15. jun. 2009

En drøm på Jar........

Ja,da var en ny uke igang igjen......tiden går så fort !! Alt for fort......jeg er jo livredd for og ikke få med meg allt som skjer,for plutselig er det August.....og mørkt ! Her gjelder det å ta med seg allt,som årstiden byr på...NYT,sier jeg bare :) Men skulle nå gjerne hatt litt varme,da.......og litt sol.......og noen fregner på nesen !

Og hvem ville ikke eid denne eiendommen.....iallefall i sommerhalvåret ......

Litt for herskapelig for meg,egentlig.......men interessant å se likevel :)


Skulle være nok potensiale i denne hagen.....?Nydelig glassveranda........den skulle jeg gjerne hatt ! På et annet hus.......
Noe sier meg at dette krever cash........og mye vedlikehold !!! Nei,jeg takker meg til noe mindre,og lettstellt......... Men mange vakre detaljer å merke seg.....!


Litt for perfekt....for min smak....! Sånn er det bare..... er nok litt mere rufsete i stilen,jeg.....

Men her,derimot........åhhhhh,for et utgangspunkt !!! Dronning Ingrid i vinduene,grove møbler,og en lysekrone i taket.......ja takk :)

Og her hadde jeg så gladelig lagd både frokost,middag og kvelds......og gjerne litt nattmat.....når midnattsolen skinner,og man bare kan glemme og sove..... Et herlig rom,med nydelige,duse farver......lyst og innbydende ! Sammenlignet med vår lille uskyldige kjøkkenkrok,hadde jeg nok trengt GPS'n,når jeg skulle hentet melken i kjøleskapet......eller lage meg en kaffekopp....... vel,nå får man kansje prøve å sove litt,eller.....ja,jeg tror nok det :) Må jo være litt fornuftig iblandt......hihiii :) Klokken er jo tross allt snart kvart på 4.........men er man våken,så er man.... :)
************************
Kos deg,og ha en flott mandag !

3 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Hei, våken du også! Natta er til for drømmer, i søvne eller i våken tilstand! Jeg har ondt i halsen, drikker urtete av peppermynte og sitronmelisse, Egen avling, fra i fjor! Men det hjelper mot rastløse bein!
Vi får regn i morgen, så da skal jeg vaske lopper...

tinemor sa...

Ja, sommeren kommer og går fort.
Man må nyte hvert minutt.
Men her er kaldt og regn!
Jeg vil ha varme og sol, -som deg!
Nyt dagen
Klem

Christine Louise sa...

For et fantastisk flott hus. Her drømmer man seg virkelig bort :)

Ha en flott mandag.