10. jun. 2009

Ikke nordlandsnatur,akkurat......

Heisann igjen :) Vil bare dele noen herlige bilder med dere,en sen kveldsstund :) Ramlet over disse ikveld,+ mange fler,men får ta noen en annen dag...... jeg sluker allt av hageideer for tiden,selv om vi ikke har hage.....! Er svak for planter som slynger seg oppetter vegger...og skaper et nydelig,sjarmerende miljø.......og skodder for vinduer,- og dører,liker jeg også.
Føler jeg er litt på villspor,når det gjelder stil.....en del av meg liker søte,romantiske interiører,mens en annen del,liker det røffe........og sånn er det på uteplassen også ! Klarer liksom ikke å bare holde meg til en av delene....

Her kunne jeg trivdes,lenge.........i sene nattetimer,med midnattsol......eller på varme,mørke høstkveder....et herlig miljø......likte spesiellt disse lampene....


At jeg er en stor steinsamler vet dere jo......men et hus av stein,er vel ikke særlig realistisk og tro at man havner i....? Men jeg liker slike miljøer veldig godt,og drømmer meg laaaangt vekk,på bilder som dette. Ser for meg mange tente lykter her,masse god mat,- og familie og venner.........


Grønne fasader av vekster,i sol........det er vakkert,det ! Og nydelig farge på denne døra.....


Basseng inngår ikke i mine drømmer,ikke at jeg ikke liker det,men vi har jo ramsalt sjøvann på alle kanter,så det får klare seg,på tross av en manglende badetemperatur.......! Men jeg tenker enda på Karna's solsenger fra ifjor........de var bare helt topp,og sånne skulle jeg gjerne hatt,nede på en brygge......eller et sjøhus !

Men noe jeg helt sikkert skal ha (lage meg),er en himmelseng av røffe materialer,gjerne fra fjæra ! Oppi den skal det ligge madrass,tepper og puter......for en liten middagslur !! Og ved siden av skal det plantes både caprifol og klematis.....som skal slynge seg oppetter senga........ja,jeg drømmer og planlegger som om jeg skal bli 200 år gammmel,jeg vet.........men det er jo viktig å tenke positive tanker,og ha et mål.....
Sjangsen for og få en eiendom som går helt ned til havet,er kanskje ikke så stor,men jeg håper på å være like heldig som husfruen Hulda.... :) Tenk og kunne sitte å bryggekanten,en sen,varm sommerkveld,med en stor kurv reker,loff og majones.......ja,og så en pepsi max.......hihiiiii :) Sa du hvitvin........jaja,jeg får ta en munnfull da,for skams skyld :) Håper du likte noen av bildene .......uansett får du kose deg,og ha ei god natt,klem fra meg :)

9 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Ja, Mona, vi kan drømme! Men drømmer kan bli sanne, bare bestem deg for hvilken del av drømmen du vil virkeliggjøre! Og gjør det!

Hulda sa...

Koselig at du nevnte meg i innlegget ditt her da. :) Ja, håper det blir noen fine sommerdager, der vi kan sitte på bryggekanten. Må nok bestille blikkstille hav da. ;) Fine stemningsbilder du viser.

Mitt hvite hus sa...

Så nydelige bilder...Ja vi har lov å drømme.. hos meg er det langt til bryggekanten....

Nyt dagen Klem kerstin

Magdalena sa...

ja ...sukk...så herlige bilder...her vil vi bo, vet du!!!

klem og skjøøøøønnn dag!!
magny***

Frøken Lykkelig sa...

Helt herlige bilder!!! Ja jeg kunne gjerne hatt alt sammen !!! Og den sengen var jo bare en drøm i seg selv!
Nydelige inspirerende bilder! Takk takk og ha en herlig dag!!!

Brocante sa...

Her var det mye fint. Man kan da godt kombinere det søte og romantiske med det røffe. Det blir flott det!

Jeanette Jess1 sa...

Det hadde vært deilig med sånn klima her du....men har vi bosatt oss her i nord får vi vel nøye oss med å drømme oss bort.

Fantastiske bilder ;o)

Unknown sa...

Ja, her hadde ikke vært dumt å kunne sittet og skrevet... tror ikke det hadde manglet på inspirasjon i hvert fall!
Tusen takk for kommentaren din... det er en grusomt trist sjebne jeg skrev om, og tro meg sannheten er ennå mye verre - kunne nok skrevet en bok om hennes liv (eller mangel på liv) Bor alene i barndomshjemmet nå - og skjønner ikke at hun er i stand til noen ting - etter så lang undertrykkelse. Vi MÅ bare bry oss, vi mennesker. Det er faktisk bra at vi bryr oss en gang for mye, enn en gang for lite...det har vi jo fått bevis på media flere ganger... Takk for at du formidler dine tanker til meg. Ha en flott ettermiddag!

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Herlige bilder!
Flott både det romantiske og det røffe, går jo an å være litt Ole Brumm..Ja takk begge deler:)
Ha en fin kveld!