11. jul. 2009

Bare inne, når vi skal (prøve) å sove.....!!!

Bare et lite livstegn.......med noen stemningsbilder fra verandalivet.....
Det vokser og blomstrer,til stor glede..........

- for både oss,og lille pusi.......som syns det er helt supert med et utall gjemmesteder,innimellom kasser og urner :)


Denne klatreplanten har jeg hatt i tre år,men den har aldri vokst så mye........helt til i år ! Da vi ble kastet ut herfra ifjor,måtte den ned fra sitt forrige voksested,og det var på andre siden av huset. I år satte jeg den på den luneste plassen som kan finnes her,og det satte fart i veksten......men jeg lurer på hva den heter.....noen som vet ?

Jeg syns den ligner på bilder jeg har sett,av en som heter "arkitektens trøst",men den skal visstnok bare være ettårig........og det stemmer jo ikke. Pusi har en hylle innenfor dette vinduet,som hun ligger på,og ser ut på veien og allt som rører seg........men nå ser hun snart ingenting....


Og sinkstampen tror hun er vannskåla hennes......


Koser meg med alle geraniumene mine............rørleggeren har gjort det til en sport å telle dem..........snakk om å ha lite å bry seg med,i sommervarmen......hahaaaaaa. 13 er da ikke mange,når man samler.....??????Merking av vekster er blitt en nødvendighet.......når lappen fra Plantasjen blir fjernet,pleier jeg nemlig å glemme allt som står på dem.......så nå har jeg omsider lært ! Sparer meg for mange spekulasjoner til neste år,når jeg garantert ikke husker det dugg av hva pottene inneholder.....! Til sammenligning kan jeg jo si at nabodama har trehundre forskjellige fuksia...........og husker navnet på nesten alle !!!!!! Hva byr du.....? Jeg fatter ikke at det er mulig........ :)

Disse rosene fjernet jeg lappen på,før jeg lærte å skrive opp navnet.......så navnet er et stort spørsmål........! Men iallefall så er det sikkert 100 knopper...og det kommer til å bli nydelig når de kommer ut :) Jeg fotograferer dem hver dag,og solen bleker dem,så fargen forandrer seg hele tiden...........
*******************
Kos deg videre,og ha en kjempefin helg :)

8 kommentarer:

Nunne sa...

God helg til deg også...
og takk for masse herlige sommerbilder!
Sommer er topp! Når man er frisk og kjekk og alle har hverandre, vel og merke...

Gode klemmer....

Gry sa...

Så mange flotte bilder, å så deilig det er med sommer!
Det med skilt til hageblomstene var smart, jeg tenkte jeg skulle lage et kart over hagen med navn på alle planene, men er ikke kommet så langt......
Ha ei flott helg!
Sommerklem fra Gry : )

Magdalena sa...

heia...
så bedårende herlig sommerstemning...
kos dere masse videre,- selv prøver eg vaske litt hus idag,- men ikke lett når det er skyfrihimmel ute...
satster på å få det fort unnagjort..
klem i sommeren'''''M

Hulda sa...

Så flott spisestue du viser, så virkelig gjennomført og fint ut. I fransk stil. Så god blomstring det er på terrassen din, virkelig sommer. :) Her står også det meste i blomst. Herlig tid! Varmt er det også.

Sanna sa...

Fortsatt god sommer til deg der oppe i nord. Håper dere får beholde det fine været en stund til. Her nede i sør er det grått og kun 15 grader ute. Men vi klager ikke ;o)

tinemor sa...

Bra det er noen som har sommer å sol!
Her regner det, og det har det gjordt siden tirsdag.
Jeg vil ha tilbake sola!!
Kos deg!!
Klem

Spurven sa...

Takk for vakre bilder! Jeg liker stilen din!

Gamle potteplanter er viktig å ta med seg videre - holde i hevd. For det er ikke det samme med moderne planter sammen med det gamle, vakre og antikke. Du har skjønt det. Veldig vakkert!

Hva den planten heter, vet jeg ikke. Men noen av de klatreplantene kan være veldig intense og må holdes tilbake for ikke å overta helt. Noe med hjerteformede blad og uanselige gule små blomster heter pipeholurt. Kan det være den?

God sommer til deg!

Mira sa...

Klatreplanten din er arkitektens trøst, Å du har helt rett den er ikke ettårig, det har eg lært på gartnerskolen vertfall.klem fra sør.