7. jan. 2009

Endelig er julen flyttet ut.......

Heisann igjen :) Ja,da var man i hverdagsmodus,etter nesten to dager i stabilt sideleie........!!! Hater å ligge langflat,med migrene,når det er tusen ting som venter på og bli gjort.......da føler man seg så til de grader ubrukelig,og samvittigheten er svart som jord....! Men nå ikveld fikk jeg hjelp av rørleggeren,til å få buksert alle eskene med "JUL" på,opp på kvisten,og nå er det klart for grønnsåpen.....og litt stasj,med vårlig preg :O)
Da vi var hjemme i julen,hos mamma og pappa,måtte jeg dykke ned i noen av eskene mine,som står lagret der,etter "liksom-flyttingen"........rart hvor fort man glemmer ting og tang......ble rene skattejakten ! Bildene jeg viser idag,er ikke derfra,men fra http://www.alvashus.se/

Skadene etter Yngve,var nok ikke så store som forventet her hjemme,og sikringen til fryseboksen virket som de skulle,så ingen fare for den heller. Jeg var jo like spent på geraniumene mine,som på fryseren,når sant skal sies.........men de lever i beste velgående,tross ti-minusgrader utenfor.....takk og lov !


Har så smått begynt å tenke på kreative sysler igjen,og lerretene kommer kansje frem i løpet av dagen. Har fått noen hint ,ang. mine decoupage/malte-bilder med tekst på,så det blir vel noen fler.....ideene er altfor mange.....har liksom hopet seg opp en stund nå !Noen skilt er også under planlegging,litt fransk,- og noen med vårlig preg........
Var ikke disse kassene søte ? Likte så godt denne farvesammensettingen.........kansje jeg må prøve på noen skilt i samme "gata".........jepp,det tror jeg :) Men nå må man kansje prøve å lukke øya,selv om de stort sett har hvilt seg i to dager.......døgnvill ? Yes......... Kos deg så lenge,og takk for at du tittet innom ;)

9 kommentarer:

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

for noen vakre bilder!
Det er slikt ett herk med migrene,har det selv og den kommer alltid når det passer som minst,og så "hjelpesløs" man blir. Bra du er kommet degnå da,og så får man håpe at du slipper unna en laaaang stund fremover=)

Mitt hvite hus sa...

Herlige bilder som alltid hos deg. kikker raskt innom før jeg skal på jobb. ha en herlig dag Klem Kerstin

Anonym sa...

Godt at det gikk bra med heimen.. ikke så koselig å komme hjem til kaos.

De kassene fra Country Corner er nydelige.

Hulda sa...

Så flotte saker og ting. Nydelig header bilde. :) Her snør vi nesten ned, huttetu!

Berit T sa...

Hei Mona, godt du er kommet deg, ikke noe bra med migrene, uff.

Så nå bobler ideene dine, kanskje jeg kan bli litt inspirert jeg også, slik at malekostene og terpentin tas ibruk. Har holdt på med strikking i det siste til lillegutt. I dag skal han få genseren sin, buksen har han fått tidligere.

Det var bra at stormen ikke hadde ødelagt noe da.

Det var vårlig,lys og lekkert det du viser, nå gleder jeg meg å se din produksjon.

Kos deg videre i dagen.
Klemmer.

Randi sa...

Ja her har også julen flyttet ut. Nå er jeg klar for sarte farger i vår stil....eller...mulig det blir noen knallfarget små vårblomster først...

Bra Yngve ikke slo for hardt til. Liker ikke storm å uvær, men slipper ikke unna det.
Gleder meg til våren nå.

Ha en fin dag

Lykkelita sa...

Uff, migrene er pyton!! Håper hodet fungerer som det skal i dag og smertene er over. Vakre, inspirerende bilder! Gleder meg til å se hvilke skilt du lager etter den inspirasjonen:)

Anne-Berit sa...

Ja,det var godt å få ut jula og komme tilbake til normalen igjen.Godt du er kommet deg på føttene igjen,migrenanfall er noe herk.
Godt at ingenting var galt heime hos dere etter yngves herjinger,hadde vært synd det.Ha en flott dag.Klem fra meg!

Magdalena sa...

herlige saker du viser,- kommer til å gå unna som varmt hvetebrød...
stakkers deg som sliter med hodpine,- god bedring!!!
klemmer~~