22. apr. 2009

Man blir hva man spiser......?

Ja,er det ikke slik.......jo,jeg tror nok det,desverre......... ! Men disse bildene,tatt av Janne Peters,er bare sååååå lekre,at man føler seg kjernesunn,bare man ser på dem.......
Så delikate og fine........og nydelig stylet !! Nesten så man får lyst å bli fotograf........faren ved det,er vel at jeg hadde spist opp motivet........ :)

Åhhhhhh,dette bildet får meg til å tenke på morfar......han satt bestandig på en krakk,i haven,og klippte rabarbra......og jeg og søskenbarnet mitt sto med en kopp sukker.........da var det sommer,da !!!!


Vakkert arrangert stilleben !!! Jeg hadde nok aldri kommet på og henge en kopp,på flasken.....en teskje inni hamprullen,og asjettene på høykant........men det var utrolig tøfft !!!!! Lov å herme,vel.......????

Man får rett og slett lyst til å ramme dem inn,og henge dem på kjøkkenet......selvsagt på en kritthvit vegg !!! Tenk så lekkert det hadde blitt,du.....men så var det den hvite,ledige veggen,da.......!!! Den fins jo ikke her hos meg........men kansje hos deg ?
******************************
Idag kom håndtverkerne til heimen,så her har det vært gipsstøv fra øverst til nederst.......skrekk og gru,for et griseri !!! Men etter et år,uten tak på badet,var det jammen verdt alle vasketimene......men et helt år,er nok litt i overkant treigt,eller....? Nytt kjøkkenvindu kom også på plass,så nå er det bare velstand....men du,forresten,er det ikke ofte slik at man får seg nye kjøkkengardiner,når man har fått nytt vindu..........man har jo liksom pusset litt opp........??? Eller tar jeg så feil.............hihiiiii :) Kos deg,og takk for besøket :)


13 kommentarer:

Hulda sa...

Virkelig proffe de skiltene du har malt nå, flotte, i fransk landstil. :) Disse matbildene var veldig inspirerende, ja!

Cathrine Aksnes sa...

så flotte matbilder... får lyst på skikkelig god, sunn mat. slik inspirasjon burde man hatt på kjøkkenet til en hver tid;)

Perlehvit sa...

Nydelige bilder!! Frister litt å henge dem på veggen ja!

Selvfølgelig må man ha nye gardiner når man får nye vinduer!! Skulle bare mangle det;)

Skiltet i innlegget ditt under var knallfint!

Klem

Mitt hvite hus sa...

Virkelig lekre matbilder her hos deg... delikat .....og man får lyst på god mat=)

klem Kerstin

Frøken Lykkelig sa...

Ja enig med deg... dette her var vakre bilder!!! For en fantasi!!!
Nydelig!

Villa von Krogh sa...

GOd morgen til deg!

Nye gardiner er helt på sin plass. :) Det er klart det! Tror vi alle er enige om det, bortsett fra menn da... HAha..

Nå ble jeg sulten... Men får nøye meg med knekkis og magerost. :) "Slit"

I dag skinner solen igjen her i Asker, så jeg skal kose meg. Det håper jeg du også gjør. :)

Ha en srålende dag da.

Jeanette Jess1 sa...

Så fantastiske bilder,det må være skikkelig gøy å være fotograf når man får slike resultat. Disse bildene hadde jo vært flotte å hatt på kjøkkenet ;o)

Erika sa...

Tusen takk for veldig hyggelig melding om Frøken Fryd-standen! Det var så vellykket at jeg kommer til å stille meg opp på lørdag også. Hurra!

Nydelige bilder du har her. blir sulten...

Erika ;)

Monica sa...

det var kjempeflotte bilder og en får jo virkelig lyst å henge dem opp på den kritthvite ledige veggen som en ikke har! ønsker deg en nydelig dag. Skiltet du har laget var såååå fint, drømmer meg helt bort i det!

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Herlige matbilder..og det så utrolig godt ut også:)

Mia, New Room Interior sa...

Nydelig skilt du hadde laget!! Hadde det vært mulig å lage i samme stilen med Velkommen på? Bare mindre, til å selge i nettbutikken? Bare et forslag.. Håper du får en fantastisk helg! Klem-Mia

helle sa...

Som du selv elsker jeg også de still-leben billeder!! Hvilken kreativitet, fantasi, humor og u-perfektion. Elsker uperfektion og "skæve" vinkler i det hele taget.
Hvem er Janne Peters?
-:)Hilsen Helle og go´søndag.

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風