21. jul. 2009

Jeg rydder plass til nye varer.....og da MÅ noe bort....


Heisann ! Tror dere ikke jeg enda venter på og få portalen ferdig.....?? Joda...... ! Men istedet for å tenke på det,så rydder jeg gjesterommet,og store ting som jeg har lagret der,må selges fort....om noen vil ha dem,da......denne stilen går jo ikke hjem hos alle,jeg vet jo det......den er jo litt for røff,for noen... Men jeg storkoste meg da jeg lagde dem,og trodde nok at jeg skulle ha et av dem på en vegg her hjemme,men tror du jeg har plass......??? Så dem for meg,over en kjøpmannsdisk,eller over en kjøkkenbenk,på en hvit vegg....oliventrær...en røff lampe.....tekstiler i lin.......ja,du skjønner vel.....! Menyen tok mange timer å lage,og prisen går ikke an å sette,ut ifra arbeidstiden......så nå tar jeg 380,- (+ frakt),for den ! Førpris var 650. Størrelsen er 30 x 70 cm. Malt på lerret,på ramme. SOLGT !
Tavlen med " Velsign dette hjem,med kjærlighet og latter " ,tar jeg 350 kr (+ frakt) for. Størrelse er 30 x 70 cm. Malt på lerret ,på ramme. SOLGT !


Dette er malt på drivved,og er 19 x 67 cm. Pris : 350,- + frakt.
*******************************
Er du interessert,gi en liten lyd......jeg reiser bort på fredag,og blir borte en uke.....derfor rydder jeg som en gal....hihiiii....for når sommeren er over,må det være plass til mange nye varer,og prosjekter.......planer er lagt,og nye ting skal se dagens lys...! Mitt telefonnr. er 99032977,så send meg en melding,om du vil ha noen av disse tingene......nå skal det ryddes videre ;) Kos deg så lenge :)

1 kommentar:

Mitt hvite hus sa...

Nydelige malerier hos deg.. menyen var helt nydelig... håper du koser deg på din reise...
klem Kerstin