26. okt. 2008

Tilbake til normalen......

Foto: Rune Johansen.
---------------------------------------------------

Ja,her så det ikke mye hjemmekoselig ut.....og ikke tror jeg de har fyrt opp i peisen,heller....!! Nesten så jeg griner,når jeg ser sånne forlatte hus....men det har dere jo hørt før,fra denne kanten :) Her i heimen,har noen esker blitt tømt,mens noen har blitt satt rett opp på kvisten......så det blir jo spennende å se hva som har fått lov å bli igjen,her nede.......!!! Har allerede oppdaget at man skulle sjekket først,men,men.....da blir vel gleden ekstra stor,når man en gang skal pakke opp igjen !! Og grunnen til at mange esker ikke blir tømt ?? Ja,det er fordi jeg rett og slett ikke stoler på at vi får bo her.........og denne damen har IKKE tenkt å pakke 50 esker en gang til,for så å bli svarteper :) ..... Tar tid å henge allt opp igjen ,og legge alt på plass.....men nå er iallefall soverommet ferdig . Har malt enda et "skrekkskap" fra 90-tallet,denne gang i grått,og der har alle interiørbladene fått sin nye plass. Deilig å endelig ha alle på et sted......! Har prøvd å ta bilder,men de ble jo heeeelt tåkete,så nye må nok tas,før dere kan få en titt :) Imorgen er det gangen som står for tur,et helt prosjekt,har jeg skjønt på rørleggeren........alle dataledninger,kabler ++++++++,må jo på plass igjen.......og sånt er jeg allergisk imot.......så jeg tar gladelig over,når den biten er fix ferdig ! Imens pakker jeg julegaver,og koser meg......Tusen,tusen takk for alle gode og varme ord,som dere har lagt igjen til meg,skulle gitt hver og en av dere,en lang klem,tror bloggedamer må være et omsorgsfullt folkeslag !!!! Snille er dere,så takk igjen :) Stor takkeklem fra meg :O)

19 kommentarer:

Living White sa...

Hei hei og takk for kommentaren. Ja det var utrolig snilt av Chatrine å gi meg noe sånt...Det var veldig hyggelig å ta en kopp kaffe med henne så jeg håper det ikke er siste gang.

Anneli sa...

Ville bare titte innom for å se at du har en fin helg (: Husk å stille klokken!
Klem <3

Kerstin sa...

God morgen=)

Skjønner at du ikke vil pakke ut alle kassene dine. DEt er litt av en jobb.=)
Håper du har det bar ellers=) Ha en fin søndag.
Klem Kerstin

Turid sa...

Ja , ja ka man skal si ?? At og fram er like lang , eller som du sjøl sier ikke verdens største krise....Uansett irriterende og unødvendig mye energi er brukt feil!!
Kos deg du med julegave pakking og gleden over å få gi noe til noen en vil glede--det er glede det!Ha en super flott søndag.

GryNoKa sa...

Uff, livet er ikke alltid så enkelt..eller retferdig. Heldigvis ser det ut til at du koser deg innimellom...pakker julegaver mens det stormer og regner ute, er vel ikke det værste.
Håper du får litt ro nå, så du kan fortsette å produsere alle de vakre tingene dine.
Ha en fin søndag!
Klem Gry : )

Anitas hus sa...

Hei, Mona!
Holder med deg i å ikke pakke opp alle eskene med det første.
Synes dere skal holde øyne og ører våkne så dukker nok det rette huset opp og da slipper du å pakke alt en gang til. Jeg ville iallefall ikke tatt sikte på å bli boende der du bor nå når hun dere leier hos plutselig får infall om at dere ikke kan bo der lenger, for så å ombestemme seg igjen hmrf... Nei, prøv å finne noe som er litt mer stabilt;)
Ha en fin søndag!
Klem:O)

Besta sa...

Så artig du skriver og morsomme bilder. Trur ikke jeg ville vært inne i det huset no når disse høst stormene raser.Ha en fin dag, Klem

Anne-Berit sa...

Himmel,så skuffet du måtte bli etter å ha blitt forespeilet å få ny bolig,og så ble det ikke noe av.Ikke rart du ikke har lyst å pakke ut alt ennå,og selv om verre ting har skjedd,så kan man bli oppgitt av mindre.Føler med deg...

Nikoline sa...

Det er eit sorgsamt syn å sjå hus stå slik til forfall.Av og til bringar det nesten fram tårer hjå meg.
Du må ha ein vanskeleg periode i livet ditt no,med all denne usikkerheita rundt deg ang.bustad.Deyt skal ikkje vera slik!Eg forstår meg ikkje på slike folk som dei de leigar hjå, det må eg berre sei!
Ha ein fin søndagskveld.

Fjordheim sa...

Har ikke kommentert så ofte hos deg. Men jeg har fulgt med på husjakten deres. Føler med dere. Ikke noe koselig å pakke ut igjen på samme plass. Håper dere får kjøpt et hus dere virkelig liker.
Lykke til !
Ha ei riktig god uke :)

Alvas hjørne sa...

Det ble mye styr med pakking for dere ,håper alt ordner seg!
Ha en flott søndagskveld!!

Lovise sa...

Heia. Det så litt kaldt ut det huset der. Håper du finner noe varmere til vinteren:)

VillaValle sa...

Jeg synes så synd på deg! Jeg har fulgt med deg siste tiden, om opp og nedturer på boligfronten! Det må da føles helt uvirkelig med alle planene som gikk i vasken (til ingen nytte), og styret med å pakke opp og ned sakene sine! Håper dere finner et godt sted å bo snart! Ønsker deg en uke full av velsignelser!

I huset ved bekken sa...

Heisann, har vert innom før, uten å gi meg til kjenne. Mye flott her. Kommer garantert igjen
Mvh Kate

chatrine sa...

Heihei!
Uff, nå har jeg sittet å lest om alle "flyttingene" dine... hadde det vært meg, så hadde jeg sprukket av irritasjon. Men du skal se plutselig en dag dukker det opp et annet nydelig sted å bo, å da kan det være verdt strevet:)
Jeg har flyttet en million ganger, det er så sliktsomt atte. Men så er jeg rastløs også, og flytter nok et "par" ganger til i livet mitt;) hehe

Tusen takk for fine ord i bloggen min!!!

Nå er det plutselig jobb igjen, og jeg må bare hoppe i bilen;)
Ha en finfin dag!
Klem fra chatrine:)

tinemor sa...

Misunner deg ikke oppakkingen nei.
Og jeg skjønner bekymringen din for å kanskje bli "kastet ut" igjen å.
Men du får kanskje ryddet og sortert litt da....?
Prøv å kos deg.
Stor klem

Berit sa...

Stakkars deg, så mye arbeid for ingenting!!!

Håper du har funnet roen og kommet noenlunde i orden, at varmen er i heimen og ikke så kaldt og hufset som det huset du viser...
Jeg er sikker på at du får det koselig rundt deg igjen, Mona!

Klem herfra.

Moderncountry sa...

Jeg bare bøyer meg i støvet over din utrolige evne til å krabbe deg opp igjen, og ikke minst for evnen til å tenke positivt og fremover!!! Gud bedre..jeg har noe å lære av deg. Men som de sier, "det som ikke tar livet av deg gjør deg bare sterkere". Jeg har stor respekt for deg vennen! Mange mange klemmer fra meg med ønske om en riktig GOD HELG!

Aina

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色