16. apr. 2009

Nok en drøm........

Rart hvordan været spiller inn,angående sommerdrømmer.......når solen skinner,sånn som den har gjort de siste dagene,blir jeg helt i sommermodus.......helt til jeg åpner verandadøren....brrrr....isende,kald vind fra havet ! Men gartnerier er som en lekegrind for meg.......der drømmer jeg om alt jeg kunne gjort,om vi bare eide en liten grønn flekk,på denne jorden :)
Rørleggeren deler heldigvis disse drømmene sammen med meg,og han har en stor forkjærlighet for vinterhager......og en slik skal han visstnok ha,når han blir stor.......! Nå trenger han ikke nødvendigvis å bli større,spør du meg.....hihiiiii.....jeg har nemlig fått mange kommentarer på akkurat det......fra vennene hans....! Før han traff meg,veide han kansje 20 kg mindre.......kremt.......!!! Ikke en tanke om skyldfølelse,her hos meg.......!!! Han spiser da selv....eller....?
Variantene er mange,så det hadde nok ikke vært lett å velge.......godt det er en drøm :)


Denne er nok en av mine favoritter.....liker formen så godt,og fundamentet i teglstein er et must !


Litt cool farve inni.......ikke helt meg,kansje......men syns den var litt tøff,likevel :)Likte dette også.........treverket er så vakkert......og så den vakre teglsteinen,selvsagt...kommer ikke unna den,jeg.... :)Denne vakre farven på treverket likte jeg virkelig.....en grågrønn en,om jeg ser rett.....utrolig fin sammen med : ja,nettopp........teglsteinen..........!!!


Disse kassene,på utsiden av drivhusene,var skikkelig lure !!! Slik kan man jo spare på plassen,inne........for der må man jo selvsagt ha plass til noen møbler....stoler og bord,og kansje en jernseng.....? Å ligge og drømme seg bort,en liten stund,hadde ikke vært helt feil.......!Nå har jeg ikke sjekket priser,og heldigvis for det........for da hadde jeg vel fått sjokk...?! Disse fristelsene er nok ikke av det billigste slaget,er jeg redd ! Men for meg,hadde det absolutt ikke trengt å vært nytt,jeg liker best at det er lagd av gamle vinduer,nemlig :) Så da må man jo bare begynne å samle på sånne,ikke sant....? Det kan jo ta tid,må vite........og du,ikke et ord til rørleggeren....tror nesten det kan bli tøfft for ham,at jeg skal samle på enda en ting....... !!! Så dette blir mellom deg og meg :) Heheee ....... :) Kos deg da,og ha en finfin dag !!!

7 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder av vakre hus du viser da.. tror nok at det siste bilde ville vært mer enn nok for meg jeg..
Herlig ,
Klem o=)

Frøken Lykkelig sa...

Å herlig å drømme seg bort!!! Jeg ønsker meg også en vinterhage.... også en drøm jeg har. Trenger ikke være veldig stor..... men fin!!!!

Dette her var nydelige bilder å se!!!

Ha en flott dag!!

Villa von Krogh sa...

Veldig fine alle sammen! I engelske interiørblader er det mye av disse. :) Lenge siden jeg har kjøpt et engelsk blad, men mener å huske det.... :)
Kose deg i dag!

Nikoline sa...

Sukk... og dobbelt sukk... Draumen om eit drivhus er STOOOOR !!!
Takk for titten (og draumen vart jo slett ikkje MINDRE etter at eg var innom her hjå deg...!!)
Ha ein fin vårkveld:0)

Tee of Vinnord Cottage sa...

oh... jeg er heeelt med på notene her... Elsker sånne nydelige drivhus... Og drømmer om det stadig vekk. Men jeg har også en drøm om å bygge en ut av gamle vinduer... bare å begynne å samle ja... hi hi
Ha en finfin helg!!!

Stubbetufsa sa...

Du, gubben driver og maler og fikser på kittet på en drøss gamle vinduer... De var i det gamle huset vi kjøpte, som nå har nye vinduer! Ja, det skal bli drivhus, for et vi hadde blåste bort og i stykker i et vindkast!
Skjønner godt dine drømmer!

Cathrine Aksnes sa...

ah.. så mye lekkert. jeg vil også ha! hehe... vil tro mannen din spiser selv;) syns ikke de må gi deg skylden eller?? ;)