjekt å vinna). Gratulera til den heldige vinnaren!
Ha ei flott helg!

Nunne sa...

Jeg satt her før idag og bladde opp og ned på de husene... og jeg kom fram til at hus nr. 10 ville vært MIN favoritt. Helt klart...
Men så tenkte jeg, dette blir nok bare å dumme seg ut på, så jeg lot være å skrive.
Men jeg syns de likner litt :))
og hus nr.15 er absolutt flott!
Dette blir artig å følge med på...
God helg i godværet!

Mor Ingjerd sa...

Kjære Mona.
Meget glad for at jeg ble den heldige vinner. Lite ante jeg at dere måtte ut på husmarkedet. Skulle gjerne gitt mye for å kunne gi dere huset som du syntes var så fint. Ønsker dere lykke til i jakten på et nytt hjem.
Glad i dere

ENGEL sa...

ja,huset var fint!masse å velge i så ikke så rart om jeg tok litt feil????hihi. god hælg!

Tee sa...

Åh ja takk... det huset var fantastisk!!!

Ang bad... tja, jeg er glad jeg har ett som fungerer bare... Mitt er knøttlite og noe utdatert, men heldigvis med lyse vegger og ikke i en eller annen gyselig oransje eller noe... Har nok lyst til å pusse det opp med tider og stunder... men akkurat nå sprekker budskjettet nok som det gjør :) Og det er mer enn nok annet å ta seg til i det lille "eventyrhuset" mitt....

Lykke til videre med husjakt... det kan være utrolig spennende, og frustrerende! Men til slutt dukker det nok opp noe :) DEt gjorde det for meg... men jeg lette da i 2 år :)

Smineset sa...

Hei!
Så arti at du kjente igjen huset. Går ut fra at du også bor i Bodø? Har dere funnet hus eller leilighet?

Masse lykke til!!

La deg forresten til i lista mi...


God helg! ;-)

Bak en Sky sa...

Dette huset må jo være en drøm!!Helt herlig!

Gjersvik & Johansen sa...

Hva? Kjenner du dem du også?? Ja verden er jammen ikke så stor:);Men når jeg tenker meg om, så kjenner kanskje dere dem for begge mennene er jo rørleggere... kanskje er det en sammenheng der?
Vi er i hvertfall mye sammen, og i helga har de vært barnevakt for katta vår:) DE ER VELDIG KOSELIGE!

Tulip sa...

Koselig hus, likte det jeg også.
Å så dumt at jeg ikke så den konkurransen før nå!!:)

Lykke til med husjakt! Spennende..

GryNoKa sa...

Nr 15... Ja det var jo kjempefint.
Håper det går bra og at dere finner en koselig plass og bo.
Dere må gjerne flytte til Valnesfjorden, det er bare 40 min unna byen.
Ha en fin uke!
Klem Gry : )

Karna sa...

Oj så flott....Jeg vil også bo slik....

Living White sa...

SUPERFINT! Den stilen der er bare utrolig flott, en vei rett frem, med en fin inngang og plen og trær på sidene, utrolig lekkert!

Du får kjøpe deg nye oliventrær til våren og forsøke på nytt:)

Jepp, har hatt litt uflaks den siste tiden, senest i dag da jeg stod opp (les blogg) ler

MOLLY sa...

Hundedritt på døra???? Den hadde jeg fader meg levert rett i retur, med nogo attåt;)

Uansett her står film på menyen nå, ha en trivelig kveld;)

MOLLY sa...

Glemte å si det: gjerdet er laget av PVC, og skal kun spyles reint;) Genialt ikke sant:)

Tina sa...

Hei! Blir spennende å se ditt drømmehus. Skal ikke stå på smaken! Fin fint! mvh Tina