27. apr. 2009

En smak av vår i nord.......

Heisann :) Ja,endelig fikk vi en fin og tørr,dag........og da var jeg oppe før hanen gol.....,sånn at jeg kunne få full uttelling med graving i bed,og annet forefallende arbeid ! Og du,og du,som jeg har kost meg.......tok også noen bilder,så dere kan få se litt..

Den gamle kassen fra morfar,er full av potter,som bare venter på noen søte sommerblomster.....

Og øl-benken til rørleggeren (ja,det står faktisk det,på den ) er utkledd med strie,for et litt finere syn.....sånn har jeg hatt det siden ifjor høst,og synes det er riktig så rustikkt og vakkert......


Stemor er plantet idag,men de er jo så små,stakkar......håper de trives,og vil vokse seg store etterhvert. Og her syns arbeidet til pusekattene godt,.......skjekk de oppflisede kurvene.......!!!


Litt blåbærlyng har fått plass oppi sinkkannen....og fuglene fra Nille koser seg på det gamle bordet :) Steinene på benken er plassert der,med tanke på vinden som ofte er på besøk,her i Bodø........må jo holde "sofatrekket" på plass,vettu.......!
Rekvedhyllen som vi snekret,har fått ny plass.......tror jammen vi må lage en ny,for det ble så tomt,der den hang før......og hyller er jo praktiske,sette fra seg ting på,og henge litt stasj på........lage et miljø :)

Og det viktigste av allt.........nyyyyyt dagen :) Stor vårklem fra meg til deg !!! Og tusen takk for alle koselige ord dere legger igjen,jeg er absolutt ikke flink til å komme på besøk til noen,for tiden.......igjen surrer "stoppe-bloggen-tankene" oppi toppen.......det er så mange andre ting som tar tiden,liksom....og så er det den evinnelige dårlige samvittigheten...... så tusen takk,for at dere er så snille :)

20 kommentarer:

Anonym sa...

Dårlig samvittighet skal du IKKE ha. Det er jo koselig å besøke det selv om en ikke alltid legger igjen beskjed. Du får ta laaange pause så du ikke blir blogg lei :)
Vi blir ikke lei av deg.

Det var mange fine vårbilder du viser oss idag. Godt at våren kom. Snøen her er også borte endelig, men jeg tør ikke begynne å plante ut noe enda. Her kan det komme frost i mai, men stemor tåler jo en støyt. Ha en riktig fin uke oppe i nord.
Klem

Smineset sa...

For en hærlig uteplass. Utrolig flott!

Jeg har ikke kommet i gang ute enda, men jeg planlegger full utestart neste helg... Håper på finvær!

Ha en super dag! :-)

Hulda sa...

Så flott terrassen din er blitt! Jeg falt totalt for det gamle bordet. Nydelig! Flott dekorert!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

so koseleg du har fått det utanfor hos deg då :)
kjekt å sjå at det er fint vær i Bodø og. min kjære er frå Bodø, og sidan eg ikkje er flyttbar flytta han ned her til meg i fjor sommar :) og so flytta søstra mi til Bodø :o) ein liten byttehandel nesten,hehe :)

håpe du har ein fin dag :o)

Klem M :o)

Mitt hvite hus sa...

Åå så sjarmerende du har pyntet på terassen din...der kunne njeg flyttet inn på dagen jeg...

Alle de herlige detaljene, hylla,, beneken , bordet og kassen..Ja her har du virkelig klart å skape en herlig atmosfære...
Nyt dagene nå.. klem Kerstin

Orlaug sa...

Å, so koseleg du har det på terassen....mange fine ting!!!
Det var verkeleg ein plass å trivast.....
Ha det so bra!!

Brocante sa...

Herlig - jeg var også ute i hagen og forsøkte å gjøre nytte for meg.... Herlig med slike helger. Så koselig sitteplass du har - tøft trekk på sofaen.

idémakeriet sa...

Tack snälla du för dina gratulationer.
Vad fint du har gjord på din lilla uteplats. En härlig plats att koppla av och njuta.
Ha en skön kväll.
Kram Gerda

ViLmus sa...

Hello!!

My name is Vilma, from Chile (sud-american)

You blog is very nice!!

Hugs ans kisses!

FO - 2 sa...

Stemningsfullt og flott! :)))

Maliva`s verden sa...

Wow..for en nydelig uteplass du har,og skikkelig gjennomført i fransk landstil...Go`ide med striesekken der vettu...hi-hi.Klem fra Maliva

Millas hem sa...

Fina bilder och fina saker här!

Camilla

Lykkelita sa...

Så fint du har det utenfor.

Ja, var det ikke en deilig dag i dag? Dessverre satt jeg på jobb det meste av dagen, emn det kommer vel fler:)

Mange fine detaler hos deg, nyter bildene til det fulle. Men nå er det natt.
Klem fra litt lenger nord:)

My little footprints sa...

HEi Mona!
Så vårlig og fint du har gjort det på verandaen din! JA det sitter fortsatt friskt i monnet hvor fint du gjorde det i fjor også, det husker jeg godt!
Jeg fikk litt hjertebank her, du sa det blåste noe kraftig i Bodø.. huff og huff, jeg skal til Tromsø om 3 uker, og mellomlande i Bodø.. håper ikke det blåser så ille da, er nemlig ikke HELT på godfot med det der å fly..
Vel vel, det får gå som det går ;)
Ønsker deg iallefall noen kjempefine vårdager! Håper alt står bra til med deg!
Klemmer fra Beth

Prinsesse Elin sa...

Synes du har det nydelig på terrassen. Skikkelig vårstemning. ME LOVE:o)

STEINKJERRINGA sa...

For en koselig blogg. Så fint å finne en nordnorsk blogger. Her skal jeg kose meg leeeenge og finne ideer til det huset jeg restaurerer, og der det finnes mange gamle godbiter etter foreldre og besteforeldre. Jeg har forresten bodd i din by i ti år, men dessverre ikke nå lenger.

Katarzyna Urbańska z Tokarskich sa...

I love your blog, I love your home. That are a great inspiration for me.

MODERN COUNTRY sa...

Så koselig du har ordnet det til allerede Mona! Sålandelig of int dere bor til. Den kanna di var virkelig flott! Her måtte jeg ta inn alt i går, det lille jeg hadde satt ut. For det kom noen voldsomme vinkast og jeg løp i strek for å redde de fine pottene. Håper det gode været kommer tibake for i morgen er det planlagt grillfest (ja, på en Onsdag!)

Håper ellers alt er bra med deg!
Klem Aina

Magdalena sa...

myyye fint, takk for titten, svært hyggeli....
kos deg videre, en deilig tid,...
klem fra magny

Erika sa...

Så fantastisk koselig du har det på verandaen! Du er virkelig kreativ.

Ha en fin helg! Klem fra Erika :)