26. nov. 2008

Flere skilt........og fortsatt uten egen pc.....!!

Heisann ! Endelig fikk jeg lagt inn noen nye bilder,takler dårlig å måtte ha hjelp til allt,på rørleggerens data ! Jeg vil klare meg selv.......!! Men,men......det er jo bagateller....

Har prøvd meg på noen i grått,og noen i svart....litt norsk,- og litt fransk....


Rørleggeren er like sjokka vær gang,først male dem "ordentlig".....og så pusse malingen av igjen,for at de skal se litt herpa ut....... ! Disse ender nok opp på overskuddslageret mitt,og kommer vel ikke frem i dagslys,før til neste års julemesse....men hva gjør vel det, det er jo godt med allt som er ferdig ? Og da må jeg vel kan si jeg er tidlig ute.....!?

Snille damer(og snille hunder!) er det mange av her i blogglandia.......se bare hva som lå i postkassen min ! Cathrin,med butikken Elsa K Brukt og Antik,har gitt meg dette ! Oh,lykke,sier jeg bare........jeg elsker jo allt med monogrammer på ,og gamle julekort :)


Så nå ligger den her i kjøkkenhylla mi,og jeg ser den hver gang jeg går forbi :) Tusen,tusen takk, Cathrin og vesle Selma ;) Stor takkeklem fra meg !


Ellers har vi et skikkelig grisevær her i Bodø,det snør alle veier,mildt sagt.......og er utrolig luftig !!! Godt man kan være inne og kose seg,med levende lys....og litt pynting.... ! - klem fra meg.

8 kommentarer:

Hulda sa...

Skiltene dine er så fine. Du maler så flott. Bildene er også lekre. Så nydelig gave du har fått også. Snart er det advent. Vi gleder oss til jul. :)

Christine Louise sa...

Utrolig vakre skilt. Jeg er sikker på du får solgt dem om du legger dem ut for salg på bloggen din. Klem :)

Turid sa...

Du må være som Sareptas krukke, utømmelig for ideer ...kjenner hvordan entusiasmen stråler fra deg , når du omtaler ting du er glad i å gjøre .
Når det gjelder PC, har du snakka med julenissen...må ikke investere i noe nytt så nært før jul , vet du.
Ha ei kjempe koselig førjuls tid Mona. Du har inspirert mæ også til å ta en titt på julepynten nå når det nærmer seg advent.
Leter etter en litt stor nisse som kan sitte på den gamle ratt kjelken æ har på trappa.

Sanna sa...

Flotte skilt som alltid - du er kjempe flink. Og det er jo noe som heter "det er alltid greit med det som er gjort"..... Kos deg masse i snøværet med lys og noe varmt i kroppen. Ønsker deg en flott adventstid med masse kos og glede ;o)

Nita sa...

Så pent du skriver/maler! Nydelige skilt, jeg tror også at dette lett kan selges via nettet.
Ååå, så skjønne julekort og engler du har gitt oss, jeg tar dem i bruk- garantert! Jeg simpelthen ELSKER gammel nostalgi, og jeg er veldig fornøyd bare ved å ha et sånt kort i synsvinkelen :)
Og i dag begynner jeg å pynte, O Lykke!

Fjordheim sa...

Så flotte skilt du lager.
Nydelige.
Takk for bildene. Har tatt med meg noen. Orker du, må du gjerne legge ut flere. Hadde ganske mange på den forrige dataen. Men hadde visst ikke tatt back up. Så da dataen krasjet, forsvant alle. Så nå må jeg bygge opp en ny base.
Ha ei flott adventshelg :)

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Skiltene dine er så flotte,-gleder meg til å bestille et selv:-)
Må bare komme litt i hus først (og ut av hus..overtakelse for vår kjøper er på mandag), så kommer det en mail fra meg*s*
Litt småkaos her om dagen *phui*

Så bra pakken er kommet helt fram, og falt i smak:-)
Håndklet gjør seg godt nå til jul!

Reportasjen i Rom 123 var litt rar å se...den ble laget i fjor, og jeg har forandret masse her siden den gang...
Ble også litt lite fokus på julen synes jeg, og endel feilsiteringer...
Men, men...som du sier...Selma var i alle fall veldig fin da:-)
Hvis du ser på side 48 (og klarer å lukke øynene for fotografens lampe i speilet!?!), så stikker snuten hennes seg fram i stolen også....thihi..linselus;-)

Ha en fin torsdag,-her skal det pakkes enda mer...

Hilde sa...

Utrolig flotte skilt:-))) Koser meg inne på bloggen din..