14. nov. 2008

Litt juleinspirasjon......igjen.... !

Ja, her råder frustrasjonen,over en sykemeldt pc.......den kommer til å være innlagt iallefall 14 dager til......med ukjent diagnose.... :( Godt man tok backup,TO dager før det smallt.......fy og fy.......tenk å miste ca 6000 bilder.....?! Da hadde nattesøvnen blitt satt på prøve,du...... Men nå slipper jeg jo det,så da må man glede seg over det man kan.....sånn som å finne lekre bilder på nettet :) Skulle gjerne klart å lagd et slikt reinsdyr,av kvister eller halm....
Litt mye pynt,etter min smak,men lekkert likevel...


Var ikke denne kista rå ??? Sukk.......den var helt utrolig sjarmerende !


Effektfullt med mange speil på en vegg.......og fargene i rommet er veldig meg.....

Tenk å ha en slik bloggeplass.....det hadde vært noe det !!Det skapet/hylla, med girlanderet på,fanget interessen min.....duse,fine farver......men møblene var jo lekre de også......litt for fine for min stil,riktignok,jeg liker nok litt røffere "stail"....hihiiii :)

Hmmm,skulle gjerne sett denne nydelige døren,uten kransen på.......! Den ser jo så utrolig fin ut.......men kransen var jo fin,den med......så jeg tar jo poenget. Var vel neppe døra de ville vise,her......

Disse vasene fanget oppmerksomheten min.....mose og tynne kvister....skulle vel la seg gjøre å herme litt....? Jo,det tror jeg så absolutt :) Snappet du opp noen ideer,kansje.....? Håper det...... :)
*********************************************
Igårkveld hadde vi en ekkel episode her.........den første snøen kom jo hit igår,og sent på kvelden oppdaget rørleggeren store fotspor,rett ved døra som er her på datarommet,og i denne døra er et stort vindu....så når man står utenfor,ser man rett på de som sitter her,men vi ser ikke dem,fordi vi sitter med ryggen til.... ! Denne personen hadde stått her en stund,og tråkket,det var helt tydelig.. Jeg satt lenge her,med dataen.......og det er guffent å tenke på........at man blir "spionert" på,uten å vite det......æsj.......! Jeg tenkte på dette i hele natt,og var oppe flere ganger......... Idag har jeg skalket alle luker,og persiennene er nesten nede på gulvlistene......og alle våre 4 utgangsdører er låste.......! Kan ikke fatte at noen har interesse av å stå og glane inn til folk,på denne måten......skjer ikke sååååå mye spennende,liksom......enn å ha så lite å ta seg til,nå i førjulstiden........hahaaa :) Jeg ler nå,men det skal sies,at jeg var rimelig satt ut igår.......så da rørleggeren la seg,slokte jeg lysene i stua,og hadde bare en lampe på,ved malebordet......og ørene,ja de stod vidåpne.....og slukte allt av lyder........en smule mørkeredd,tja....det må nok innrømmes !

God helg da,og kos deg masse.....her skal man på julegalla,i Bodø Spektrum......og jeg gleder meg møøøe til å se,og høre Vidar Johnsen.......han er bare RÅ !!! Synger han Tir na Noir,griner jeg......tøff type,rå stemme,- og utrolig vakker sang......nesten som et kinderegg,tre ting på en gang.......hihiiii :)

17 kommentarer:

Kerstin sa...

God morgen =)

Ja her var det jul , vakker jul . Så mange flotte stemningsfulle bilderO=)
Nyt helgen og gallaen du skal på=)
Klem Kerstin

Natalie's verden sa...

Oi det var mang fine bilde du :) Fikk MASSE inspirasjon!

Ja du kan tro jeg satt å skreik da jeg så programmet, det ble ordentlig hiksting! Uanstt om alle forholdene var gode så er det jo tortur måtte leve et liv i bur!!!!!! Jeg blir sååå sinnt! Spre ryktet :)

Kos deg på gallaen;)
~Natalie~

Forgjengelige ting sa...

En kan få julefeber av alle de vakre bildene!!

Miss.T sa...

Superflotte bilder.. her snappet jeg opp noen tips : )

Ingunn LGF sa...

God bedring til PC'n, utrolig hvor avhengig man blir. Min forrige laptop døde i våres, har lånt mannen i huset sin stasjonære inntil for ca 1 mnd siden, men det blir liksom ikke det samme. Ny laptop kom i hus for ca 1 mnd siden og gleden var stor.

Takk for inspirerende bilder!

Ha en flott helg,
klem fra Ingunn

Alvas hjørne sa...

Flotte de vasene med mose og strå på,skulle gjerne ha eid et par slike...
Du får ha ei flott helg,og kos deg gallaen!!

GryNoKa sa...

Så flotte julebilder..gleder meg til å begynne å pynte litt. Håper du hadde det fint på Julegallaen!
Ha en flott søndag!
Klem Gry : )

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Utrolige fine bilder, jeg liker godt at man tar naturen inn i stua.jeg liker også den grove rustikke stilen, særlig når den kombineres med prismer og glass.
Asj...så ekkelt med å bli spionert på, skjønner at du tenker mye på det.
Ha en fortsatt god helg!
Klem...Ellen

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Hei!

Flotte bilder,-ikke lenge til jul nå:-)
Etter at trekningen av kjøkkenhåndklet var over, begynte Selma å tygge iherdig på en av lappene (så vidt jeg fikk den hel ut..thihi)...Og det var din:-)
Slenger derfor på et håndkle til, og sender det til deg!

Send meg din adresse, så kommer det i posten*s*

Ha en fin søndag!

milly Garden sa...

Åh så många bilder du bjuder på...massor av fina inspirerande bilder du bjuder på!

Trevlig Söndag kväll!
kram Marina

Tiril sa...

Ja her var der mye snadder:((
Vakre julebilder, det med halmbukken var skjønt.
Lekker kiste , skulle gjerne hatt den.Masse inspirasjon å få her.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Huff så ekkelt da, at noen står og titter inn hos dere...
Flotte stemningsfulle bilder har du iallefall funnet - ikke lenge til jul nå, tiden går utrolig fort, så snur sola og sommeren er her igjen...
Det er så kjedelig når pc`n ikke er helt i form, men har heller ikke vært noe særlig... ble sendt inn for rep, for de i butikken skjønte ingenting... det viste seg at det kun var "glideknappen" på siden som var slått av... he,he... bildene sender jeg over til fotoknudsen etterhvert nå, tar ikke sjansen på å miste de...

Ha ei super uke...

Nita sa...

Oj, ja her var det mye inspirasjon å hente! Nå er det heldigvis snart advent også, så vi kan "ta av" for alvor hihi.
Nå er vel julegallaen overstått, ble det noen grinesang?...

Uff, jeg skjønner at du blir ekstra på vakt med sånne skrullinger rundt huset. Da hadde jeg også skalket alle luker!

Ha en fin uke

Lovise sa...

Hei og hå.
Heldige deg som hadde tatt backup.... det hadde ikke jeg i sommer da min smalt!
Jeg lærte noe da.

Håper du koser deg i novembermørket selv om værte er ekkelt i dag.

Flower Power sa...

Herligheten så mye fint det var her!!! Nå er det bare å røske seg opp av stolen og få ut finger`n med å forberede jul. Innrømmer at jeg er seint ute som vanlig, men nå fikk jeg da sannelig inspirasjon til pynting utenfor døra. Likte spesielt godt bildet med alle speilene på beige vegg også. Det var faktisk kjempeinspirasjon i kjellerstua som er under "finpussing"......et prosjekt som ser ut til å ta litt tid desverre. Skulle gjerne vært ferdig NÅ, men her må trappa først tettes (trinnene) og nytt sisalteppe legges.

Du, så uhyggelig med den kikker episoden! Undres hvem som har interesse av sånt. Det er store vinduer ut til baksiden av huset her jeg sitter å blogger, og nå følte jeg veldig for å trekke for gardinen...

Jeg har kost meg en stund her inne hos deg nå. Du har så mye fint å by på, skikkelig koselig her!Masse fine bilder! Kommer nok plutselig tilbake igjen....vi tittes:)))

Lærermor sa...

Hei hei! For et koselig hus du har. Den fargen på veggen i detr rommet du har den senga med putene hva heter den!
Takk for titten!
Fikk lyst til å male her!
Beste hilsen Ellinor

Mona. sa...

Hei Ellinor ! Dette huset er nok ikke mitt,nei.....så jeg kan desverre ikke si deg hva fargen på veggen heter. Bildene er hentet fra Pottery Barn,bare gå inn der og se,så finner du mange fine bilder.....god tur :)