25. aug. 2009

Mere jul......på en solrik dag i August !

En kveld,da regnet øste ned,lagde jeg denne.......idag er det knallblå himmel,og julesyssler virker heeeelt feil...været er virkelig kontrastfyllt,her i nord ! En dag,6 grader og regn,- og vips,neste morgen,sol og 18 varmegrader.....da frister det IKKE og lage julevarer,for og si det sånn.....så idag baker jeg !!
Men denne ideen hadde jeg grublet på en stund.....skulle egentlig lage den ifjor,men kom aldri så langt.. Men nå er den iallefall prøvd ut,og det er enda en ting å stryke ut,på ide-listen min ! !

Sist jeg leverte varer til butikken,fikk jeg en kommentar om den engelske skriften på skiltene mine...... For å få solgt noe,måtte jeg da forstå at første bud var å skrive så folk forstod.......! Ja,vel....da så........


Så nå står det GOD JUL......istedenfor Joyeux Noel,som var min egentlige plan.......spørs bare om jeg ikke må lage meg en til,med rette språket på...... :)Den var litt tidkrevende å lage,men morsomt å se det ferdige resultatet.....men om det blir et salgsobjekt vet jeg nå ikke...har ikke den store magefølelsen,akkurat ! Men poenget var å kansje inspirere deg,til å lage din egen variant.....enten med monogrammer,- eller kanskje med engler.......?
************************
Nå skal rundstykkene bakes ut,så kos deg så lenge......selv om du sikkert ikke setter deg ned med julesyssler..... :) - Klem fra meg.

15 kommentarer:

Anne sa...

Tiden er inne for å begynne så smått på juleproduksjonen!Dekorativ julevimpel du har laget:)Jeg er ikke begynt å tenke på julen enda, men ser hobbybutikkene har begynt å få inn julevarer. Skal få unna litt bryllupsforberedelser, så skal jeg begynne litt på juleting jeg også:) Ha en fin dag videre! Kos deg med baksten:)

Merethe sa...

Ja... det er snart tid for å tenke på julegaver og juleting. Alltid godt å komme tidlig igang synes jeg. :)
Flott julevimpel du har laget. Den må da være salgbar. Ha en fin dag med ferske rundstykker. :)

Hjerterom sa...

Hei :)

Synes den vimpelen er KNALLFIN!!!!
Hva tar du for en sånn??
Den er SALGBAR!!!
Så flink du er :)

Klem Siw

Christine Louise sa...

Så flott det ble :)
Flinke deg. Fint salgsobjekt det..

Klem

Hulda sa...

Virkelig fint! Og ikkd minst originalt! Dette må da være salgbart. Kan ikke forstå annet. Jeg holder nå på med å gjøre bestillinger fra i sommer. Etterpå skal jeg starte med høst og juleting. Og adventskalendere.. Nok å gjøre, ja. :-)

Grip dagen sa...

Så gøy å se litt juleproduksjon!
Jeg er også igang, men tør nesten ikke si det høyt.
Men jeg skal ha julemesse og må være ferdig med alt inne midten av november - da må en jo begynne tidlig!
De som maser og at jula skal starte 1. desember er IKKE kreative mennesker som lager noe selv!!!

Vimplene var kjempeflotte! De likte jeg virkelig godt - helt min stil. Enten det står på det ene eller det andre språket...

Julehilsen fra Marit!

Hilde Heimdal sa...

Suuuuperfine var de !!! Og nesten helt liktsom en ide jeg hadde i hodet mitt !!!!

Gro sa...

Absolutt lekker!!! En slik fikk jeg lyst til å lage! Kanskje jeg "stjeler" ideen din? Litt artig i grunnen at jeg fant dette innlegget ditt akkurat u dag: Jeg har akkurat sittet å klippet ut vimpel-snipper av diverse møstrete voksduk-stoffer. Skal ha vimpelsnor over badestampen - følg med - blir blogget om snart!!! Klem fra Gro

Min stil sa...

Hei hei. Er ikke helt i julemodus ennå, men vimpelen var kjempefin.
Klæm Susanne

Janne i Fagerlia sa...

Dette var vakkert. Synes mange ganger at norsk tekst blir litt "snodig", og da er det greit å ty til engelsk eller fransk tekst. Da virker det straks mer profft. Så jeg hadde nok gjort som deg.........

Tror nok dette er en vare som lett kan omsettes på interiørmarkedet.

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Hei, julevimplen var superfin. Det er nok på tide å tenke litt jul om man skal rekke det man har lyst til å gjøre. Synes du har en fin blogg. Ha en fin dag.:)

Anneli sa...

Åhh..så lekkert!
Skikkelig vintage <3
Vimpler i papir har streifet tankene mine, men jeg har ikke gjort noe med det. Var litt usikker på papirvalg.. Hvilket papir har du brukt?
Kos deg med julesyslene!
Jeg er ikke helt der ennå, selv om det var mye fin juledokrasjon å se på messa :)
Klem fra Anneli <3
PS Har du sett at Norsiadagan arrangeres til helgen, med Bodø`s største loppis!!

Unknown sa...

this is such a lovely blog...... thank you for sharing this amazing stuff with the rest of us....... hope you don't mind, I've put your link on my blog! greetings from Croatia! xxx

www.hobbychic.blogspot.com

Anonym sa...

I will not concur on it. I think nice post. Especially the title attracted me to review the sound story.

Anonym sa...

Amiable post and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.