7. jun. 2009

Litt veranda-miljø..........

Litt sol har vi enda,men varmen.......hvor er den ???? Alle plantene sturer,etter allt regnet vi har hatt.......så det er ikke så mye blomstring å skryte av,nei......! Hortensiaen har berget seg bra,men det er vel fordi den står i ly,inne på verandaen.....
Og endelig har tulipanene sprunget ut......

Nydelig farve,syns jeg.......


Ny rekvedhylle har blitt snekret,men den er ikke ferdig stylet enda.......hihiiii :) Jeg mangler nemlig en blomst eller fem........ :)Lilla tulipaner er nytt hos meg....er ikke så glad i lilla,egentlig...men jeg ser jo at de ble veldig fine mot det svarte halvferdige plantebordet.......?! Jeg mangler enda bordplaten i zink,derfor har jeg bare plassert mitt siste snekkerprosjekt på toppen....! Et brett av rekved,med håndtak på sidene......jeg malte det grått,og svertet kantene litt,men det syns ikke her.... Tanken var at det skulle være lett å ta inn,ved behov.....med plantene oppå. De har jo nesten lidd drukningsdøden,hittill...........men jeg får gi dem noen soldager,til å komme seg på.......

Lavendel og Dronning Ingrid,er så nydelig sammen.....det som derimot er fælt,er den evinnelige blåfargen på huset....si meg en plante som passer til knallblå....? For jeg kommer ikke på noen !!! Kan nok være fordi jeg heller ville hatt det lyst......men det får jeg vel bare svelge.....som den store kamelen,det er....! Kos deg videre,og ha en fortreffelig søndag imorgen :) Nå skal jeg besøken noen av dere,og ta meg en caramel-kaffe,som Gjertrud (Living White),har gjort meg hekta på :) :)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Sola er borte her og... stor overgang fra forrige helg med 27 + til nå 10+ bare. Her fyrer vi i kveld.
Kos bilder du har og gleder meg til å se rekvedhylla de ferdig stylet. Kos og klem.

Kreoline sa...

Kaldt??? det er jo sommer, haha, fryser ihjel her også. Har ikke hatt regn, men det er sååå kaldt og blåser surt, har nå fått malt litt i dag, med masse klær på.
Nydelig på terrassen din. Skjønt brett du har laget av rekved. Har en fin søndag du også, kos deg med caramelkaffen, her går det på cappuccino. Klem.

tinemor sa...

Bare regn her å...
Jeg vil ha sommer og sol!!!!
Prøv å nyt dagene likevel
Klem

Torunn sa...

Så hyggelig miljøer du har på verandaen din! Og om det er noen trøst; det er kaldt her i Indre Østfold også. Jeg blir mer og mer klar for å flytte sørover når jeg blir stor :-)

De rosa og lilla tulipanen dine er nyyydelige. Ikke så glad i lilla jeg heller egentlig, men er likevel på jakt etter lilla tulipaner. Sammen med sorte og rosa :-)

Ha en fin søndag!

Pia sa...

Så fine bilder du viser på bloggen din:-) Vil ønske dig en riktig god søndag:_D

Klem fra Pia

Maliva`s verden sa...

Hmmmm,den kaffen der hørtes fristende ut..Nydelige bilder og koselig innlegg..Jeg blir nok sittenede inne nå jeg også, her jeg sitter med min "fransk brente"kaffekopp og blogger...Håper været blir bedre utover både hos deg og meg...Klem fra Maliva

Heidi-anitha sa...

Nydelig på verandaen din!

Temperaturene varier jo så veldig - men nå håper jeg sommeren kommer da vi nærmer oss midtsommer:0)

Kos deg med ny uke. Håper det blir mye tid på denne vakre plassen du har laget til...

Klem Heidi-anitha

Magdalena sa...

så vakkert å se,- så mange kooosleige detaljer...
et herlg utested å nyyyte...

nyt dagen videre, klem~

FO - 2 sa...

Koselige innslag fra verandaen din.
Veldig fint! :)))
Nyt stundene der, og ha ei finfin uke, Mona.
Klem fra meg.