12. jun. 2009

Gardinene utenfor vinduene......???


Ja,det så jo veldig koselig ut da........med gardinene på utsiden,men tror det hadde funket rimelig dårlig her..........så jeg kommer nok til å fortsette å ha dem på innsiden ! Likte så godt fargene i dette rommet,og lampene passet utmerket til disse møblene.......et vakkert rom ! Og så en viktig ting til,nemlig store vinduer,som går helt ned til gulvet.......da kommer det inn masse flott lys.....og det vil man jo ha :)

Lurer på hvor mange bilder jeg har lagret,bare av skap........? De kan ikke telles på en hånd,for å si det sånn......! Gamle,slitte,sjarmerende,skakke og skjeve.....men hva gjør vel det.....allt kommer jo under betegnelsen "patina",og da er det helt greit :) Eneste gangen jeg misliker en viss patina,er når jeg ser meg i speilet.........! Da er det ikke fullt så sjarmerende,liksom.......


Her snakker vi størrelse,på overbygd uteplass.......er jo større enn stua vår...! Men praktisk er det nok,med tak over en så stor plass,når man har bord og to sofaer å slenge seg ned i......etter all grillmaten :) Noe sier meg at rørleggeren hadde takket ja,til denne......!


Herlig stemning.....? Sukk.........minner meg litt for mye om sydens sol og varme....! Og der er det 12 år ,siden vi var sist........skulle ikke vært lov,vettu ! Jeg er nok ikke den som ligger på stranda,men på markeder,derimot......suger till meg allt,fra krydder til interiørdubbeditter......

Her kunne man vel også kost seg,med litt god mat.......?

Og her kunne man lagd den.......?
************************************
Idag har jeg vært en svipptur innom fretex,noe som førte til at jeg sikkert ikke får sove inatt...! Men som vanlig,så gikk rørleggeren,og sa "jeg venter i bilen".....det er en taktikk han har lagt seg til....kan du skjønne det ???? Mannfolk altså..........!!! Var også innom Røde Kors,og der fant jeg litt,en stor hvit duk,og et krus fra House Doctor..........mye rart folk gir fra seg !!! Men bra for meg....... :) Kos deg,og ha en god natt........her skinner sola i fjellene,så det spørs når jeg klarer å lukke øynene.....Ohhh,du herlige midnattsol....... :)

4 kommentarer:

Fru Fryd sa...

Heldig du som har midtnattsol. Den er så utrolig vakker... sukk...

Flotte bilder du deler med oss, og utrolig morsom det med gardiner på utsiden av huset.

Ha en flott helg, og kos deg med solen

Jeanette Jess1 sa...

Tror nok gardinene får henge på innsiden av vinduene her også...

Utrolig mange flotte bilder du finner,jeg finner aldri non,men renger jo heller ikke det når jeg kan gå inn hit å kikke ;o)

Midnattsol...det har jeg vel tilgode å se,kanskje vi skal bevege oss lengre nord en sommer og få det med oss. BØR jo det når vi bor i dette landet som er så heldige å ha fått denne vakre sola over deler av landet vårt hele sommeren,men inntil videre får vi sitte oppe så lenge at vi både ser at den går ned og kommer opp igjen etter en stund. ;o)

Du må nyte midnattsola og ha en fabelaktig helg!!!

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Måtte le litt for meg selv da jeg så gardinene på utsiden av vinduet..ikke langt unna det jeg har gjort på verandaen..ja de henger ikke rett forran vinduet da,men mer i hjørnet:)
Vel, uannsett herlige bilder du viser!
Ønsker deg ei flott helg,kos deg med midnattsol:)

Tina sa...

Flotte bilder du legger ut! Disse var jo bare å drømme seg bort i! Gardiner på utsida var fint da, men her hvor jeg bor hadde det blitt en katastrofe hehe! Fine duse farger som går ton i ton det er bare lekkert du! Ha ei fin fin helg, klæm Tina