16. jun. 2009

Enda en perle av et hjem.....

Ja,jeg finner stadig noen nye fristelser........! Her ser det nesten ut som det er jeg som har bestemt farger og materialer....hvitt hus,mørk,dobbel ytterdør,- og rødt teglsteinstak ! Men vi må jo inn en tur,og se der.....
Mine farver,her også.....lyst og lett,i jordfarver........nydelig !

Er ikke så glad i fliser på kjøkken,selv om det er praktisk og slitesterkt. Syns det ser så kaldt ut,jeg.......liker best bred plank,hvitlasert,eller malt i lys grå.......som nok ikke er riktig så praktisk....... !
Helblanke,hvite dører er et must.....lette og holde rene,og så reflekteres lyset så godt !
Må være koselig å våkne opp her,og ligge og se ut av vinduet......det kan ikke vi....! Trekker jeg fra gardinene på soverommet,ser alle som kjører forbi,rett inn på senga...... ! Like morsomt ,hver gang rørleggeren legger seg trøtt som en dupp,med lyset (gjerne taklyset,for sikkerhets skyld) på,- og gardinene ifra........!!!!! Da kan nemlig naboene over gata,sitte i sofaen å se ned på han......hihiiiii :) Snakk om underholdning........:)

Nydelig uteplass,bortsett fra den fæle garagen,i betong,- i funkisstil....hmmmm...ikke lekkert til dette vakre huset ! Her måtte jeg nok ha funnet på noe........syns det skjærte seg fullstendig !
Men denne,derimot,den passet meg som fot i hose........perfekt for hobbyer !

Og se den lekre ytterdøra.....! Med glassfelt,over......mmmmm,snadder for mine nostalgi-øyne....

Men prisen,derimot.........nei,den gidder jeg ikke og nevne engang.........for drømmer er jo gratis :) Godt og se på godværsbilder,også............for nå hagler det ute,og er 4 grader.......... !!! Har akkurat kost meg med Grønn Glede på nrk,men nå blir det mere klipping......måtte bare ha en liten pause,for plutselig kjenner man skuldrene i samme høyde som ørene.....og der skal de jo ikke være ! Kos deg videre.......i solen??

4 kommentarer:

Hulda sa...

Her var det mange flotte, gammeldagse hus. Dere vurderer ikke å kjøpe da?

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

En nydelig plass:)men jeg likte heller ikke den garasjen.
Den lille stua var bare sååå flott!!
Fin dag til deg!!

Christine Louise sa...

Så fantastisk hus :-) Her kunne man virkelig kost seg ja. Nydelig ytterdør :-)

Klem fra meg..

Tina sa...

Flott hus og sikkert ufyselig pris, men lekkert var det i alle fall. Ja drømmer må man ha!!!