22. okt. 2008

Drømmen som brast.....

Ja,da var flyttehistorien over med et brak ! Foto: Rune Johansen.
*****************************************
Se for dere to utålmodige sjeler,med magene fulle av sommerfugler,som drar lykkelige og spente på "visning" av drømmehuset......ja,det var nok oss,sånn vi så ut...! Så kan dere se for dere ei interiørgal berte,som står der i stua,og ser seg fornøyd rundt...der skal jeg ha spisestua,.....og der kan de gamle vinduene våre,fra Sigdal henge....og der,ved siden av den fine peisen,passer den store vedkurven,som vi fant på bruktbutikken,inn....mmmm,perfekt !! Stor gang,med koselig uteplass rett utenfor,der skal rekvedhylla mi henge,og benken vi snekra skal stå på den veggen......der skal lyktene henge,og her i hjørnet skal de nye utemøblene få sin plass,da blir det koselig og sitte under tak,selv om det snør,selvsagt med skinnfellen under skinka....kansje med gløgg i koppen..? Ja,det var nok sånn jeg sto.......og drømte...helt til jeg landet med et brak.......da eieren sa at huset skulle rives om 1 - 2 år,og erstattes med en firemannsbolig !! Men det skulle bare leies ut i ett.... ! Så kan dere se for dere ei som til de grader tar til tårene,enten det er sorg eller glede....og der har dere meg igjen,sittende med et lass tørkerull under nesen,i to timer etter hjemkomst,bare avbrutt av en munnfull sjokoladekake,i ny og ne......jommen sa jeg bursdagsfeiring !!! Hadde enda det huset vært fælt,men det var det jo absolutt ikke..... Så imorgen skal jeg åpne ca 50 esker med ting og tang,og stå med det mest tenkelige falske smil,ever...... ..tror aldri i mitt liv,jeg har følt meg så LURT !!! 6 ukers arbeid,rett i dass ( unnskyld språket)!! Og for ikke og glemme mine avlyste salgsutstillinger......målløs,er vel mildt sagt !! Men sett i et større perspektiv,sånn etter noen timer.....så er det jo verre ting å bli utsatt for,i denne verden.....så jeg må vel bare holde smella igjen,og pakke opp,med liv og lyst :) SNIPP,SNAPP SNUTE,- SÅ VAR ENEBOLIGEN UTE !!!!!!!

20 kommentarer:

tinemor sa...

Er det mulig.....
Føler så med deg. Dere har vært skikkelig uheldig.
Men får dere bo der dere er nå lenger enn 1-2 år da?
Se det positive..
Du har fått ryddet litt... ;-)
Stor klem

Heidi-anitha sa...

Kjære deg... kjenner at jeg kunne hatt problemer med å takle dette ja, hmmm..Jeg vet at pakking til flyttelass er ikke morro... og det værste er vel å få tankene og drømmene knust...

Ønsker deg det beste, og lykke til med situasjonen...Det blir ikke verre nå..bare bedre...
Klem White vintage

Kerstin sa...

Men kjære deg så utrolig uheldig du er. Går det ann? Skjønner deg så godt. Hadde gledet deg til å komme i et hus, få slppe av å nyte tryggheten ved å bo et fast sted over tid.

Du må prøve å se det positive i det at du har fått ryddet opp i tingene dine. Selv om det gjerne er en svak trøst akkurat nå=)

Klem Kesrtin

Randi sa...

Jeg har ikke ord!! hvordan det er mulig....jeg håper av hele mitt hjerte at alt ordner seg. Som min venninne alltid sier....det er en mening med alt...selv om det ser ut som svarteste natta. Det må da finnes ett hus dere kan leie.

Sender dere mange trøsteklemmer

Eline sa...

Huff da. Dette hørtes ikke bra ut. Jeg skjønner godt at du føler deg lurt. Håper at dere snart finner et enda mer perfekt hus, slik at alt kan falle på plass igjen. Ikke gi opp håpet. Klem;)

Berit sa...

Så trasig..
Joda, jeg skjønner godt der med å møblere når man går over dørterskelen. Man har store forventninger og håp. Uff, jeg føler virkelig med deg. Men som min mormor pleide å si; Når det er på det verste kan det ikke bli verre.. Håper dere finner et nytt hus snart.

Lykke til med alt det andre også.

Klem fra meg.

Anneli sa...

Uff da.. Det var jo kjempedumt!
Håper det dukker opp et nytt drømmehus, SNART!
Sender over noen "gode viber" <3
Oppmuntringsklem (:

hvorfor ikke... sa...

nei og nei, blir helt satt ut her, jeg; Ær`e muuuulig????
Nå syntes jeg skikkelig synd på deg. Det er så slitsomt å ikke vite....
Vi får bare håpe at noe bedre dukker opp...noe som får denne drømmen til å blekne...ja, det ønsker jeg dere virkelig!

Heidi sa...

Nei og nei, stakkar deg. Føler med deg. Ja, dere har vært max uheldige.
Sender deg mange gode tanker og lykke til med videre leting etter husvære.

:-)

Moderncountry sa...

Men herlighet Mona!! Jeg gisper her jeg sitter. Har ikke ord, og tenker på hvordan jeg ville ha reagert. Tror jeg jeg hadde satt meg ned og grint jeg og, rett og slett. Snakk om være uheldig, noe jeg synes du har vært mye det siste året. Noen ganger kommer visst alt på en gang. Men, som du sier, det kunne ha vært verre. Men lurer, er ikke huset deres allerede solgt? Hjelpes, håper da enda ikke det.
Håper dere har et sted å sove, mat på bordet og at du har noen gode armer som kan slå rundt deg! Men alt i alt, nå tror jeg virkelig du har hatt uflaksen for en stund, såm Heidi Anitha sier, fra nå av må det jo bare gå en vei, og det er fremover.
Selv tror jeg det er en mening med alt, selv om det er det siste du vil tro akkurat nå.
Du får tenke på det du har, og ikke det du har mistet. En stakkars trøst kanskje, men det beste jeg ønsker deg er en natt med riktig God Søvn. Ta godt vare på deg selv vennen! Varme klemmer

Aina

Huset i skogen sa...

Huff, jeg skjønner deg så godt! Når alle planer og drømmer går rett vest så er det lov å grine og bli lei seg...det ville jeg også ha blitt. Håper at det dukker opp noe nytt som dere kan slå til på snart, hvis ikke får det dere forlange av utleier der dere er at dere får bo der leenge. Kan jo ikke leve med at hun vil kaste dere ut rett som det er!
Ønsker dere lykke til videre, og håper dere får en fin helg:)
Klem fra meg

Merethe sa...

Huff, det var ingen god nyhet!
Hadde dokk hatt nesen full av tørkerull jeg også.. For sånn er jeg å, tar til tårene..;)
Å så synd med salgsutstillingen din da, og alle de kassene du må pakke opp igjen.. Føler med deg.

Klem

Lena sa...

Utrolig trist Mona... Alt strevet til ingen nytte?!
Mye rart man skal komme ut for, men dette var jo bare dumt...
Lykke til, kanskje det dukker opp et perfekt hjem for dere snart?!
Klem:)

AnKa sa...

Uff så trasig da, kan godt skjønne at du ble kjempelei deg.
Men det dukker nok opp noe senere.
Jeg går svanger med en liten ide.... om å bygge meg et lite hus... det er lov å drømme.
Håper det er greit at jeg liker til deg.
Ha en fin kveld

GundaM sa...

Uuuups da, har vært der selv engang om det er noen trøst. Vi solgte vårt hus i byen for å ta over et hus (onkelen til min mann)til en rimelig penge. dagen etter vi hadde solgt vårt og begynt å flytta over til nyhuset, sa han at han ikke klarte tanken på å selge så vi fikk finne oss noe annet!!!

Gjett hvem som ble sinna da??? tror aldri jeg har kjefta opp noen så ille og blomsterpottene fløy veggimellom, litt deilig og da ;0) Hihi, men alt ordner seg og til oss; tuuuuusen ganger bedre;) Og det velger jeg å tro kommer til å skje med dere og;=)

KlemKlem

Anonym sa...

Huff, håper dere har fått litt mer klarhet i bosituasjonen deres.
Lurte på en ting; den bokhylla din ble kjempe stilig, hva gjorde du før du malte med bengalakken (forbehandling) og brukte du pensel eller rull?
Hilsen Berit

Mona. sa...

Hei Berit :) Jeg gjorde absolutt ikke noe med hylla,før bengalack'en :) Den var lakkert fra før,men malingen sitter godt :) Begynte med pensel,gikk over til rull,men gikk tilbake til penselen,igjen. Jeg liker litt grovt preg,så den ble helt perfekt.Hadde kansje blitt "penere" med bare rull,glattere kansje...? Men jeg ble uansett fornøyd,og det var jo målet !! Så har du noe på gang,hiv deg rundt,tror ikke du vil angre :O)

Anonym sa...

Da tror jeg at jeg må prøve, har en stor lakket furu sak som egentlig var på vei ut, men så så jeg for meg at den kunne blitt fin blank svart og hvit inni, og så kommer jeg over denne hyllen i din blogg, og da ble jeg egentlig overbevist :)
Helgeklem, Berit

Veronica sa...

God kveld.
Så hyggelig å høre at den smakte bra:)

Kjedelig å høre om huset, tror jeg hadder grått jeg også, skjønner deg veldig godt, jeg er også den som møblerer med en gang:(

Fine franske bilder du viser lengre ned her da.
Takk for nytelsen.

Klem

Anna Lisa sa...

Huff...så leit.
Ting går ikkje alltid slik man ønsker dessverre.

Håpar du kan ha ei koselig helg.
Og tusen takk for veldig koselig helsing når eg var sjuk. Den varma
Klem