8. jun. 2009

Nytt opplag.....i sene nattetimer...

To innlegg på samme dag.......jaja,det får gå ... ! Etter mye frustrasjon,og kaos oppi øvre etage,prøvde jeg og komme i kreativt modus igjen....! Folk lyver meg opp i ansiktet,fremdeles......og håper nok jeg skal gi f.... i pengene mine.......men sånn blir det nok ikke ! Og tusen takk ,til dere som har sendt meg gode råd,basert på egne erfaringer :) Hjertelig takk :) - Jeg prøver selvsagt å legge tankene vekk,men det er jammen ikke lett......men nå er dere sikkert drittlei av å høre meg syte.. !

Har prøvd meg på gråe toner denne gang,om det selger får jo tiden vise. Papiret er håndlagd,og tykkt,noe jeg liker veldig godt. Tar lang tid å lage disse,jeg sverter både med sort og brunt,og ingenting kan jo kuttes med kutteren,så her blir det mye klippetid......men de ble akkurat som jeg ville ha dem :) Så da så.....jeg har jo god tid,sove skal jeg gjøre når jeg blir gammel....hihiiihiiii :)

Printet ut dette verset også,limte det på to lag kartong,og satte i et snøre,mere er det ikke som skal til ! Jeg liker denne teksten så godt.....


Skulle lage et stilleben,og sette det i......men det er allerede forandret......heheee.....mørkt ble det også,så bildet ble allt annet enn vellykket.Noen enkle varianter ble det også........har gått bort fra mange motiver,konsentrerer meg om noen få,så forandrer jeg heller på selve tagsen.

Dette er nok det motivet jeg liker best.....og ikke liker jeg for mye stasj på dem heller, så det enkle er ofte det beste ! Ikke så spennende kansje,men ,men.....
********************************
Ha en god natt,da....og sov godt :) - og drøm søtt,selvfølgelig :)

7 kommentarer:

Magdalena sa...

så nyyydelige kort...
herlige motiv!!
så inspirerende her hos deg!!en handy dame, du!

klem og fin uke ønskes-...

Unknown sa...

Utrolig nydelige kort! Skjønner at du er frust... og det er ikke jo ikke sånn det skal være...
Klem fra meg

tinemor sa...

Så utrolig flotte kort!!!
Skjønner at dette tar tid, men det er jo så vakkre kort!!!!
Flink du ja!
Natta-klem

Mitt hvite hus sa...

Så fine kort...virkelig sjarmerende og vakre...
Du er så flink å lage ting....

Ønsker deg en god uke =)
Klem kerstin

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Du lager så masse nydelig!
Herlige motiver:)
Så koselig det fuglekortet...
Klem!

Nikoline sa...

Kjempelekkert det du har laga,igjen...! Men ser at der ligg jobb bak,ja.
Synes det var trasig å lesa tidlegare innlegg om dårlige kundar som ikkje gjer opp for seg og som i tillegg er både frekke og stygge!!Ikkje rart du blir frustrert...
Heldigvis (og bank i bordet) har eg sluppe unna slikt,sjølv om eg har malt for salg i 20 år og sender rundt heile landet.Eg sender aldri i oppkrav,men pengane har alltid komme inn uansett og aldri har eg fått ein negativ mail heller.Eg har nok vore heldig forstår eg,men kan vel rekna med at eg står med "skjegget i postkassa" ein dag eg også ser det ut for.Det må jo ta heile motivasjonen frå ein med slike episodar! Du får berre stå på og ikkje gje opp,slike folk burde ikkje sleppa unna! Og så frekke folk er då!Eg hadde vore så flau om eg var ein av dei at eg hadde ikkje våga å visa meg i nærheita av deg!
Huff... hissar meg opp på dine vegne her eg sit,kjenner eg...!
Ha ei flott veke og stå på!!!

Anonym sa...

Heia du! For noen nydelige tags og et vakkert vers du hadde laget. Falt pladask for den bekymrede fuglemammaen! Siden du ikke tar imot bestilling (bor i nærheten, så pengene kunne du fått på forhånd!), kan du fortelle hvor du skal ha salgsstand?

Hilsen fra ei som sitter og nyter en vakker Saltstraumkveld!