2. jun. 2009

Å gå iland på Kjerringøy.......

-Bør du absolutt gjøre,om du har sjangsen !
Prestegården er nydelig.....både fjøset..

- og huset.

Handelsstedet må også besøkes......helst med omvisning :) Da får man innblikk i livet som engang utspant seg her......imellom bakstehus og krambod,hovedhus og naust.....

En liten biltur (eller sykkeltur),må du også ha med,for det er mange fine hus å beundre,om du har interesse for slikt........sånn som jeg :) Følte at jeg ropte stooooop,stoooooop,omtrent hele turen,jeg......måtte jo ut å ta litt bilder......!

En sjarmerende gammel låve......nydelig med masse gule sommerblomster,rødt fjøs,gammelt gjerde og nyutsprunget bjørkeskog :)


Noen ligger litt langt fra veien,men jeg turte ikke å gå nærmere.......så bildene fikk bli som de ble :)

Se så fint,med gammel grusvei,og mengder av ville blomster.....og i enden, - et gammelt nordlandshus...........drømmen for meg :)
***********************
Tusen takk for alle gode ord,dere har lagt igjen,på sutre-innlegget..... :) Ser at det er mange av dere, som opplever det samme.....godt å se at det bare ikke skjer med meg,men trist at det skal være sånn,uansett........ Ikke uventet,så har ingen av mine "gode kunder" kommentert innlegget......hahahhhhaaaaaa,tenker det var noen som kjente at dem fikk en ripe i den ellers så strøkne lakken,av å lese om seg selv ........fy,så stygg jeg var nå......:) Idag har jeg brukt all min tid på å ordne opp i sånne uærlige folk,sendt ut purringer,og tatt imot lite hyggelige meldinger,men gjett om jeg bryr meg !! Når trollkjærringa i meg kommer frem,da henter jeg uante krefter........fordi jeg vet at jeg har RETT !! Det beviser jo kommentarene dere var så snille og legge igjen,til meg :) Så nok en gang,TUSEN TAKK til dere :) Nå skal jeg lage litt mat,og til kveldskosen blir det vafler med jordbærsyltetøy.......namnam........livet har jammen sine fordeler,tross allt ........... :)

11 kommentarer:

Hulda sa...

Så vakkert.. Jeg har vært på Kjerringøy, sommeren for 2 år siden var vi der en tur. Flott historie ved handelsstedet der. Virkelig maleriske omgivelser. Ja, et gammelt, hvitt nordlandshus skulle jeg også gjerne ha hatt..

Unknown sa...

Flink jente, det! Å gjøre noe konstruktivt ut av det triste/leie - det er super medisin! Skal se kundene "får tenkt seg litt om nå" - de vil jo ikke ha striper i lakken sin...;-)

Utrolig vakre bilder du har lagt ut...ja, det er helt klart vakkert i nord også! Ha en fin kveld, og kos deg med vafler! Klem

Nunne sa...

Gode tid, så mange fine bilder... Det med fjøset var TOPP og det med den mosegrodde veien var også flott.... DU har sans for flotte motiv, Mona, det har jeg sagt før!
Ny klem!

Anonym sa...

Det var bare så idylliske og koselige bilder. Skjønner godt at du ropte stopp hele tiden. Til og med min 16 årige datter sier - her er bilder til bloggen din mamma ;) ti-hi. Ha en riktig fin uke og snart er det helg igjen. Klem fra Britt Eva.

Rumour has it sa...

Those wooden houses are all very charming and inviting! They give a certain holiday-feeling... :D
Many greetings, Marjolijn

Anonym sa...

Rene idyllen, helt nydelig:-)
Du er flink å velge motiv/ fokus i bildene dine!
Stå på med det du vet- ikke gi deg( DU HAR RETT!), slike mennesker har du IKKE bruk for.
Ha en stråålende kveld, klem Hege.

Stubbetufsa sa...

Nydelige bilder fra Kjerringøy! Angående innlegget foran, jeg er helt enig med de som mente at du må ta betaling på forskudd! Pluss porto! Det skulle bare mangle! JAHH!

Turid sa...

Sååå nyyyydeliii- reine sommerdrømmen dette her!

Ulltråen`s Kaosheim sa...

Å gå iland på Kjerringøy er nydelig hele året.
Bor her ute og kom over bloggen din med de flotte bildene herfra.
Ser ut som du fikk sett øya fra den aller beste siden.

God sommer videre

Gry sa...

Kjerringøy er bare vakker!
Jeg prøver å kome meg dit hver sommer.
Kos deg med vaflene!
klem Gry : )

FO - 2 sa...

Idyllisk! :)
Flott sted og flotte bilder.