30. mai 2009

Ønskelisten er klar.......
Ja,hva gjør man når resten av huset sover sin søteste søvn......? Man tar seg selvsagt en vindus-shopping-tur til Ikea :) Midt i natten....! Ute er det vått og svart....skulle tro man var i september,og ikke i mai.......huff for et grisevær ! Men jeg har jo heldigvis x-antall hobbyer,så man sitter da ikke med armene i kors.....men innimellom tagslagingen,blir det jo noen datapauser.....hihiiii :) Jeg får stadig mail fra dere koselige damer der ute,som lurer veldig på hvorfor jeg ikke kan ta imot bestillinger,når jeg likevel maler...og klipper/kutter.... skal svare på det i neste innlegg,så det blir et "fellessvar" til dere :) Kos dere videre,og ha ei finfin helg :) Klem fra meg til deg :)

2 kommentarer:

h.espe sa...

Ja, IKEA her litt av hvert åfriste med. Stupte en snartur innom der forrige fredag, og kom ikke tomhendt hjem derfra nei....

Tusen takk for kos tilbakemelding på risposen min. Sjabloner er jeg etterhvert blitt veldig glad i, og har fått en liten samling av både alfabeter og motiver. Bare fantasien (og tiden) som setter stopper for hva man kan bruke disse til....

Ønsker deg en supergod helg der i nord. Da jeg våknet i dag tidlig, sendte jeg likegodt litt SOL opp til dere, og håper forsendelsen er komme frem...;o)

Kos deg!

Klem fra Hildegunn

Fru Fryd sa...

Det var mye flott på ønskelisten din. Håper solen også har kommet til dere i Nord. Her vest følest det som om sommeren har kommet, enedlig!!