16. juni 2009

Enda en perle av et hjem.....

Ja,jeg finner stadig noen nye fristelser........! Her ser det nesten ut som det er jeg som har bestemt farger og materialer....hvitt hus,mørk,dobbel ytterdør,- og rødt teglsteinstak ! Men vi må jo inn en tur,og se der.....
Mine farver,her også.....lyst og lett,i jordfarver........nydelig !

Er ikke så glad i fliser på kjøkken,selv om det er praktisk og slitesterkt. Syns det ser så kaldt ut,jeg.......liker best bred plank,hvitlasert,eller malt i lys grå.......som nok ikke er riktig så praktisk....... !
Helblanke,hvite dører er et must.....lette og holde rene,og så reflekteres lyset så godt !
Må være koselig å våkne opp her,og ligge og se ut av vinduet......det kan ikke vi....! Trekker jeg fra gardinene på soverommet,ser alle som kjører forbi,rett inn på senga...... ! Like morsomt ,hver gang rørleggeren legger seg trøtt som en dupp,med lyset (gjerne taklyset,for sikkerhets skyld) på,- og gardinene ifra........!!!!! Da kan nemlig naboene over gata,sitte i sofaen å se ned på han......hihiiiii :) Snakk om underholdning........:)

Nydelig uteplass,bortsett fra den fæle garagen,i betong,- i funkisstil....hmmmm...ikke lekkert til dette vakre huset ! Her måtte jeg nok ha funnet på noe........syns det skjærte seg fullstendig !
Men denne,derimot,den passet meg som fot i hose........perfekt for hobbyer !

Og se den lekre ytterdøra.....! Med glassfelt,over......mmmmm,snadder for mine nostalgi-øyne....

Men prisen,derimot.........nei,den gidder jeg ikke og nevne engang.........for drømmer er jo gratis :) Godt og se på godværsbilder,også............for nå hagler det ute,og er 4 grader.......... !!! Har akkurat kost meg med Grønn Glede på nrk,men nå blir det mere klipping......måtte bare ha en liten pause,for plutselig kjenner man skuldrene i samme høyde som ørene.....og der skal de jo ikke være ! Kos deg videre.......i solen??

4 kommentarer:

Hulda sa...

Her var det mange flotte, gammeldagse hus. Dere vurderer ikke å kjøpe da?

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

En nydelig plass:)men jeg likte heller ikke den garasjen.
Den lille stua var bare sååå flott!!
Fin dag til deg!!

Christine Louise sa...

Så fantastisk hus :-) Her kunne man virkelig kost seg ja. Nydelig ytterdør :-)

Klem fra meg..

Tina sa...

Flott hus og sikkert ufyselig pris, men lekkert var det i alle fall. Ja drømmer må man ha!!!