11. sep. 2008

Sjokktilstand.......

Ja,da var man hjemme igjen......! Planen var en liten "høst-fest", med høstlig meny,hvor jeg skulle lage mat av det jeg har sanket i Steigen,men det som møtte meg ved hjemkomst,frister overhodet ikke til noen fest........

Vi må finne oss et nytt sted å bo.... ! Så nå er det 10 ooo tanker oppi toppen,på en og samme gang... Når man leier,må man jo være forberedt på sånne ting,men det er tross allt bare to måneder siden huseier sa at vi kunne være heeelt trygge.......så godt som vi tok vare på leiligheten,og så fint som vi gjorde det ,ute..........

3 november bor vi på en helt annen plass,og det er rart å tenke på......vi har bodd her i 5 år,og har blitt veldig glad i stedet. Og jeg har vel blitt mest glad i utsikten,og verandaen......tenk om jeg må kvitte meg med allt av busker ,planter og utemøbler.......og bo i en knøttliten leilighet,i byen.......skrekk og gru,sier jeg bare....... Rørleggeren har foreslått lavvo.........som den humor-klompen han er.......heheeeee :)

Så nå er det bare å starte med pakking av x-antall lysestaker,glass-skåler,vaser........ja,dere skjønner vel......... :) Noen møbler må vi nok selge,men det skal jeg bare si,at det blir ikke de gamle.........der ryker nok Ikea-skapene,er jeg redd.....noe havner hos Røde Kors,og noe på Fretex,da går iallefall pengene til noen som trenger dem. Noe annet som er kjedelig er at jeg må avlyse juleutstillingene,som jeg bestandig har,og gleder meg veldig til.....det jo helt umulig å sitte med alle malesakene oppi flytterotet :( Håper bare at jeg får et lite hobbyrom i neste leilighet,hvis ikke,så sliter jeg........kraftig ! Kommer nok også til å bli lite bloggeinnlegg her ,ettersom tiden må brukes til andre ting nå,men jeg kommer nok innom dere,likevell.........det blir nok kosestunden min,en stund fremover....og sette seg ned ,midt i pakkingen,for å besøke dere :)
Så koselig at dere gjetter på drømmehuset mitt,i forrige innlegg,det er jo ikke for sent å være med,enda........ :) Kos dere så lenge,det ble kansje litt mye syt fra nordnorge,idag........men du verden så godt,å få det ut.....hihiiiii :) Klem fra frustrerte meg......


10 kommentarer:

Huset i skogen sa...

Skjønner godt at du er i sjokk etter å ja fått en slik beskjed ja! Er utrolig dårlig gjort av huseier synes nå jeg, når han for litt siden sa at dere bare kunne ta det med ro. Er det mulig....
Dere får bare prøve å gjøre det beste ut av det, så mye annet er det vel ikke å gjøre. Håper du ikke forsvinner helt her inne da, er koselig å lese bloggen din.
Ønsker dere lykke til, og håper det ordner seg til det beste for dere! Klem

Kerstin sa...

Uff så leit, en slik beskjed er ikke kjekt å få. Håper virkelig dere finner et bra sted å bo slik at du slipper å sleg unna møbler. Og ikke minst at du får et male rom som du så inederlig ønsker deg=)

Alle mulige lykkeønskninger fra meg
klem =)

Nikoline sa...

Nei så tragisk...! Eg kryssar fingrane for at det dukkar opp ei stor,flott leiligheit med stort arbeidsrom rett ved sida av der du bur no.. då slepp du kvitta deg med møblar,du kan bera (ingen flyttebil)tinga dine bort og du kan delta på julemesser! Ja,akkurat dette ynskjer eg deg i kveld!
Håpar i alle fall du får tid til eit innlegg i ny og ne så me søringan (eg er halvt nordlending,då...)kan få nyta meir av dei flotte bilda du legg ut av nydeleg nordlandsnatur.
Ha ein fin kveld og lykke til med husjakta.

tinemor sa...

Nei, og nei, så trist!!!
Skjønner dette setter alt på hode for deg.
Som en trøst:
Det ligger awarder til deg inne hos meg!
Klem

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

huff,-så trist!
Føler virkelig med deg...
Det med bolig er en så grunnleggende "trygghet", og når den forsvinner blir alt annet uvesentlig...

Dere får prøve å gjøre det beste ut av det, og tenke på at det er en mening med det meste, selv om alt kjennes tungt nå...

Bak skyene skinner solen:-)

Torill / Annes Hus sa...

huff og huff!! Så utrolig leit! Ikke så lett tidspunkt å flytte på heller nå om høsten, nei nå syns jeg synd på deg ja:( Håper du finner en plass du vil trives etterhvert!

Moderncountry sa...

Ikke rart du er frustrert Mona!! Urtrist egentlig, når du har trivdes så godt og har så vakre omgivelser. Jeg vet selv hvor vanskelig det er å finne den Perfekte plassen og omgivelser har alt og si. Selv har jeg aldri følt meg bedre, og det har mye takket være alt det grønne rundt oss. (du husker vel hvordan jeg klagde over all betongen i Nederland?)

Håper imidlertidig dere er heldige med å finne en ny fin plass. Joda det gjør dere!! Det må vi ha tro på ikke sant? Hvem vet, kanskje det venter dere noe som er enda bedre?

Ha en riktig fin helg og pass på å nyt!
Varm klem Aina

Anonym sa...

MEN! kan man bare gjöre sånn? Håper du finner deg ett akkurat passe hus, så du kan gjöre som du vil og når du vil... Med hobbyrum eller ateljé, heter det ju! Lykke til, vi krysser fingrene for at det rette dukker opp.
Klem fra Tone

Albertines verden sa...

Snakk om max uflaks! Håper det ordner seg fort for dere. Lykke til! God helg!

Colleen Hickey sa...

Any chance of translation here? This looks so much like Northern california and parts of southern usa but I have a feeling it is not. Thanks for the beautiful photos!