12. feb. 2009

Tenn et lite lys...........

Her kommer mer lim og papir.......i fare for å gjenta meg selv...! Men det er det det handler om her i heimen,om dagen. Og ikke har jeg så mye annet nytt og vise frem,heller......men jeg har ting på gang,og klør i fingrene etter å få satt det ut i livet ! Kommer nok noen før/etterbilder,etterhvert. Men idag får dere se fyrstikkesker og litt flere lys.......fra amatøren :) Husk det.....

Og noen lys kan man jo tenne,så man får brukt fyrstikkene......! Her er de pakket inn i cellofan,klare for å legges ut i butikken.


Eskene er også pakket inn,selvsagt glemte jeg å ta bilder før de ble pakket.....men det syns vel igjennom,nok til å få et inntrykk.

Er så morsomt å dekorere disse....men du verden som jeg roter....huff og huff ! Det flyter,for å si det mildt........kreativt kaos på sitt verste :) Papirklipp til og med på badet.......jadda......må nok ta min verste venn,støvsugeren fatt,idag.


Mye koseligere å dekorere disse store eskene,enn de små,det er jo sååååå liten plass på dem.....her kan man jo riktig slå seg løs,med blonde og bilder.....


Og litt flere lys,også disse klargjort for salg. Rørleggeren hamstrer lys og kubbelys,så nå tror vel handelsstanden her i Bodø,at han er verdens mest romantiske rørlegger......?! Kommer flere dager på rad,og handler lys......han legger jo opp til å bli oppfattet som romantisk,nå i disse valentins-tider.......noe han absolutt ikke er :) Tror ikke han aner at den dagen finns,heller....og blomster,det er noe sånt som menn i frakk,kommer hjem til konene sine med,hver fredag !!! Han forteller stadig om den vår- dagen for to år siden,da jeg fikk ti stemor,av ham,og i Oktober så var dem død..........pga. manglende stell,ikke kulde !!! Jaja,han får leve i troen.......og snill er han,likevel !! Han syns så synd på meg,der jeg satt og klippet alle tagsene for hånd,så nå har han kjøpt papirkutter til meg......og da går det unna,sammenlignet med før ! Så får jeg heller leve uten blomster........fra ham :) Nå skal det kuttes mer,så kos deg,og ha en finfin dag,snart helg igjen........ :)

15 kommentarer:

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Amatør du???
Nei, dette er bare så flott!
Ble helt betatt jeg,fantastiske saker og fine bilder.
Så kjekt at du fikk deg papirkutter,omtenksom han der rørlegger`n din.Dårlig med blomsterkjøp av mannen her i huset også..men det har da skjedd(blir liksom så overasket når det hender)
Ønsker deg en super dag!!!

Sesselja sa...

De ble veldig fine. :)

Og jeg synes det er vel så romantisk med en papirkutter som blomster. Blomster er blomster, men en papirkutter viser jo at han legger merke til deg og ditt og bryr seg. Fin mann!

tinemor sa...

Du og du så flotte!!!!
Skikkelig lekker var de, alle!!
Klem

Magdalena sa...

dritlekkert... sier det bare!!

Magdalena sa...

dritlekkert... sier det bare!!

Bling - our elf on the shelf sa...

Du er utrolig flink, ikke mye amatrø over dette :)

Hulda sa...

Fantastisk flotte kreasjoner! Så flink du er! Så virkelig lekkert ut med de lysene pakket inn i cellofan.

Perlehvit sa...

Disse ser jo skikkelig proffe ut!!!
Kjempefine!!

Kjenner det klør litt i fingrene når jeg får så masse bra inspirasjon!!:D

Mitt hvite hus sa...

AMATØR???? Dette var rålekkert. Fikk lyst å spørre om du selger??
Fortsett å produser altså=)

Klemmer Kerstin

Frøken Lykkelig sa...

Råfine ting!!! Kjempeflotte ting du Du er nå ikke noen amatør i mine øyne:-)

Gry sa...

Du er så flink, det ene er vakrere enn det andre....ble så inspirert av deg at jeg måtte lage noen fyrstikesker jeg og.
Ha ei flott helg!
Varm vinterklem fra Gry : )

Emmas Verden sa...

Hei :)Så mye fint du har laget!!! Ikke noen amatør nei.. ;) Nydelige esker og lys..Jeg ser at du har leita etter noen zinkunderlag...jeg har akkurat de som du har på bildet i butikken min hvis du er interessert :)Ha ei fin helg!!Klem Anne ;)

Marias skriblerier sa...

Nydelige dekorerte lys og fyrstikkesker!

Huset på toppen sa...

Så flotte lys pakker og fyrstikk esker du har laget:)Ingen amatør du,dette var utrolig inspirerende!!Du er flink og kreativ!!
Ønsker deg en riktig fin helg!
Klem Linda - ♥ -

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Så lekkert du lager, klør i fingrene etter å klippe i papir igjen, men må bare holde meg unna, tiden, den tiden...
Akk, ja vet akkurat hvor mye rot det følger med papirhobby, over alt..
Klem