19. jul. 2009

Lykkens portal........?

Ja,da var helgen over,nok en gang.......dette går farlig fort.....!!! Tiden raser fra oss,føler jeg........enda har jeg vel aldri tilbragt mer tid her hjemme,på sommeren. Men aldri har vi vel puslet og stellt så mye,rundt hushjørnene,heller....og når man koser seg,går jo tiden altfor fort ! Snekret har vi også gjort,men ferdige ble vi desverre ikke,da butikkene ikke hadde nok materialer.......og det er helt utrolig,i hele Bodø......??? Vi bygger ikke akkurat noe store greier.....!!! En uskyldig portal.......jaja,dere får se den,så snart den er ferdig :) Ikke så avansert,nei......vi kan jo ikke bygge noe som "står fast" i huset.....siden vi bare leier..men koselig vil vi jo gjerne at det skal være,rundt her..... selv om det skal innrømmes,at det ligger jo i tankene hele tiden,at vi kan bli oppsagt,og "kastet på gata",når som helst.......

Måtte prøve å zoome inn denne lille karen her.......som hadde en liten flyvepause hos oss,idag. Var ikke lenge han satt,så bildet ble vel ikke heeelt bra......jeg var så redd han skulle fly,før jeg fikk trykket på knappen.....men skyggen av ham,kom iallefall godt frem .... Og her ser du en av grunnene til at vi venter på maling,fra huseieren.....ikke akkurat lekkert,nei.....

Men istedet for å tenke så mye på det med manglende maling,får man nyte allt det vakre.....iallefall det som er vakkert i mine øyne.....hihiiii....rust og gammelt ræl.......:) Og noen blomster,sånn innimellom....og så litt stein.......da kan man fort fylle en hel veranda...... :)


Litt zink........og noen stemor........og enda mere stein......Til og med litt rust,på den ene steinen.....ser du det ?

Gammelt,værbitt treverk, - mot planter i vakre farger.....finnes det noe mer sjarmerende da ????

Flere har lurt på om disse kvistene,som jeg bunter sammen,er pil......og om jeg kan pilfletting.......men nei,det kan jeg desverre ikke. Skulle gjerne gått på pilflettingkurs,men har ikke hørt om det,her i nord. Jeg går ganske enkelt i seljeskogen.......kutter nye skudd,uten sideskudd,bare med blad på......og bladene river jeg av ! Selja er jo lysegrønn,men bunter du den sammen,og setter den i solen,tar det ikke lang tid før den er vakker brun :) Dette kan jo selvsagt ikke sammenlignes med pil,men jeg er jo full av ideer,vettu.......så da tar jeg det som finnes her...... Men skal man lage noe som har myke buer,må de formes før de tørker......jeg pleier å lage espalier til rosebuskene mine,av disse,og det er mye finere enn knallgrønne plastdingser fra Plantasjen !!! Syns jeg,da......

Har også lagd et til klematisen,selv om det ikke syns her........er den ikke fin ? Denne liker jeg best av alle.........herlig farge.......

Vi har hatt slik himmel, idag..........er ikke det en sommerhimmel,ja så vet ikke jeg....! Nesten for varmt for meg........men rørleggeren hadde det som plommen i egget......der han lå henslengt på verandaen,med pils i glasset......! Det er gutten sin,som kan kose seg......og setter pris på en nordnorsk sommerdag :)
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Da håper jeg på litt mere snekring imorgen,jeg........og kansje litt maling,så kan dere få se..... :) - ha en fin,ny sommeruke,så lenge :)

8 kommentarer:

Orlaug sa...

Ser verkeleg koseleg ut på den verandaen...fint med steinane (og alt det andre)..og eg var ei av dei som lurte på dei buntane......fine er dei, om det ikkje er pil.
Skulle ynskje du fekk gå på eit kurs i pilfletting, det var fantastisk kjekt. Håpar på fleire kurs...kjem til å melde meg på sporenstreks.
Ha ein fin sommar vidare!!!!

Stubbetufsa sa...

Jeg syns også denne "sommeren" går rimelig fort av gårde! Vi pusler rundt med mange ting slik som dere, selv om vi ikke har noe som kan sammenlignes med din veranda!
Ha ei fin uke! Her er det 6 (SEKS) grader, med håp om sludd! Vi har berga inn hortensiaen...

STEINKJERRINGA sa...

Ja, det har vært en deilig dag, også på den andre siden av Lofotveggen. Flott veranda du har!

MiniFruen sa...

Eg er sååå imponert av verandaen din altså!Sagt det før, og sei det igjen; Det er helt nydelig der:) Får skikkeli masse inspirasjon,men om det vert satt i live den sumaren her eller om eg sparar ideane til neste år er enda uvisst:) hehe..idag regner det i vinkel her, så da vert det iallefall ikkje gjort noko ute:)

Klem frå Linn:)

Anonym sa...

Det er så fint å se de frodige plantene du har. Rosa er jo deg.
Ha en fortsatt fin sommer
Savner dere,glad i dere

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Flotte sommerbilder hos deg!!
Gleder meg til å se hele portalen:)
Nydelig roseblomstring, er det en hardfør sort? Jakter stadig på nye roser,men mange tåler ikke vinteren dessverre..
Måtte bare ta inn en rose av Maiden`s Blush i går før regnet kom..de dufter sååå herlig og vakkre også:)
Ha en fin sommerkveld!

Mor Ingjerd sa...

Her kommer enda en hilsen.,nå med navn

Turid sa...

Hei på deg i sommervarmen!
Herlige veranda gleder du deler med osss- og æ kan bare si deg en ting- æ suger inn alt æ ser hos deg -det oser inspirasjon!!
På mi veranda er det omtrent de samme tingene-stein ,rækved, gamle kasser og rustne redskaper og for ikke å glemme alle lyktene .
Ideen med "nordnorsk" pil har æ nok tenkt på , bare ikke satt den ut i livet, men nå skal den realiseres!
Husker at min pappa brukte seljekvister til å skrive navnet på hytta , han fukta de itilleg å bøyde de til bokstaver, lakka de etterpå, de henger fortsatt der siden 1974...
Ble en lang kommentar dette , men det skal du vite , æ setter utrolig stor pris på å se innom hos deg- god sommer!!