24. apr. 2009

Noe å hvile øynene på........?

Har du sett noe så vakkert.....denne var bare utrolig fin,rett og slett.......! Tenk å ha en slik plass.....kunne godt tilbragt helgen her,jeg ! Iallefall når jeg ser ut av vinduet.....grått,vått......ikke særlig fristende...
Vet ikke om denne benken så fullt så behagelig ut,men vakker er den jo....? Stusser bare litt på hva den lampen gjør der,passet liksom ikke inn,på en uteplass,sånn etter mitt syn.....

Ettersom vi skal lage en ny uteplass snart,jakter jeg på gode ideer,ved bruk av levegger. Denne plassen blir på baksiden av huset,rett mot veien,og parkeringsplassen,så vi er leie av å sitte på utstilling......og få veistøvet som ekstra pynt på maten......!! Dette er nemlig "frokost-plassen"........med morgensol !

Litt kasser og urner må nok til,skal man få den rette stemningen.......og disse var jo fristende ! Mine er i rotting,og etter at pusekattene har funnet ut at her kan klørne kvesses,er de ikke fullt så sjarmerende lenger......
Noen spyd i bedet,er ikke dumt,særlig ikke når de er så fine som disse......

Eller kansje noen kuler,bare til dekorasjon......alt trenger jo ikke å ha en funksjon...


Mine lavendelplanter er ikke akkurat store,men det blir spennende å se om de blir det,noen gang......! Jeg har aldri sådd det før,men morsomt er det,å følge med på utviklingen ! Nå i helgen skal jeg se over hagetingene mine,det er en koselig "jobb"........forberede sesongen,liksom.......ble jo helt matt idag,da jeg så på frokost-tv,fra Oslo........så jo ut som det var full sommer der !!!! Hmmmmm.....vi har nok enda en stund igjen,før vi er DER........ ! Men kos dere,alle som en,og ha en forhåpentligvis ,finfin VÅRhelg..... :)
************************
Alle bildene er fra Mirabeau.

15 kommentarer:

Hulda sa...

Inspirerende bilder! Har selv mange planer for hagen som skal ut i livet i vår og sommer. Er ferdig med hagebordet. Foreløpig står d inne. La ut bilder i går.

h.espe sa...

Hva annet kan jeg si en "sukk hjerte, men brist ikke".... Så flotte bilder! Drømmer meg helt bort her jeg sitter :o)

Ja, så er det snart helg IGJEN. Været er strålende og jeg kan nesten ikke vente på å komme meg ut. I helgen skal jeg fullføre "utflyttingen" til balkongen, og offiselt åpne utesesongen. Åhh, for en herlig årstid!

Ha en supergod helg, kose deg og nyt vårdagene!

Goklem fra meg

Monica sa...

Kjempevakre og inspirerendes bilder. Likte spesiellt godt det øverste, det er jo bare til å drømme seg bort i! Lavendel har jeg også lyst å så i hagen min, det er så fint åsså kan en jo bruke det til så mye:) ønsker deg en nydelig helg:)

Hulda sa...

Så du skrev at været ikke er bra. Her i Harstad er d fint. Er ute i sola. :-)

Nikoline sa...

Herlighet.... Ein kan jo få skikkeleg KLØFINGRAR av mindre.. Trur eg må ta ein skikkeleg make-over rundt om på sitteplassane i hagen.....
Det øverste bildet var BERRE LEKKERT!!
Ha ei strålande fin helg!

Lykkelita sa...

Lekkert.. Virkelig inspirerende, men tror ikke hagen min vil få et slikt preg... Lommeboka og plassen sier stopp for det. Drømme må man - det er viktig uansett:)
Ha ei god helg:)

Mitt hvite hus sa...

Herlige inspirerende bilder fra deg ..som alltid... Tenk å kunne skapt noe slikt i egen hage...

Nyt helgen Klem Kerstin

Tina sa...

Flotte bilder, takk for inspirasjone! God hælg!

Fru Fryd sa...

Sy mye vakkert å hvile øynene på. sukk...

God helg til deg, fra vårlige Bergen med hele 19 grader!!!

Silje sa...

Nå ble jeg skikkelig i vårstemning!!! Vi kjøpte et hus i fjor sommer med en nyyydelig hage med masse flotte blomster, et lite problem er at jeg kan ingenting om blomster!!! Må vel starte med nilesing om forskjellige blomstertyper og vedligehold av hage, så setter pris på alle slike innlegg!! De var utrolig lekker de spydene!! Men et lite nybegynnerspm: Du skrev at kulene ikke hadde noen nytte, men forsto det slik at spydene hadde det, er det for å støtte opp blomstene, eller? *Helt-blank-på-hage-og-blomster-og-det-haster-og-lære*

janne - kathrine sa...

Så mye lekkert du har funnet frem til da! Vi er i gang med sommerforberedelser ute vi også. Har lyst på masse nytt, men det er vel kanskje greit å få oversikt over hva en faktisk har allerede :-)
Det jeg savner mest hos oss er nok en overbygget terrasse, slik at det kunne gått an å ha møbler stående ute året rundt.
Ønsker deg en riktig så fin søndag!

MODERN COUNTRY sa...

Hei !

Takk for koselig hilsen i bloggen! Ja det var en stund siden sist, både for deg og for meg. Men når våren kommer er som om man våkner til liv og da er det om å gjøre å benytte tiden maksimalt. Ja, så er det mye med håndarbeidet mitt da, men det har du vel skjønt. Skjønner ikke hvordan du heller får tid til alt. De siste skilta dine med fransk stil var superflotete! Du er dyktig!!! Hvor mye tar du for dem?

Håper alt er bra der der "oppe". At du har det bra. Det er aller viktigst. God klem fra meg :)

Aina

Stubbetufsa sa...

Hei!
Her sitter jeg og ser på bilder i Mona sin blogg, og blir bare mattere og mattere... Har hun det virkelig sånn hjemme? Men så leser jeg teksten, og det siver langsomt inn at det er bare drømmer! Takk! Trodde et øyeblikk at du var den perfekte uten rot og alt bare ordnet og vakkert hele tiden! Eller er du?

Mia, New Room Interior sa...

Nydelige inspirasjonsbilder!! Skulle hatt mere uteplass jeg! :-) Kunne tenkt skiltene med norsk tekst, kanskje litt gammeldags skrifttype, det bir sikkert bra uansett når du lager det! :-) Plank er bra! Ha en fin søndag! Klem-Mia

My little footprints sa...

Hei Mona!
Leng siden sist nå ;)
Har tittet gjenom bloggen din, mye inspirerende bilder! Ahh.. tenk å ha så fin uteplass! Det hadde vært himmelsk! Vi skal ordne mer med uteplassen i år, blandt annet snekre opp en ny veranda! kommer vel ikke til å bli ferdig før om noen år med alt som skal gjøres utvendig.. hihi ;) har funnet ut at jeg vil fjerne hekken(som kanskje er mer enn 100m lang) og heller sette opp ett stakittgjerde, synes det er mye koseligere ;) hihi... flink til å lage jobb til seg selv ja!!
Håper t alt står bra til med deg om dagen og at du nyyyter våren!
Klemmer fra Beth