2. jan. 2009

Har du "svitsjet" over,fra julemodus,til sommerdrømmer...?

Ja,det har iallefall jeg,etter å ha tatt meg en bloggerunde......og sett på sommerinspirerende innlegg !!! Føler veldig for å avslutte juleferien,å komme meg hjem,for å rydde bort nisser og julekuler.....plutselig føles det helt feil,å blogge om julesaker.......rart,det der......her har man gledet seg i måneder,og med ett,så er allt over......
Både jeg og rørleggeren,drømmer om sene sommerkvelder,i Vassdalen,med bål og fiskestang..........bålsvidd kaffekjele,og grillpølser fra Gilde......

Lyse sommernetter,hvor man kan ligge med fjeset vendt mot midnattsola,og kjenne at den varmer både kropp og sjel,mens man nyter utsikten mot Lofotveggen......mmmmmm...herlig............


Vi kan dra over grensen.....gjerne til Dalarna,og stoppe ved alle de fristende skiltene,som jeg ikke kan overse.......uten å få vondt i "tro-hvilke-skatter-som-skjuler-seg-derinne"muskelen............hihiiii :)Vi kan dra til Mor og Far på Lierskogen,og kidnappe dem,for å ta dem med til Fredrikstad,på marked i gamlebyen.......åhhhhh,som jeg lengter dit......der går øynene mine trill rundt,og jeg ser sikkert ut som en Ivo Caprinofigur,som går på x-antall duracellbatterier........

Gleder meg også til sommerens utstillinger,om jeg da får invitasjon til å delta på noen......helt utrolig hvor påvirket man blir av stiler...nå måtte jeg helt sikkert hatt hvite duker på bordene mine.....og trollmotiver overlater jeg til Nikoline på landet !!! Den damen kan virkelig føre penselen.......jeg heller nok mer og mer,over til malerier og skilter.

Tenk når man kan plukke inn roser fra kassene på verandaen.......og sitte ute på sene kvelder,og bare nyte å være til...... !
*****************************************
Åhhhhh,som jeg gleder meg...........men først må vi hjem,til et hus,som holdt på å bli et tak fattigere,under julestormen Yngve......kom ikke å si at det er kjedelig å være oss,lekkasje rundt vinduer,taket som "kom ned" på badet,-vi blir stadig kastet ut...,taket på huset holdt på og forsvinne(ifølge de som bor i leiligheten over oss),og idag ringte en annen fortvilet nabo,som så at det plutselig,midt i tordenskrallet,ble bråmørkt i leiligheten vår.........og det vil jo si at sikringen er gått,og kjøleskap og fryser,venter på at vi skal komme hjem.........jadda,på tide å pakke kofferten å vende nesen mot hverdagen........Godt man har observante naboer..........de er viktige,og gode å ha !!! Kos deg så lenge,og takk for besøket :O)

23 kommentarer:

Grip dagen sa...

Ahhhh!
Jeg har hatt en særdeles god start på dagen. Etter å ha lest innlegget ditt, føles det ENDA bedre!
Nå kan jeg nesten kjenne blomsterlukt fra hagen, høre humla suse og kjenne sola varme...
Takk for en herlig dagdrøm!

Vi fikk utemøbler til jul. Vi prøvde dem igår, men jeg må innrømme at det var himla kaldt i ræva å sitte der... Men bare vent!
Det kommer en tid når jeg skal nyyyte tilværelsen i de nye stolene... Så deilig å tenke på.

Ha en fortsatt nydelig dag!
Klem Marit

Mitt hvite hus sa...

Godt Nytt År0)

Herlig innlegg. Ja uten tvil gleder jeg meg til sommeren. Men skal prøve å nyte tiden før den kommer også.
Herlige bilder du viser.

Nyt dagen Klem kerstin

Magdalena sa...

holder på .....
herlig dette ,- og det fine været lyser av HÅP...
stor klem, magny

Turid sa...

Godt nytt år til deg Mona!
Prøver også å riste av mæ englestøv og nisseskjegg, men det henger liksom litt i så lenge en har julegjester i huset.....koselig det...men etter at de er reist ,da fær nok nissan også på hau i pappeska, englan likeså.
Etterpå det vil æ nyte det naturen har å by på frem mot lange lyse sommerkvelder her nord...

Berit T sa...

For et herlig innlegg, jo vi ser jo framover mot lysere tider, men jeg liker denne tiden også jeg, likså de andre årstidene når de kommer.

Og stilen hos oss forandres, blir dradd med... og skylder litt på bliggingen også jeg, for mange er så flinke å vise lekre ting sammensatt, deriblandt deg med alle de flotte bildene dine!
Men ser jo det at jeg slett ikke villle hatt det slik jeg hadde det som nygift, selv om huset var nytt, alt var nytt... viser at vi modnes det ikke sant.

Koselig å se deg på ute-utstilling, og rørleggeren i avslappende positur.

Skal si dere har hatt vær i jula, huff det er noe skitt når strømmen er borte og ikke er hjemme. Dere har vært skikelig uheldige.

Nei nå skal julen ryddes bort her også, skal være ferdig til helgen.

Ha en fin dag Mona!
Klem

Anne-Berit sa...

Uffda,håper det ikke har skjedd så altfor mye galt heime hos dere.Yngve herja fælt her også,trær falt hos naboen,over ei lekestue,men den berga seg visst.
Her ryker jula ut i løpet av helga,nå ser vi framover mor vår og lysere tider.Bildene dine er nydelige.Var i Gamlebyen i Fredrikstad på marked for 2 år siden.Der var det mye fint gitt,og mye folk og pyton så varmt,hehe.
Ha det kos,gleder meg til flere innlegg fra deg.Klem herfra!

Hilsen Bodil F.T. sa...

Jeg kan ikke annet enn å lese ALT i innleggene dine!! Virkelig god underholdning!!

Men, jo da - jeg gleder meg til sommeren jeg også - virkelig!!

Monicas sa...

Har scrollet meg ned langs bloggen din.....flott--så koselig du/dere har det da...koselig å titte innom en fra samme kommune.....go helg

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Akk ja.. hvem lengter ikke til sommeren? Det hadde vært herlig, særlig i dag.. har rydda snø så kroppen er stiv og støl, og det kommer bare mer.grrr..Måtte måke verandatak og drivhus også, da er det godt å koble av med noen bloggbesøk, og drømme om vår og sommer!!
Ha en fin fredagskveld!

GundaM sa...

Hmmm, vakkert og du det heading bildet ditt var bare helt magisk!!!! La det stå der leeenge ;0)

God helg til deg og den herlige rørleggeren din ;0)

Stoltzen2012 sa...

Må si at jeg har ikke vært helt i sommer-modus, men kan jo ikke annet enn å bli inspirert når du kommer med sånne bilder...lager fine bilder i hodet mitt:o)
Og jeg begynner å bli dritt-lei julepynt så den forsvinner i morgen! Ha en fin-fin kveld :o)

Lovise sa...

Heisann.
Har nok ikke kommet til sommerdrømmer enda....er litt for glad i vinter og skiføre til det:)
Men det er jo deilig å se på de fine bildene dine:)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Unknown sa...

Nå fikk jeg en god sommerfølelse... så fine bilder.
Takk for hyggelig kommentar , koselig at du liker boken vår.
God Helg
Klem...Ellen

Anonym sa...

Hej där Bestefar!
Har kikat på din blogg då och då.
Den är härlig tycker jag.
Visst längtar man till våren nu!
Klem fra Torprosen

Anonym sa...

Au, au for tak, kjøleskap og fryser..

Jaaaaaaaaaa, til alt det andre. Lofotveggen tar jeg helst fra sjøsia.. da kommer man seg i land på de beste plassene :o))

God tur hjem og lykke til med oppryddinga.. PS! dere bør ikke leie ut til Yngve flere gang;o))

Klem fra tromsøværing i eksil.

Tee of Vinnord Cottage sa...

Ha ha... å gjett om jeg har svisjet over ja!!! Gleder meg veldig til å få inn lyserosa og hvite blomster med friskt grønt til! Og kjenne solen varme meg atter en gang!!! Og nå begynner Heksehuset å komme seg på beina også... soverom er faktisk ferdig!!! Bilder er oppe! Og nå er det neimen ikke mye igjen ellers heller!!! Hurra!!! Innflytting snart!

Godt Nytt År!!!!

Nikoline sa...

Hei,hei og godt nytt år til deg! Snakk om å få drøyma seg vekk og lata humla susa her,du!Gløymde heilt at me så vidt er starta på januar ei stund medan eg las og SÅG på dei herlege bilda dine!Takk for ei god stund. Og takk for at du skreiv så fint om meg i innlegget! Men,hadde du ant kor drita lei (unskyld uttrykket - kunne faktisk tenkt meg eit ganske sterkare ord...)eg er av TROLL! Får nesten frysningar på ryggen berre eg høyrer ordet.. men så lenge me bur på ein plass med tusenvis av hytter og hyttefolk som SKAL HA TROLLMOTIV får ein vel berre halda ut.. det er liksom yrket mitt dette her og pengar må ein jo ha for å overleva...Men kan forsikra deg om at det er 100% trollfritt i heimen! Ja,det er rart det der med kor ein forandrar stil i tråd med tida..
Ha ei super veke i vente!

Helen sa...

Heisann..

Bra at det er flere enn meg som lengter etter sommer og lysere tider..

Er i grunnen bare rundt og sniker litt på blogger jeg.. Men kan da iallefall legge igjen en liten hilsen.. Må jo være litt høflig også hehe..

Helen

Christine Louise sa...

Ååå så vakre bilder :)
Så flink du er til å skrive.
Nå er det snart vår ;)

Ha en flott mandag.
Klem fra meg

Tonje sa...

Godt nytt år!
For noen nydelige vår/sommer bilder du viser..jeg lengter etter lyset og varmen.Jeg har nå begynt å blogge igjen og det føles helt fantastisk=)

Lykkelita sa...

Jeg ble så nysgjerrig når du skrev om Vassdalen... Hvor er det du bor?
Inspirerende og vakkert sommerinspirert innlegg. Ja, tenk nå går det mot lysere tider og varmere vær:)
Ha en fin uke:)