5. jul. 2009

Tapeter........

Heisann på en søndag :) Mens jeg venter på at bolledeigen hever,kan jeg jo vise dere noen varianter av Sandberg-tapeter.... obs! mange bilder.....ikke så lett å velge ut noen,skjønner du.....denne roseknopp-varianten syns jeg er utrolig søt....


Fin på veggen også........ikke så lett å se for seg hvordan det blir,bestandig...men dette var virkelig koselig :)Enkel og fin......? Må jo bare passe supert til et kjøkken på landet !

Og for meg som elsker caprifol,måtte jo denne få være med !!


Hadde nok vært nok med en vegg..........ellers tror jeg øya hadde gått i kryss !


Nydelig denne her,men fant ikke et inspirasjonsbilde som var fint......Er svak for sånne også,med ornamenter på.......i en stue.


Fint ?

Vakker,dus farge.........et nydelig sommer-rom.......Hadde nok aldri valgt denne,i og med at jeg ikke liker rødt,men den benken var jo lekker......hehheeeee :)

Ikke lett å velge,nei.........?! Har aldri vært så glad i tapeter,egentlig.......men nå må jeg visst revurdere det også.........man forandrer seg visst stadig,ang smak.........litt slitsomt,igrunnen....! Man kan jo få ord på seg,for å aldri bli fornøyd.......
****************************************
Nei,jeg får bake ut bollene.........og ikke si det til noen,men inni dem skal jeg legge en klatt nugatti,da blir naboungene såre fornøyd :) Ha en flott ny uke :)

3 kommentarer:

Hulda sa...

Mange fine tapeter. Jeg falt for den du sa passet i et kjøkken på landet. Veldig fin.

Alba Linea sa...

so lovely! and your blog too!
best wishes ;0)

elmundodetrapito sa...

HOLA TE VISITO DESDE ARGENTINA
ES MARAVILLOSO TODO LO QUE MOSTRAS
A PROVECHO A INVITARTE A QUE VISITES MI BLOGS SUEÑOSCUMPLIDOS Y DEJAS UN COMENTARIO PARA PARTICIPAR
EN MI SORTEO TE DOY LAS GRACIAS
PR ABRIRME TUS PUERTAS