4. jun. 2009

Sommartorpet........


Heisann :) Endelig kom solen på besøk til oss i nord.......men den kom alene.......varmen ble visst ikke med denne gangen. Joda,om jeg setter meg inni en lun krok,så går det bra.......men denne kalde vinden fra havet,kunne jeg lett klart meg uten :) Bosetter man seg nedi fjæra,så får man vel tåle det som følger med......

Jeg er ikke av dem som ser mye på tv......nesten aldri,faktisk.....utenom nyheter,da. Har kansje sett ti hele filmer,i hele mitt liv......kjeder vettet av meg,om det ikke er spesiellt spennenede,og fengende,absolutt hele tiden.......da går jeg som regel til arbeidsplassen (spisestuen),og kreerer et eller annet. Men da dette sommertorpet dukket opp,på NRK,måtte jeg sette meg godt til rette,og følge med.......


Maken til prosjekt.........tenkt å ha den sjangsen.....og utfordringen ! Syns det var så utrolig fint der,så jeg måtte inn på nettet,og se mer,da det var ferdig..... Røff stil på selve huset,og inni er det en salig blanding av møbler ...akkurat som jeg liker :)Hvem kunne ikke trivdes her......? Familie og gode venner,samlet rundt dette herlige bordet.......jo,det kunne man jammen tenkt seg....!


Litt original benk ? Jeg tenkte "reinsdyr" ,med en gang jeg så den.... ! Men tøff var den....mot det hvite murhuset,med svarte vinduskarmer........og selvsagt teglstein på taket.......sukk hjerte,men brist ikke.......hihiiii :)


Så ikke så værst ut,å ta seg en sommerfest her......og det sier jeg,som bare skåler i pepsi max..........! Jeg hadde nok satt mere pris på maten,er jeg redd......blir visst aldri voksen.....klarer nemlig ikke å drikke et glass vin,engang......heheeee :) Når man må bli 39 for å drikke kaffe,så kan dere jo selv tenke dere..........


Denne syns jeg var superlur........(nytt ord)...hahaaa........,sette sammen tre stoler,og vips,en benk.....! Farven var nok ikke helt meg,men likte ideen så godt ! Kansje du også fikk litt inspirasjon...... :) Kos deg uansett,og takk for at du kom innom :) Klem fra meg :) Se på NRK 1 ,imorgen (fredag),kl 17.25 !!!Programmet sendes visstnok både på tirsdager,onsdager og fredager,til samme tid :)

11 kommentarer:

Torunn sa...

Jøsses,,,er dette et fast program eller? I tilfelle må jeg følge med! Jeg er som deg; ser sjelden film og tv. Vi har tv på soverommet og de gangen jeg begynner å se, sovner jeg bare :-)

Hyggelig blogg du har!

Torunn

Tina sa...

Her var det masse inspirasjon, røft og tøft var dette, ja her kunne vel jeg også likt meg. Enig med du, blir ikke mye av å sitte på rompa å se på TV, men blogging må til å fjæsboka da! :)

Magdalena sa...

-herlighet... har dette vært vist på NRK??
er som deg ser kun noen nyheter iblant på tv, har ikke roen...!

du, blir med deg til dette herlige stedet heller...
klemmer***

Anonym sa...

Så råfine bilder. Sommartorpet er vel på svensk tv det. Det må jeg få med meg. Ellers er det fint at sola er kommet til deg også får en håpe at varmen kommer etter. Her er det blitt kjøling selv om sola er her. Akkurat nå regner det litt. Ha en fin helg i nord.

Hilsen fra landet sa...

Utrolig! Kjempebra tips. Om alt er pent kan jeg ikke akkurat si om jeg synes... jfr reinsdyrbenken, men kreativt er det iallefall! :-)

Anonym sa...

he-he. Jeg leser litt fort skjønner jeg. Nå har jeg lett på sv tv4 uten å finne noe torp. Nå må jeg finne ut når dette sendes på nrk. hei sveis ;)

Jeanette Jess1 sa...

FOR ett sted!!!
Skulle nok ha teklet å hatt dette som feriebolig,ja....

Kjempeflott ;o)

My little footprints sa...

Hei Mona!!
Hvordan står det til i Nord? ;)
Jeg har sett på dette programmet jeg også, sluker alt av program som har med oppussing og hageliv å gjøre ;) Synes trappene de laga utvendig var kjempefine, fikk et tips selv der ja!
Ønsker deg en knallfin helg!
Klemmer fra Beth

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Flere som ikke ser så mye tv forstår jeg:) Men dette må jeg nesten få med!
Ønsker deg ei herlig helg!!

vosgesparis sa...

What an awesome table !! I love it
Have a nice weekend

Fru Fryd sa...

Jeg så dette programmet også, og var helt overveldet. Kjempe gøy og mye flott!!

Kjekt å høre at solen har kommet til dere i nord