26. aug. 2009

Enda en soldag,og enda mer jul......... : o)

Heisann............dere tror nå vel at jeg er fullstendig angrepet av solstikk........men jeg altså bare ute i veldig god tid !!! Er liksom i siget nå,føler jeg......og da er det jo bare å kjøre på.....! Så her kommer noen eksempler på siste dagers produksjon.....Det finnes jo så mange fine bilder på nettet,som man kan bruke,så det er ikke lett å begrense seg.....! Ettersom vimpelen jeg viste igår,er på tur langs E6, til en annen kant av landet,satt jeg inatt og lagde meg en ny....! I 16 varmegrader satt jeg på verandaen,og hadde "kuttepause",med latte i koppen,bekmørkt og ikke en lyd var å høre.......sånne kvelder er det ikke mange av,så det ble litt sent,kan man si....... :) Klarte ikke å legge meg før vimpelen var ferdig,og vips,så var klokken en ny dag.........hihiiii :) Da jeg sto opp igjen,halv 7,var det bare 3 timer siden jeg la meg............oppppps,ja sånn kan det gå......i disse over-kreative tider :) Nå venter saksa og kutteren,så du får ha en nydelig dag,håper solen skinner hos deg også :) Klem fra meg !

11 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Du er bare herlig.... så mye fint du lager... he he...må le litt jobber om dagen og om natten ..når sover du egentlig???


Klem Kerstin

Hilde Heimdal sa...

åååå så fine tags !!!! :o) !!

Du er bare sååå flink:)

Hulda sa...

Virkelig noen skjønne merkelapper du har laget.:) Nydelig sol her også.

Magdalena sa...

nyelig....!
akk så vakkert....
du er flink , og kreativ og lager de vakreste ting...
go klem, magny***

Nina sa...

Så flink og kreativ du er:-)
Jeg er imponert!

Ha en superduper uke.

Vennlig hilsen
Nina fra Stavanger

Verandasol sa...

Hehe ikke mye søvn på deg altså, og alikevel klarer du å fortsette å være kreativ! Imponert :)

Maliva`s verden sa...

Hei,må le når jeg leste din kommentar hos meg.Vi er nok like der,bruker mer penger på interiør enn dyre klær...så det ble en rimelige tunika på meg i går,men litt shopping hos Wallas-verden ble det istede..Og kan det stemme at jeg har kjøpt kort av henne som du har lagd?Synes jeg kjenner igjen designen din...Du er så kreativ og flink du:o)klem fra Maliva

~ Camilla ~ sa...

Nydelige merkelapper. Dette kan du, altså. Noe så gjennomført - helt ut til kantene.. ja, hvordan får du det til..sier nå bare jeg.

~Camilla~
Nordisk Landliv

Fru Fryd sa...

Så flink du er. Herlig når kreativiteten blomstrer, også så heldige dere er med det flotte varme været. Skjønner godt at du nyter det i fulle drag!!

Anonym sa...

Det er dama si , som er ute i god tid , det ! Du venter litt med julebaksten, kanskje...?
Skjønner godt du blir litt hekte jeg, du lager jo såååå mye fint !

Suzanne MacCrone Rogers • Italian Girl in Georgia™ sa...

Beautiful tags.