18. mai 2009

Himmel og hav..........

For et vær vi har om dagen............ ! Det var helt uutholdelig i solkroken vår idag,så jeg tok en tur i fjæra,for å ta noen fristende bilder.......så dere kan få se på den flotte utsikten vår :)


Hva skjuler seg,der fremme i horisonten......?


Her kunne jeg sittet lenge og bare nyte............høre på fuglelivet,og lukte på den salte havluften..........det er ren medisin for sjelen...........Finnes det noe vakrere enn å se himmel og hav,møtes......?
Alle de blå nyansene.......ispedd litt brunt tang.........


Nydelig.........


Skyer som speiler seg i havet.........Noen vakre greiner,som bare vil eksplodere med mange grønne blad,til ære for våren,årets desidert vakreste årstid :) For et vakkert sted vi bor på.........heldige er vi ! Dette været får meg til å minnes første gang jeg skulle hjem til Steigen,etter et og et halvt år i Asker.......jeg var så glad for å komme til nordlandsnatur,at jeg satt ute på hurtigbåten,helt fra Bodø til Steigen......og bare nøt......akkurat slikt vær var det,som idag.........og jada,det ble nok tørket en tåre eller ti...... :)
***********************
Likevel kommer jeg stadig i tanker om ting jeg savner .....som vi satte sånn pris på,da vi bodde i Asker. Og når Mor på Lierskogen sender bilder derfra,på dataen,sånn at vi får se disse stedene og opplevelsene,så sitter jeg her som en sippete unge........er det mulig å være sååååå utrolig dum..........yepp ! Når man ikke tåler å se et bilde fra Holmsbu,uten å tørke tårer,ja da kan man jo virkelig begynne å lure på om man er normal....! Det var fast 17 mai-tradisjon å være der,nemlig........kose seg sammen,så mange som mulig av rørleggerens familie..... veldig koselige minner ! Nærsnes,Drøbak,Vollen,Akershus festning,Aker Brygge,Holmenkollen,Konglungen.......ja det er utrolig mange vakre steder jeg savner.......og selvsagt all familie som bor der :) Håper virkelig det blir en tur dit i sommer.......selv om husets rørlegger idag gikk med på og jobbe hele Juli........pliktoppfyllende som han er :) Ikke helt sånn,vi hadde planlagt sommeren,men ,men.........det blir nok en tur,det er jeg sikker på :)
Så Mor og Far på Lierskogen,tusen takk for kjempekoselige bilder,som satte følelsene i sving.........og tankene og tårekanalene i høygir :) Tusen,tusen takk :)

5 kommentarer:

Lykkelita sa...

Vakkert! Så fine bilder, håper nå bare dette været vil vare lenge, men blåsten i dag tyder på at regnet er i annenmars.
Så lekkert gjenbruk av en pall - hjelpes, du er såå kreativ!
Ha en flott dag!

Stubbetufsa sa...

Kjære Mona! Jeg forstår. Det er sånn det er. Naturen er oss. Vi kjenner den og den kjenner oss.
Bildene dine fra fjæra er sånn at jeg faktisk hører havet i sakte sig, øynene henger seg nesten fast i horisont, fjell og skyer, og klumpen i halsen sier: Vi elsker det landet vi bor i, spesielt den plassen vi kommer fra...
Rørt klem til deg!

Torprosen sa...

Oj,Oj vad vackra bilder du tagit på din strand, lyckliga dig som har havet så nära.. men förstår om du längtar hem.. Stort grattis till segern av Eurovision Song contest.
Många kramar Torprosen

tinemor sa...

Så vakket!
Og nydelige bilder har du tatt å!
Drømmer meg helt bort jeg.
Stilig og flott trekassen din ble.
Også ut av en pall da...
Ikke værts altså. -du kan å trylle du å!!
;-)
Klem

Min stil sa...

Hei. så flotte bilder du har tatt, og for en vakker plass. Du har nok mange flotte minner derfra tenker jeg.
:) Susanne