16. mai 2009

Mitt siste loppefunn......

Det drøyer,med både rekved-bilder,og uteplass-bilder.......men disse søte koppene kan jeg jo vise dere :) Og når skapet er fullt....hvor gjør man av dem,da...........kansje i en glassklokke,eller oppi en kurv......? De har altså startet sitt liv hos meg,som igjen betyr at de alltid vil være mer eller mindre,på flyttefot !!! Den nydelige broderte duken,fikk også bli med hjem .....sammen med et rosete tefat,og to rosekopper,med et litt annet mønster....
Så kommer det plutselig 8 kaffetørste venner på besøk,så ligger koppene klare til å bli bært ut på verandaen :) Jeg syns de var så søte,og fargene var nydelige.....

Litt kveldssol i kjøkkenvinduet,en sen mai-kveld......


En gammel pall har fått nytt liv som tags-holder.........her snakker vi gjenbruk ! Bare saget i ti deler,spikret sammen og malt hvit.....kan det bli enklere ? Ikke noe mesterverk akkurat........men praktisk,ja det ble den :) På salgsmesser tror jeg den kan være litt lur,nemlig........må jo ha litt system i rotet.....!Vi har grillet idag (vel,igår........nå er det jo natta ) og kost oss i solen,og jammen ser det ikke ut til å bli sommervær enda noen dager....! Fra å være askegrå på kroppen,er man jo faktisk blitt litt brent........og du verden så deilig det er,og kjenne varmen i en vinterkald skrott :) Mens jeg har sittet ute og sett i mine kjære interiørblader,har jeg plutselig fått en ide ang. plantebord.......og rørleggeren tok jammen til fornuft....hihiiii, han lovte å fikse bordplate i rustfritt stål !!!! Jeg hadde nok sett for meg noe annet,men får man hjelp ,så tar man da imot med glede :)
******************************
Da vil jeg bare takke for alle koselige ord,som dere tar dere tid til å legge igjen til meg ! Jeg sliter med å sette meg ved dataen i dette været.........men i alle fall,HA EN KJEMPEFIN 17-MAI,alle sammen ! Stor klem fra meg :)
13 kommentarer:

Kristine sa...

Hei
Kjempe fin blogg, liker "loppis" funna dine:)
Ønsker deg en god helg og en fin 17.mai feiring

Heidi-anitha sa...

Tusen takk for så koselige ord du gir meg på bloggen Mona. Skal vite hvor glad jeg blir du:0)

Så utrolig fine tags du lager - og alt annet og foresten - du er enestående kreativ og skapende, og virker som et hærlig menneske! Det lyser igjennom bloggen din og alt det fine du skriver.

Jeg er ofte innom - men desverre er jeg dårlig på kommentarer for tiden - tiden bare flyr ivei for meg - så kommer kvelden, og da er jeg helt skutt..:0/..

Håper det blir en deilig helg og en 17.mai med varme og sol. Det kunne vi trenge nå syntes jeg for barnas skyld i allefall.

Stor stor klem til deg - tror foresten jeg skal kopiere den søte ideen med å å noen kopper i kurven klare til bruk ute:0) Det var smart!

Stor klem!

Anneli sa...

Så du er oppe midt i natten å lager innlegg på bloggen ?;)
Så søte loppisfunn du har gjort. Og den tagskassen var jo bare helt perfekt! Håper jeg får se den IRL i løpet av sommeren (:

Jag kom meg visst ikke i seng før i halv to tiden i natt selv.. Tror du ikke det "plutselig" skulle feires 17. mai midt i konfirmasjons-forberedelsene!! Og sønnen i huset hadde fått beskjed om å levere 40 muffins på skolen på lørdag. Ja han er jo ikke akkurat interessert i å bake, så da ble det meg da (:
Ha en kjempefin 17. mai du også! Nå ser det ut til at det blir nydelig vær også, det kan vi like (:
Klem <3

Hulda sa...

Så fint innlegg, Mona! Virkelig flott både koppene i glassklokken og i kurven. De var skikkelig søte. :) Flott også med merkelappene i den holderen din. :)

h.espe sa...

Hei på deg...
Nydelige loppisfunn du har gjort, og så praktisk og flott å ha de koppene liggende klar i den flotte kurven... :o)
Tagskassen du har laget deg, var jo også helt suveren, for deg som "messer" rundt.

Ja, da er det snart klar for feiring av nasjonaldagen. Håper vi alle får sol og fint vær i år. Her i Oslo vil vi iallfall ikka ha reprise på i fjor, da det var beinkaldt og snø i lufta...

Ha en kjempefin 17. mai feiring - kos deg masse!!

Goklemfra Hildegunn

Stubbetufsa sa...

Fine loppefunn!Og den kassen var lur, med små rom i, til å vise fram dine merkelapper, eller? Tags? Trodde jeg forstod norsk/engelsk, men tags er ikke inne!? Har ikke turt å spørre før, men pytt, jeg er snart 61, så da kan man...

Malin sa...

Nydelige kopper!
Å likte så godt bildet fra kveldsolen i vinduet!

vakkert.

Ha en deilig lørdag!
God klem Malin

Anonym sa...

Så mye fint du har fått tak i!
Og den "tags-kassen" er jo bare genial:_)
Ha en fortsatt fin helg,klem Hege.

Huset på toppen sa...

Hei for en fin laget du har laget til tags:)Koselig med rosa mønstrede kaffe kopper under kakelokket, her er en velkommen innom på en kopp skjønner jeg....
ha en fin 17 mai feiring!
Klem Linda

Lillan sa...

Du har en kjempe fin blogg! inspirerende bilder:)) ha en kjempe fin 17.Mai:) stor klem fra Lillan

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Herlige loppefunn!
Synes det var en smart ide med koppene klare i en kurv..bare å ta med ut når gjestene kommer..enkelt og elegant:)
Ha en fin 17.Mai!!

Janne i Fagerlia sa...

Du har vært riktig heldig med "loppehandelen". Så lurt det var å oppbevare dem på den måten. Alltid nye ideer hos deg ......

Gry sa...

Kjempefine kopper!
Gratulerer så masse med dagen Mona!
Stor 17.mai klem fra Gry : )