16. jun. 2009

Flytte til Sverige...?

Nei,det gjør vi nok ikke,men det skulle ikke mangle på hus å velge i.........! Og er det noe naboene våre over grensen kan,så er det glassverandaer......syns liksom ikke det har vært så utbredt her hos oss. Men kan hende jeg tar feil.......men nå legger jeg veldig merke til dem.......hva enn det kan komme av.... :)

Er ikke særlig glad i gult...... dette huset var nydelig,men likevel ser jeg det nå mest for meg,i hvitt.....

Mens uthuset skulle fått vært som det er,syns det var sjarmerende med de blå dørene. Og nydelige steintrapper.......ikke noe betong her......selv om jeg liker det også.

Men karamellen er jo denne,selvsagt ! Her skulle jeg boltret meg med alle mine gamle ting...... ! Skuvsenga,gyngestolene,ja vi har tre........,gamle hyller,gamle bord,kasser,skap......ja,når eskene en vakker dag skal tømmes,kommer det nok mye for en dag,som jeg har glemt at jeg har......! Når jeg er hjemme i Steigen,pleier jeg og ta meg en tur,for å åpne noen av disse,og kjenne på lukten(!) av det som ligger nedi.......ja,jeg er litt snodig,jeg vet det...... :) Tenk så mye ledig plass,det blir hos mamma og pappa,og hos onkel,den dagen jeg tar med meg allt.........da kan dem nok begynne å leie ut rom.......hihiii :)
***************************
Idag har jeg fått gjort noe som har hengt over meg,i laaang tid,så nå skal jeg legge meg med verdens beste samvittighet...og lese siste nummeret av Jeanne D'Arc Living ! Og imorgen skal det kreeres fyrstikkesker......utrolig hvor mye man rekker over,når det regner fra alle himmelretninger.....! Ha en flott tirsdag :)

4 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

mmmmm vakkert... hadde ikke hatt noe i mot å bodd i dette huset nei....
Sjaremerende uthus...

Nyt dagen O=)

Christine Louise sa...

Sååå vakkert :) Der kunne jeg bodd altså. Men synd det er LITT langt unna Bergen ;)

Klem

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Ja det er utrolig hva man får utrettet på slike regnværsdager...

Skulle jo helst vært sol og varmt, og ikke 2,5 grader som her i natt:(

Men nydelige bilder du viser,..herlig med slike glassverandaer,det hadde vært noe.Sittet der og lagt planer og drømt seg litt bort et øyeblikk...sukk

Ønsker deg en flott dag!

Magdalena sa...

skulle gjerme flyttet på flekken...
klem, magny**'