12. apr. 2009

Plutselig ble det sommer.......

Ja,idag har det virkelig vært rene sommerdagen her nord....vi har sittet nede ved havet,hørt på lyden av lange,late bølger,som har strekkt seg oppover svabergene......med knallsol,og varme.......i bare en liten sommertopp :) Herlig,herlig........grillet pølser og nytt dagen !! Men når vi engang kommer innomhus......ja,da er man ikke mye til kar....ikke et interiørblad har blitt lest !!! Og det er ikke helt vanlig,kan man si.......istedet sitter man og gjesper,etter uante mengder av frisk havluft :) Og sovner nesten før man når puten.......
Så nå sitter jeg her,mutters alene,mens jeg hører duren av tre sovende,slitne sjeler.......! Og da må jeg bare snike litt på bloggene,rundt om.... :) Selv om jeg gjesper etter luft,annethvert minutt......heheee :) Etter turen idag,var det bare hjem for å skifte,så var det ut på ny tur......denne gang med modellfly i skiboksen!!! Mens rørleggeren leker pilot,og koser seg,tar jeg trimturen min,og sanker inn,av alskens vekster i skog,og ved landevei.......mens jeg skuet utover Lofotfjell,og speilblankt hav.........med fuglesang som musikk i ørene.......snakk om rekreasjon !!!!

Nå er bilen fyllt med diverse materialer,alt fra blåbærlyng til grove tømmerstokker......!!! Tror du politiet ler seg skakke,om vi blir stoppet i en kontroll......????? Jeg tror nok kansje at rørleggeren har et poeng der,ja.......men spør om jeg bryr meg.......!! Når jeg kommer hjem,skal dette forvandles,og du verden som jeg gleder meg..........


Verandaen må smøres ved første anledning,for det er jo her jeg sitter og kreerer,i godværet.......drømmer jo stadig om en utebod,som kunne fungert som lager......!!! Eller jeg skulle vel helst bodd i ødemarka,så naboene hadde sluppet unna alle mine rare ideer,som må leves ut........! Gleder meg til å komme hjem og ordne til der ,handle inn stemor,og sette ut havemøblene........mmmmmm.......det er stas, det !! Nesten som i gamle dager,første dag med joggesko,etter vinteren,var jo rene gledesrusen......og spesiellt,om man hadde splitter nye sko......hvite,fine tøysko.....Nå gleder jeg meg ikke SÅ mye over nye joggesko,men nye ting til sommerlivet,derimot........ !!! Nye pledd til uteplassen,nye urner til plantene,kansje et oppheng til hageslangen,som er hvitt,og ikke knallgrønt.......ja,du skjønner ....? En jasmin skal jeg også kjøpe meg,når jeg kommer hjem.......de er så utrolig velduftende,og minner meg veldig om vår........


Alle bildene er funnet hos Petersham Nurseries,der er det så mye vakkert at man blir rent salig i blikket....! Men nå sover jeg snart..og imorgen er det nok et program,så her fyker dagene avgårde......imens får du kose deg,med de siste fridagene.....sol og kvikk-lunch :) Stor nattaklem,fra meg til deg :)

15 kommentarer:

Hulda sa...

Så mye fiiint! Det har virkelig vært noen herlige dager her i nord, var fønvind i går. Rart at det er så varmt i april, håper på god sommer i år!

Mitt hvite hus sa...

Høres ut som du stor koser deg... hehe herlig med overfyllt bil....

Nyt denne deilige forsmaken av sommer...
Klemmer O=)

Nikoline sa...

Så masse fint augegodt!
Misunner dekan været der nord i påsken... her har det regna det meste av tida og så er det meldt sol frå i morgon når påsken er over...Typisk!
Men me har heldigvis flott temperatur ute,så det går fint å sitta ute med kaffikoppen om ein har tak over terassen,men hagearbeid fristar lite!
Ha ein fin 1.påskedag!

Monica sa...

vakre bilder du viser. var så herlig med de hjemmelagede hvite honninglysene i lysekrona:) Så heldig du er som har skikklig sommervarme der i nord:) vi har det godt vi også altså, så jeg skal ikke klage, men solen den er borte vekk. Varmegrader er det iallefall:) Ønsker deg en nydelig "sommerdag"! Klem monica

Lovise sa...

Ja, du snakker om herlige dager her hos oss. Fint at du har nytt dagene og er i full fart mot sommeren!!!

Maliva`s verden sa...

Skjønner deg godt jeg..hi-hi...Så mye fint du har og viser oss...Fortsatt go`søndag til deg fra Maliva

Spurven sa...

Takk for fine bilder og koselig innlegg om endelig vår i nord!

Fortsatt god påske!

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Flott at det ikke er bare jeg som fyller bilen med div saker fra sanketurer...får stadige kommentarer om hva jeg skal med det..svaret er som regel:jeg har en plan:)
Ha en fin 2.påskedag!!

spurvemor sa...

heia Mona ,så koselig dokk har hatt det ,vi har ikke hatt det så verst vi heller her ned under lofotfjellan,hagemøblan e utplasert å nån fine gå tura har det også blitt ,før regnet kom i går.Du har en veldig koselig blogg. hilsen ei navne søster.

Sanna sa...

Å har dere sommer der nord ? Det hørtes så trivelig ut med pølsegriling og bølgeskvulp - kan man bedre ha det ? Man vet ikke hvor flott man har det før man har opplevd noe slikt. For en lykke - og alldeles gratis ! Norge er bare topp ! Ønsker deg en fin mandagskveld ;o)

Maria ( Idekroken ) sa...

Har vært noen fine dager her og, men i dag har det regnet og er grått.
Nydelige bilder du viser!
Lengter etter sommeren nå ;)
Klem Maria fra Idekroken

Mari sa...

Inspirerende bilder du har funnet fram :) Har hørt rykte om at våren har kommet oppe i nord. Snakka med en på butikken som hadde vert nordafor og han sa at vi hadde mykje meir snø her på Østlandet enn det dere har. Men det er da litt vår her også :)
Så kjekt at du bor sånn til at du kan reise på ekspedisjon for å finne skatter i fjæra. Har planer om å prøve å finne litt selv, men da må jeg kjøre et stykke. Vell, vell...

Nå hopper jeg videre (blogghopping), takk for titten :)

Lykkelita sa...

Høres ut som dere har hatt en herlig påske:) Vakre bilder du viser på bloggen, den satte i gang drømmene om sommer og sol. Her snør det i dag, så jeg er glad kontoret mitt ikke har vindu akkurat nå:)
Ha en fin dag!

Gry sa...

Det høres ut som om du har hatt ei fin påske! Det blir spennende å se hva du tryller frem av alt du har funnet!
Vi har vært i Trondheim og besøkt barn og vårt lille barnebarn, han er så nydelig! Synd de bor så lang borte....
Vi har ennå masse snø....vi bor i et snøhull.. gleder meg til å begyne i hagen, rake og plante..
Alle forventningene man har...
Ha ei flott uke!
Klem Gry : )

idémakeriet sa...

Jag ser att du har haft det jätte skönt i vårsolen och det är precis vad man ska göra, njuta!
Vilken fin introbild du har fått, härligt bara vitt.
Ha det gott.
Kram Gerda