17. jun. 2009

Sol,og noen kjøkkendetaljer....... : )

Ja,tenk nå skinner solen......og det har den jammen ikke gjort på leeeenge ! Blir så herlig et lys,når de gråe skyene forsvinner......så jeg gikk amok med kameraet,i kjøkkenkroken. Har tørket støv,og vasket idag,men det syns vel desverre ikke på bildene.......heheeee :) Synd det der,det syns liksom bare ,når det IKKE blir gjort....
På lørdag tok vi oss en tur til nabobyen,og der måtte jeg stifte bekjentskap med to nydelige,for meg,nye butikker..... Residens og Fru Dahl !! Jeg kjøpte denne glassklokken på Residens,og den har jeg ønsket meg lenge ! Ettersom torpedo-virksomheten min endelig ser ut til å gå mot slutten,feiret jeg med litt shopping....hihiiii :) Handlet mer,men det kommer en annen dag.....

Noen ganger syns jeg at jeg har det så rotete i kjøkkenhylla,at jeg rensker bort noe,sånn også idag ! Noe blir tatt bort,men det er jammen ikke lett å velge hva som skal vekk.....så ofte så ender det med at jeg tar det frem igjen.....fordi jeg rett og slett bare må ha det fremme !


Men godt er det likevel,å renske bort litt,innimellom......! Liker å ha få ting fremme ,egentlig........men det nytter jo ikke,når man har så liten plass.......! Plutselig ser man hvor mange (u)nyttige ting man omgir seg med........men det er langt frem,før jeg havner i kategorien minimalist.......rettere sagt,så havner jeg nok aldri der !

Flere som har vært innom meg i det siste,kommenterer disse formene fra loppisen.....og lurer på hva de er til. Er ikke sikker,jeg heller....men lurer på om det er dessertformer ? Uansett syns jeg de er så søte,så hva de skal brukes til,er igrunnen ikke så veldig viktig :)


Her har jeg hengt en oval tags,på oliventreet......så kansje litt snodig ut...?! Men det skal jo passe til de som bor her,så da så.....!!! Nå skal det lages flere tags...så kos deg videre,og ha en finfin kveld :) Klem / Mona.

8 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

det er lurt, trur eg, å rydde vekk ting iblandt..då vert dei som nye når ein tar dei fram att, og ein får sortert litt i hovudet...kanskje :)

eg har hengt eit hjarte på mitt oliventre. syns ikkje verken mitt eller ditt ser snålt ut :)

fine ting du har kjøpt deg. kjekt finne nye butikkar :)

eg var på Jessheim i helga og der gjekk eg amok i to interilr butikkar :)
den eine var eg inn i to gonger på samme dag, og andre gangen sa ho i butikken: du kjem igjen ja... :)
hehe :)

Klem M :)

Maria ( Idekroken ) sa...

Så fine bilder fra kjøkkenet :) Ja ikke lett det der, å ta bort noe. Men synes også de koseligste hjemmene er der man har litt ting fremme. Ting man er glad i, og som setter sitt preg på det hele!
Synes du er kjempeflink til å gjøre det pent rundt deg ;)
Klem Maria fra Idekroken

Mitt hvite hus sa...

Så koselige bilder fra hjemme ditt...skjønne detaljer...

Ja ikke dumt å rydde bort enkelte ting inni mellom..

Nyt kvelden .
Klem Kerstin

Gry sa...

Jeg er ofte innom Fru Dahl, det blir litt klatring ja... masse fint!
Jeg er nok maksimalist, men rydder bort litt av og til...
Ha en fin kveld med deilig sol!
Klem Gry : )

Anonym sa...

Hei Mona!
Det var lurt-rydde bort noen ting av og til-plass til å kjøpe nye, he he!
Så fint du har gjort det!
Ha en kjempefin helg, klem Hege.

tinemor sa...

Det er så sandt, så sandt.
Kun når vi IKKE gjør husarbeid at det syns...
;-)
Kose bilder.
Jeger svak for slike osteklokker jeg å-
Så ut som det var noe godt innni der.
Kos deg
Klem

Gro sa...

Så fine små stilleben... klem

Tee of Vinnord Cottage sa...

Jeg lider av samme greie... liten plass, og altfor mange fine ting å vise frem... sukk... Sjenken min i stua er nok det beste eksempelt... der blir det satt frem mye rart :) Mye rart som jeg liker!!! Ha en fin fin sommer helg!

hilsen meg!