8. jun. 2009

Ommøblering for n'te gang........

Heisann :) Ja,igår lagde jeg meg litt jobb,igjen......er ikke spesiellt dyktig på og bare sitte i ro i en stol,og nyte solen......så da finner man jo gjerne på litt ! Må liksom skje noe.....og siden alle de nærmeste naboene var forduftet,kunne jeg riktig boltre meg i flytting av ting og tang.......så slapp dem og få underholdning av meg,atter en gang...! Det er jo tross allt ikke bare tredje eller fjerde gangen iår,at allt finner en ny plass,på denne verandaen...og det er ikke dermed sagt at jeg er ferdig,- og fornøyd......!

Kulesteinene mine ,som har vært med på flyttelasset fra Steigen til Asker,og tilbake igjen,har blitt lagt utover......rundt zinkstampen,og urnene.

Og noen oppi stampen med lavendel...... Hadde tenkt meg noen små,hvite henglobelia,i de små zinkpottene som henger over stampen med vann,men foreløbig er det bare stemor i dem. Må nok ha meg en tur til nabobyen Fauske......der er det beste gartneriet,nemlig....og det heter Skogholt. De selger nemlig så mye annet stasj.......som man plutselig har bruk for,når man ser det.... :)


Ser du godt etter,så ser du at det står Jul,på den gamle kassen.....så her må jeg nok også plassere en hengeplante ! Jeg er glad i jul altså,men det passer vel ikke helt på en sommerpyntet varanda....står tross allt "Glædelig Jul"....Hortensiaen fikk også ny plass...det ene fører med seg det andre......eneste som får stå i ro,er sitteplassene.

Benken er så tung,så den flytter man ikke så mye på,og her den står nå,er det ikke sol før på ettermiddagen,så det er her jeg koser meg på kveldene,helt til solen går ned,ti på elleve ! Akkurat nå ligger pus der,inntullet i det rosa pleddet....hun er helt rå på og komme seg innunder matter,tepper,pledd.......men nå skal hun få servert sei,bare hun hører jeg tar av lokket på kasserollen,så kommer hun og smyger seg rundt beina mine.....
*****************
Ha en fortsatt fin dag,nå skal jeg ut i solen :)

9 kommentarer:

MumsiMumsan sa...

:):) blir så gla` når jeg hører det er flere makan til meg, som flytter om,har det sånn noen dager og flytter tilbake for det ble ikke sånn som jeg hadde sett det for meg inni hodet mitt. Også er det på`n igjen ett annet sted. :)
Alltid spennende å titte inn hos deg :) Ha en flott dag.
Mumseklem fra meg :)

Hulda sa...

Så koselig du har det på terrassen, har virkelig sansen for det gamle bordet du har der. Nydelig. :) Her har nok naboene også masse underholdning, slik som jeg alltid holder på, he he..

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Så vakkert du har gjort det!
Ommøblering er gøy, kjekt med forandringer:) ting har en tendens til å flytte på seg her også..hihi..naboene får tro hva de vil!
Ble så fint med de steinene rundt..
Ha en fin mandagskveld!!

Anonym sa...

Så utrolig fint du har det på verandaen! Veldig gjennomført og nydelige små stilleben:-)
Spennende å se hva du finner på neste gang, klem Hege.

Mor Ingjerd sa...

Du har så fantastiske små deltaljer som gjør hele susen. Skulle så gjerne ha sittet der ute med kaffe koppen min. Kjente ,kjære bilder også fra Saltstrømmen. Godt at goværet viser seg en gang i mellom. Tenker på dere og er glad i dere

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så utrolig flott du har det på berandaen din !! NYDELIG :)

Malin sa...

utrolig fint det ble!
jeg å omøblerer stadig vekk.. moro det!

Kos deg på den deilige verandaen din!
I morgen skal jammen jeg ordne litt på min å:)

Ha en en deilig uke:)
Klemmer Malin

Lisemoren sa...

Her kunne jeg kost meg, ja, for her var det fint gitt. Jeg likte så godt steinene og sinkbaljen. Jeg bruker mye spann og bøtter i sink på min egen terasse :)

Hilsen Lisemoren

tinemor sa...

Så koselig du har gjordt det!!!
Lekkert med rullesteinene utover.
Kos deg
Klem