18. nov. 2008

Litt juleverksted-følelse.....

Heisann,ja endelig fikk jeg lagt inn noen bilder på denne lånedataen.....så da kan dere jo få se litt :) Av et glass suppebuljong,som er brunt,lagde jeg denne lykta....nå ser man jo ikke det på bildet her,men det blir et utrolig fint lys,igjennom brunt glass !!
Så har jeg pakket noen gaver,da.......og festet kongler i enden på hyssingen. Disse er tørket i stekeovnen,på 180 grader,i ti minutter....ellers kan man jo risikere å få mange små kryp,sammen med gaven..... ! Det stinket furunål her i tre dager etterpå.....og rørleggeren satt med vidåpne nesebor.........han elsker denne lukten....mens jeg selvsagt fikk migrene !! Det er en utrolig sterk lukt.......

Tyttebærlyng,kongle og et gammelt bilde....


Heklebrikke fra Rema,og glansbilde.......Litt dystert kansje,med svart innpakning........men man kan jo gjøre motsatt,og heller lage rosetten i svart !
Dette er altså bare juksepakker,og jeg blir mobbet for dem.....vi gir så mange julegaver,at jeg har ikke pakket alle på denne måten,det skal innrømmes !!


Så måtte jeg jo pynte noen lys.................

Dette er det jo mange av dere andre som gjør,så jeg blir litt hermegås......håper det er slik,for dere også :) Har også lagd mengder av juletrepynt,det får dere se i neste kapittel.....


Ja,julegallaen var kjempekoselig den,men........ja det måtte jo være et MEN......! Da denne sukkertoppen av en svenske ( joda,han er både søt og flink),entret scenen alene,ante jeg nok et tilfelle av uflaks.......og det stemte !! Rørleggeren ventet utålmodig på Erlend Bratland,mens jeg satt og ventet på Vidar....selvsagt ! Men tror du dem dukket opp.......NEI....og ikke fikk vi noen grunn,så da vi dro hjem,følte vi oss rimelig snytt......og jæv... skuffa ! Syns godt de kunne opplyst om det,for det ble ikke nevnt med et ord........men det fikk vi lese i avisen,neste dag.....de var syke begge to.. Men de andre som sang,var jo selvfølgelig veldig bra........så man må vel bare være fornøyd da... :) Man skulle visst ikke ha så store forventninger,men man lærer jo aldri..... Følte meg litt som en unge på julaften,der noen kommer inn,og sier at julen,nei den er avlyst i år ...!

9 kommentarer:

tinemor sa...

Så mange lekkre pakker du har ordnet!!
Masse innspirasjon å ta med seg!
Klem

Hespe sa...

Her var det masse inspirasjon å hente....! Tror jeg kommer til å "snike" meg til å bruke litt av de herlige ideéne dine... Nå er er det min sant ikke lenge igjen altså...

Flott og krativ uke videre til deg!

Klem:o)

Kerstin sa...

Hei=)

Ja hvor skal jeg begynne? Her bugnet det av mange flotte pakker som var nydelig pakket inn:O=)
Og den lykta di, kjempefin.
Her oser det av sjarme og inspirasjon=)
Så dumt med gallaen da..
Ønsker deg en fin og kreativ uke =) Klem Kerstin

Livet er heeerlig sa...

Så fantastisk flotte innpakkede gaver!!!
Nydelig :)
Jeg har heller ikke pakket inn alle gavene like fint.
Ikke alle som bryr seg om innpakking, de små f.eks. :)
Gleder meg til å se julepynt innlegg fra deg hurra
Ha en strålende flott tirsdag
*Siv*

Grip dagen sa...

Du store min...!!!
Så utrolig flott innpakking!
Kan ikke du komme å hjelpe til i kasse på skolehuset ei helg?
Jeg hadde en kunde på søndag som skulle ha 7 av sine varer pakket inn! Tror de bak henne i køen hadde sukket om jeg da dro frem papir-rosetter, kongler og pynt...

Tenkte meg en tur til Skulehuset idag for å ommøblere litt. Trenger mer plass på pakkebordet. Det hoper seg fort opp.

Har lyst å bruke huset videre til noe. Men har ikke bestemt meg for HVA enda...? Får se.

Ha ei fortsatt kreativ uke.
Klem Marit

iden sa...

Det var jammen mange koselige innpakninger:) Og koselig blogg også!!

Ha en deilig tirsdag:)

Nikoline sa...

Takk og takk for fine ord..!
Men så masse fine saker du har fått laga då!Og om du kallar det herming(tenkjer på lysa)så er det ikkje det... det er frå "inspirasjon"frå andre.. sant? For ingen har laga akkurat slike som du... dei er "dine".Eg vart veldig inspirert her hjå deg i dag!
Du spør om ho som skal flytta hit.. det er søskenbarnet mitt som er oppvaksen i Bodø,men har dei seinare åra budd i Finnmark.Kanskje du veit kven ho er? Onkel dreiv køyreskule (far hennar)i mange år i Bodø,men han er død.Karsten,sonen,overtok bilane,men no jobbar han i biltilsynet (trur eg).Han bur ved Alfheim stadion.Så er eg tante (filletante)til ein som bur på Mørkved,han jobbar i Nordlansbanken.Eg er halvt nordlending og har ei drøss med slekt nordpå, men det er ikkje så mange att i Bodø.Men kanskje me har felles kjente?? (hvis Nikolaisen eller Viken seier deg noko...)
Ha ein flott dag med koselege julesysler!

Linda sa...

Kjempetøffe innpakninger! Fikk mye inspirasjon her..:o)

Linda sa...

Kjempetøffe innpakninger! Fikk mye inspirasjon her..:o)