7. jul. 2009

Spiseplassen.......før/etter.....


Heisann :) Her i huset har jeg tatt en hobby-pause...og ryddet arbeidsbordet,så nå kan dere få se spisekroken......tags og kort er pakket vekk,og litt orden er godt.....siden dette er i stua ! Da jeg gav bort to skap,ble det straks mye bedre plass her.....nå slipper man å slå skinka i bord-hjørnet,hver gang man skal inn på datarommet....! Da jeg stod opp idag,var vinduet brunbeiset...

En halv time etterpå, var det blitt sånn.........syns det ble mer helhet med grått vindu,jeg.....


Hylleknektene er jeg sååååå glad i....de kommer fra Lobelia. Lysekronen fra Europris,er stadig på flyttefot,nå henger den på den fjerde plassen........!!! Selvsagt hadde jeg helst sett at veggene var hvite,og gulvet gråmalt.......men sånn er det,å ikke eie.......... :(Speil fra bruktmarked,med sjablong på.......syns ikke så godt,men,men...... Lampetter fra IKEA,som jeg syns gir et veldig behagelig lys......


En av utgangene til verandaen,ikke særlig praktisk,innerst i en krok !!! Blir aldri brukt....fordi bare det innerste vinduet kan skyves til side.......hvor har arkitekten vært hen......på bærtur ?????

Har bestandig persiennene nede her inne,ellers blir det drivhus-temperatur.....pluss at alle naboene ser rett inn.....og jeg liker ikke å sitte på utstilling når jeg spiser ! Døra til venstre,fører inn til datarommet...


Skapene stod på denne veggen,,som vinduet henger på,og bordet var trekkt litt ut......så du kan tenke deg hvor lett det var å få ting,ut og inn,av det..........rett og slett et mareritt !!


Eneste før-bildet jeg fant.......ettersom dette bestandig har vært en problem-krok !!! Og derfor lite bloggifisert........ :) Men nå,nå er jeg endelig fornøyd........og det er ingen selvfølge......*kremt*.......så da er det prosjektet i boks ! Så hva skal jeg finne på ,nå da........????? Nå kan jeg vie all min tid,ute........helt til jeg får en ny,lysende ide.......hihiiii :) Jeg er helt elendig på blogging for tiden,håper det er flere enn meg.......må liksom være mye ute nå,føler jeg...... Kos deg da,og takk for besøket :)

15 kommentarer:

h.espe sa...

Dette ble kjempeflott!!! Å ha de skapene der de sto, var nok litt "klønete" ja, jeg ser det. Ble mye mer praktisk nå, for ikke å si myyyyye flottere :o)

Lite blogging hos flere tror jeg. Selv er jeg veldig slapp for tiden, og jeg merker at det ikke er så stor aktivitet som det bruker blant flere der ute. Men, alltid noen som holder koken...

Kos deg videre i sommeren!!

Stor klem fra Hildegunn

Stubbetufsa sa...

Flott spiseplass, Det ble fint med det vinduet i enden av bordet, og grått. Det brune stakk seg liksom litt ut! Men verandadøra? Pussig plassering. Hvis den skal brukes, må potteplantene bort, og bord pluss stoler må skyves en tanke til venstre etter måltider...

Frøken Lykkelig sa...

Å det var skikkelig fint!!! En behagelig og koselig spisekrok!
Kjempefin synes jeg! Grattis med "ny" krok !!!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Veldig koslig. Og mye finere. Det kan fort bli litt trangt og da blir det til at en dunker seg som du sier. Likte den gråfargen på vinduet.

Ha en herlig sommerkveld
klem:)

Anonym sa...

Hei. Så fint det ble i spisekroken din nå. Jeg har jaget vekk hybelkaniner i dag etter en ukes ferie og plukket inn en del blomster fra hagen - herlig.
Ha en fin uke i nord.
Britt Eva

Smineset sa...

Det ble kjempefint! Skjønner godt at du ble fornøyd.

Ha en super kveld :-)

Berit T sa...

Nydelig var dette, så sommerlig og lett.
Lite blogging her også, men innom for å se hva som foregår...

Og du er like kreativ som vanlig enten du er ute eller inne.

Kos deg videre i sommeren da Mona.

Lykkelita sa...

Så flott det ble:)
Ønsker deg en fortsatt fin sommer, vi koser oss med sol nå og håper bare den kjølige vinden stilner av snart...
klem fra Elisabeth

Tina sa...

Det ble i alle fall superfint! Flink du er. Likte også speilet når det var i naturfargen, men fin også malt! Ha en fin fin dag!

janne - kathrine sa...

Hei, hei.

Så fint det ble!!
Jeg er i gang med arbeidsrommet mitt nå. Fikk solgt de gamle bokhyllene i dag, så nå er det klart for litt maling. Men, piffen har liksom godt ut - så det ble litt surfing istedet :-)

Ha en fin dag videre!

Monica sa...

wow det var litt av en forandring og det ble jo utrolig lekkert. Hylelknektene fra lobelia var utrolig flotte:)

Du er flink til å pynte og dandere:)

Ønsker deg en videre fin kveld:)

Christine Louise sa...

Sååå flott :) Så flink du er.. Kjempe koselig vindu..

Klem fra meg..

lilleann sa...

Det ble kjempe fint!! Mye penere med litt bedre plass å.
Koselig hjem!!
Dårlig med blogging her i gården å...men men, kommer seg sikkert utover høsten eller når været her nord blir dårligere..vi må bare nyte-nyte!

Hilsen lilleann

Anneli sa...

Härligt fina bilder...
kram
annelie

MODERN COUNTRY sa...

Hei Mona!

Håper alt er fint med deg, og at du nyter sommeren like mye som meg!! Er det ikke deilig? Glem regnet :)

Ja en liten forandring kan være nok til å trives, jeg driver selv og overveier både det ene og det andre her hjemme. Du har det hjemmekoselig med litt variasjoner, og det er sånn det skal være. Så deilig med vindu ved spiseplassen, flott med lys om ettermiddagen.

Ha en fin helg og nyt hvert minutt!
Klem/Aina