15. jun. 2009

Litt penger til overs,sa du......?

Ja,har du ca 7-8 millioner, som du ikke helt vet hva du skal gjøre med,så er jo dette et alternativ........
Nydelig beliggenhet....på Hvaler ! Skulle være godt mulig og nyte sommerens gleder her,i fjæra.....?

Kunne blitt riktig så fint her,med litt arbeidslyst......og noen blomsterbed ! Eierne ser ikke ut til å ha vært nevneverdig opptatt av hage....


Og tenk og få egen krambod.......oioioiiiiiii,her skulle det vært morsomt og fyllt opp med varer,kansje som i Skulehuset til Marit ( Grip Dagen)..........sommerbutikk,julebutikk.......det hadde vært noe det !


Ser ut til å ha blitt godt bevart,i gammel stil........
Kansje et gammelt ektepar som har tatt den tunge avgjørelsen,å flytte fra det kjære hjemmet sitt......etter mange,mange år her...ja,nesten et helt liv. Jeg blir så nysgjerrig av sånne hus.......på historien rundt..... Er det ingen som vil arve det..? Kansje de ikke hadde noen etterkommere....? Hva skjer med alle tingene deres ? Får de med seg bare noen få ting,til et gamlehjem,og resten blir gitt bort.....? Eller i verste fall,kastet...? Blir fyllt med litt vemod,jeg....når jeg ser sånt......... Håper iallefall at det blir solgt til noen som setter pris på denne stilen,og ikke river det,for å sette opp noe nymotens greier......eller noe som de kan tjene seg rike på,hus eller leiligheter.....det ville være et hån mot de som har stellt her hele sin tid,med kjærlige hender......men det er nå min mening :)
Nå skal det tegnes,å males.......takk for at du stakk innom :)

6 kommentarer:

Brocante sa...

Hadde ikke hatt noen problemer med å plassere ekstra grunkene mine i dette nei. Utrolig sjarmerende men mange ganger over mitt budsjett dessverre. Gøy å se. Noen ganger kikker jeg innom Finn Eiendom bare for en titt. Det koster jo ikke noe....

Villa von Krogh sa...

Nydelig sted, og koselig gammelt. Ha en fin dag!

Jeanette Jess1 sa...

Fy F.... for ett sted,enn å hatt 7-8 mill for mye, da hadde jeg flyttet på flekken ;o)
Glad je ikke bor i nærheten og kan dra på visning,da hadde jeg sikkert blitt "syk" etterpå, ;o)

Fantastisk å se at det faktisk finnes slike perler i vårt minimalistiske shabby land,det er noen som virkelig har brukt ett liv på å skape ett hjem :o)

NYDELIG!!!

Unknown sa...

Nydelig sted med mye uberørt sjarme. Vi har et lite sommerhus utenfor Fredrikstad, det er like sjarmerende, men i en annen prisklasse. Det går helt fint å slappe av og hygge seg der også.
Morsomt å se slike steder.
'Klem...Ellen

Tina sa...

Ja takk! Men hvor er alle pengene...

Anonym sa...

Nå er det jo dessverre slik at selv om det finnes flere arvinger så er det jo ofte slik at de ikke har økonomi til å overta når prisene blir så høye. Først skal kanskje andre arvinger kjøpes ut, og når arveavgiften da kommer på toppen... Fryktelig synd at eiendommer som har vært i familier i flere generasjoner, må selges for at staten skal få sitt!