11. nov. 2008

Gamle bilder.........


Heisann...... :) Er fremdeles uten egen pc,så det blir ikke mye blogging,men jeg er nå her......! Har ikke tilgang på mine egne bilder,så jeg har nå lett igjennom noen gamle,inne på denne dataen.


Gleder meg til å henge opp IKEA-kransen min.......ikke lenge til advent,vettu....det går utrolig fort. Syns jeg var veldig tidlig ute i år,med planlegging og laging av diverse julestasj,men nå ser jeg jo at det var visst ikke SÅ tidlig,likevel..... Jeg "mistet" jo også noen uker pga. flyttehistorien......... Men nå er jeg i rute,kan man si......har fått lagd MASSE julepynt,så nå er lim og papir,pakket vekk,- og malesakene igjen pakket frem...

Koselig å se på gamle julebilder.....og mimre...! Ikke allt havner på samme plass hvert år,her hos meg..........selv om jeg i oppveksten husker at allt hadde sin faste plass,til og med julekrybba......og sånn skulle det være...
Mamma hadde nok ikke samme manien som meg,med å flytte på allt,enten det var jul,eller ei......! Åååååhh,som jeg gleder meg til å pynte.....er stadig inne på gjesterommet,og ser oppi eskene med julepynt.......ja,det er helt sant....hihiii,ikke helt god,nei....... :)

*********************************************

Ellers har jeg fått ordnet enda mere på verandaen,fikk et gammelt bord,av rørleggeren igår,som han skulle kaste......hahaaaa,akkurat som det lot seg gjøre,når jeg fikk snusen i at det ikke hadde noen fremtid innomhus........!! Da havnet det på verandaen.....så nå er det blitt en koselig sitteplass med benk og bord,som sørvestkulingen bare kan "jobbe med",så mye den vil.........disse blåser ikke avgårde i første vindkast !!! Her tenner vi lys hver eneste kveld.....selv om vi sitter inne,er det så koselig å se ut på denne plassen.....naboene syns sikkert vi er helt rare,men det må de bare få lov til å syns.......! Kan være meget sannsynlig at de har helt rett......hihiii :) Har malt noen skilt idag,og når Jakten på kjærligheten er ferdig,må jeg ha en arbeidsøkt i garasjen,for å få saget flere.......det går i fransk stil......*bombe*......? Hvitt,rust,svart,grått og brunt.......kansje ramler det noen inn her,til salgs.......den som venter,får se...... Kos deg da,og ha en flott kveld :) Klem fra meg !

10 kommentarer:

Alvas hjørne sa...

Koselige julebilder!
Jeg er enig med deg, det er litt gøy å flytte på ting.Se hvor annerledels de tar seg ut de forskjellige stedene...
Og når det gjelder naboer, så kan de bare tro vi er litt sprø,vi som liker å pynte og tenne lys ute..Gjør ikke de fleste det da?
Kjekt å ha det litt trivelig ute også...
Synd med pc-en din, håper det ordner seg.
Ha en flott og kreativ kveld!

Tina sa...

Koselig jul du hadde i fjor da. Gleder meg til å se årets. Jammen koselig å pynte til jul. synd det er litt mye stress, men en må vel bare prøve å roe ned. Skiltene du lager kommer vel ut her så vi får se. Venter spent! hihi

Silje sa...

Så koselig!!
nå ble jeg skikkelig i julestemning her....

BROCANTE sa...

Hei - De vinduene eller sprossene som du hadde henget på vegen i forrige innlegg med girlander av bar og kongler gjorde seg virkelig fint på veggen! Det var en god ide. Den ideen tror jeg at jeg stjeler fra deg.....

Kerstin sa...

Nydelige bilder. Og du for en herlig fin header du har fått deg da. Her var det julestemning. Ha en fin dag Klem Kerstin

Bak en Sky sa...

Så koselige bilder!jeg har ikke sett de før....;)
Kom i julestemning jeg nå;)

Randi sa...

Oi, sånn ring har jeg også...men er det adventslys det...hihihi tenkte jeg skulle henge den opp til helgen jeg..jajaja..koselig lys uansett.
Nydelige stemning bilder som alltid.

Ha en fin kveld

idémakeriet sa...

Hejsan Mona,
Oj vad trevligt med en sån söt kommentar av dig.
Roligt att få titta hos dig. Jag gillade dina flaskor med 1,2,3,4 på med ljus i.
Trevlig helg på dig.
Klem Gerda.

Forgjengelige ting sa...

Hei, liker bloggen din, jeg, og i dag skal du få en utmerkelse av meg. stikk innom bloggen min og hent den, den er til deg!!

Snøstorm sa...

Så koselig å se julepyntet hus, ikke lenge igjen til desember nå. Gleder meg masse til å julepynte det nye huset vårt for første gang. Bare leit man er så blakk.. :) Synes den headeren du har på bloggen var flott! Så utrolig koselig.

Den store lyskransen i vinduet på bildet, var den fra Ikea? Synes den var så fin. :) Ser etter noen store som kan synes på hver side av krysset i vinduene mine.